ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Την χειρότερή τους εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα των Τρικάλων που έχασε στην έδρα της με 0-4 από την Καρίτσα (Δείτε φάσεις και γκολ

Την χειρότερή τους εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα των Τρικάλων που υποδέχθηκε σήμερα στην έδρα της την Καρίτσα.

Βέβαια η ομάδα των Τρικάλων έπαιζε χωρίς τους δύο βασικούς της ποδοσφαιριστές Χρήστο Ταταρίδη που αγωνίζεται στο κέντρο και τον καλύτερό της επιθετικό τον Γιώργο Κίτσα που απουσίαζαν λόγω τιμωρίας.

Έτσι λοιπόν η ομάδα της Καρίτσας ξεκίνησε το παιχνίδι ποίο επιθετικά και στο 9′ απείλησε με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας Ρίζος των Τρικάλων.Στην συνέχεια η γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και στο 20’ανταπέδωσαν την ευκαιρία με ένα σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή που με δυσκολία απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Στο 28′ όμως ο Κυπαρίσης με ένα σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ 0-1 για τους φιλοξενούμενους και η ομάδα των Τρικάλων το μόνο που κατάφερε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους ήταν να δημιουργήσει μια ευκαιρία η οποία κόπηκε μέσα στην περιοχή για την οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι.

Στην επανάληψη και ενώ οι ποδοσφαιριστές βγαίναν στο γήπεδο,έκπληκτοι οι φίλαθλοι είδαν να υπάρχει ένταση μεταξύ του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Ριζο και παραγόντων της ομάδος του.

Αιτία όπως ακούστηκε και μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη,ότι ο τερματοφύλακας είπε σε ποδοσφαιριστή της ομάδος του να καθίσουν για να βάλει γκολ η αντίπαλη ομάδα.

Το γεγονός αυτό ανάγκασε τον προπονητή Γ.Ντάμτσιο να αντικαταστήσει τον ποδοσφαιριστή και να αποσυντονίσει όλοι την ομάδα αποτέλεσμα του οποίου στο 52′ και 82′ ο Κυπαρίσης κάνοντας χατ τρικ  να γράψει το 0-3 για να έρθει στο 88′ ο Κιρτέγος και να γράψει το τελικό 0-4

Ρεπορτάζ.Παναγιώτης Γιοβανόπουλος

Γιοβανόπουλος

Απάντηση