ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Με ένα Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο το Καμποχώρι 3-0 την ομάδα της Ακαδημίας Τρικάλων

Ένα Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για την ομάδα του Καμποχωρίου που υποδεχόταν την Ακαδημία των Τρικάλων το πρωί της Κυριακής 3/12 να ”καθαρίσει το παιχνίδι σημειώνοντας τρία τέρματα με τους  Καθρέπτη, Πατρίκα και Τσολακόπουλο και να πάνε στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες με το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Καμποχωρίου Χαμήλωσε τους ρυθμούς έκανε συντήρηση δυνάμεων και το τελικό σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού, βρήκε την τοπική ομάδα νικήτρια με 3-0.

Ήταν ένα πρώτο ημίχρονο Ίσως με την καλύτερη απόδοση της ομάδας από την αρχή του πρωταθλήματος Και φυσικά βέβαια ο προπονητής Μέρκος Καραλιόπουλος έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του και ζήτησε από αυτούς να συνεχίσουν με την ίδια διάθεση και όρεξη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

βλέπουμε λοιπόν ότι η καλή δουλειά που γίνεται εδώ και δύο χρόνια στο Καμποχώρι με τον προπονητή Μέρκο Καραλιόπουλο αλλά και τους παράγοντες που βρίσκονται δίπλα και Παρέχουν ότι είναι δυνατόν στα παιδιά, να αποδίδει καρπούς και τα νεαρά παιδιά της Ομάδος να αφομοιώνουν την φιλοσοφία του συλλόγου και να πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ ερασιτεχνικής του νομού, παίζοντας καλό ποιοτικό και αθλητικό ποδόσφαιρο,αποδεικνύοντας ότι όταν υπάρχει αγάπη μεράκι και διάθεση τα χρήματα για να πετύχεις κάπου μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

Το παράδειγμα λοιπόν αυτό του Καμποχωριού Ας το δούνε και οι άλλες ομάδες όχι μόνο της κατηγορίας Αλλά και οι πιο πάνω

ΑΕΚ Καμποχωρίου: Θεολόγης, Λεωνίδας, Ζησιόπουλος (59΄Μπάλος), Τολιόπουλος (46΄Μιχαλακάκης), Ζησόπουλος, Τόζογλου (70΄Αναστασόπουλος), Θαγκόπουλος, Πατρίκας, Βουλγαράκης, Τσολακόπουλος, Καθρέπτης (46΄Μιχαλακάκης Ι).

Αθλ. Ακαδημία Τρικάλων: Ευαγγελόπουλος Α, Ασημακόπουλος, Παπαμιχαήλ, Παντριάς, Γκουγκούδης (46΄Ιτούδης), Σαλτουρίδης, Γεωργάκης, Νοτόπουλος, Αμέτογλου (71΄Γιαννουχαηλίδης), Ευαγγελόπουλος Μ, Αθανασιάδης (46΄Παπαμιχαήλ Ι).

Απάντηση