ΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Αγνή και Νίκο να ζήσετε. Γιάννη και Ρένα πάντα άξιοι.

Στην ζωή του κάθε ανθρώπου υπάρχουν κάποια γεγονότα,κάποιες στιγμές που μένουν ανεξίτηλα στην μνήμη μας,αλλά και σηματοδοτούν την πορεία της ζωής μας.

Ένα από αυτά και από τα ποίο σημαντικά είναι ο γάμος και η ένωση δύο ανθρώπων σε κοινή πορεία και προορισμό.

Φυσικά το μυστήριο του γάμου εκτός από τους νεόνυμφους δίνει χαρά στους γονείς,αδέλφια, συγγενείς και στους φίλους του ζευγαριού,οι οποίοι βλέπουν τους δικούς τους ανθρώπους να ολοκληρώνουν και να επισημοποιούν την σχέση τους ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας.

Βέβαια όταν υπάρχει και ο καρπός της ευτυχίας αυτών των ανθρώπων,που είναι και ένα αγοράκι.Τότε η χαρά και η ευτυχία όλων είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Την προηγούμενη Κυριακή 29/10 τελέστηκε το μυστήριο του γάμου και δύο εξαιρετικά παιδιά και αγαπημένοι μας φίλοι ένωσαν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου.

Η Αγνή Παναγιωτοπούλου και ο Νίκος Λιλιόπουλος λοιπόν μετά από αρκετό καιρό που βρισκόταν σε σχέση και αφού αυτή η σχέση επισημοποιήθηκε με την συμβίωση και τον ερχομό του μικρού Στέφανου, αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της Εκκλησίας της Υπαπαντής του Χριστού στην Βέροια και να επισημοποιήσουν παρουσία των γονέων,αδελφών συγγενών και πολλών φίλων και θρησκευτικά,με τον ποίο πανηγυρικό τρόπο την όμορφη σχέση τους.

Οι δύο νεόνυμφοι έλαμπαν από την ευτυχία,όπως έλαμπαν και τα δύο αρραβωνιασμένα,Κουμπάροι που στεφάνωσαν το ζευγάρι, Γιάννης Παναγιωτόπουλος και Ρένα Παρκοσίδου.

Ο δε κουμπάρος Γιάννης ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος διότι εκτός του ότι πάντρευε την αδελφή του ήταν και ο άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στην σχέση και ήθελε να έχει την όμορφη αυτή κατάληξη.

Προσωπικά θέλω να ευχηθώ στην φίλη μου Αγνή και τον ”μαθητή” μου Νίκο να είναι γεροί, αγαπημένοι,να χαίρονται τον Στεφανάκο τους και αν έρθει και καμία ”Στεφανία”καλοδεχούμενοι.

Στους Κουμπάρους γρήγορα να χορέψουμε και γι αυτούς και φυσικά πάντα άξιοι.

Στους Γονείς της Αγνής,Βασίλη και Δήμητρα να χαίρονται τους νεόνυμφους και τον εγγονό τους,και γρήγορα να νιώσουν την ίδια χαρά για τον Γιάννη και τον Μιχάλη.

Για τους γονείς του Νίκου επίσης να χαίρονται τους νεόνυμφους και να είναι γεροί για να χαρούν τα εγγόνια τους και τα παιδιά τους.

Στους δε ελεύθερους συγγενείς και φίλους του ζευγαριού.Την ίδια κατάληξη….

 

 

Απάντηση