ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Νίκησε και προκρίθηκε η Αλεξάνδρεια με 1-0 επί της Αγκαθιάς για το κύπελλου της ΕΠΣ Ημαθίας

Νίκησε και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας η Αλεξάνδρεια με 1-0 επί της Αγκαθιάς.

Ένα όμορφο παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας την Κυριακή 10/9 το απόγευμα μεταξύ του ΑΣΦ Αλεξάνδρειας και της Νίκης Αγκαθιάς.

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι η διοίκηση του ΑΣΦ Αλεξάνδρειας,δια του προέδρου της Δημήτρη Σαμαρά,βράβευσετον πρόεδρο της Νίκης Αγκαθιάς,Αρισρείδη Ματσούκα για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ο κ.Ματσούκας ευχαρίστησε για την τιμή που του έγινε και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται γι αυτό που αγαπάει,όπως είπε το ίδιο με την οικογένειά του ”μέχρι να πεθάνει”

Το τοπικό ντέρμπι τα είχε όλα.Δυναμη,πάθος,τραυματισμούς,κίτρινες κάρτες,ακυρωθέν γκολ και φυσικά το γκολ του Μυλωνά στο 22ο του πρώτου μέρους,που χάρισε την νίκη-πρόκριση στην ομάδα της Αλεξάνδρειας.

Μελανό σημείο,ο άσχημος τραυματισμός του Αμπντέλ,ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ακτινογραφίες στο πόδι του μετά από κτύπημα παίκτη της Αγκαθιάς από πίσω.

Παρ΄’όλα αυτά το παιχνίδι ήταν σε φιλικό κλίμα και μετά το τέλος του παιχνιδιού αντάλαξαν ευχές για την συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων που σε λίγες ημέρες ξεκινούν.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι πρόεδροι Δ. Σαμαράς,Αρισρείδης Ματσούκας και οι προπονητές των δύο ομάδων Κ.Παπαδόπουλος,Σ.Κωστουγλίδης μίλησαν στην κάμερα του Ράδιο AVENA 97,7 και avena.gr.

ΑΣΦ Αλεξάνδρειας: Κούζας, Σκλιοπίδης, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Αργυρίου, Δημητρουλόπουλος, Αβραμόπουλος(65′ Πιπιλιάρης), Μπενίσκος(90′  Γιοβανόπουλος), Μυλωνάς(56′ Γιαλαμίδης), Αμπντέλ, Καρατζάογλου.

Νίκη Αγκαθιάς: Ιωακειμίδης, Ιορδανόπουλος, Μοσχόπουλος, Κίτσας Π, Παντελίδης, Παπασυμεών, Ζαρογιάννης, Κίτσας Ευγ(87′ Λέκκας), Βούλγαρης(78′ Στυλίδης), Ξαγοράρης, Πέτκος.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Κωστούλη.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Αλεξάνδρειας Ν.Αναστασόπουλος δίνει οδηγίες στον τερματοφύλακα της ομάδος Α.Κούζα

 

Απάντηση