ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Δευτέρα 11/9 και καλή εβδομάδα

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους, οι επιρροές που δέχεσαι από το πλανητικό σκηνικό είναι θετικές. Βρες την ευκαιρία να επικοινωνήσεις σε βάθος με τα άτομα της οικογένειάς σου, να περάσεις ουσιαστικό χρόνο μαζί τους, κάνοντας νέα πράγματα ή περιοριζόμενοι στα απλά και καθημερινά που δίνουν χαρά. Μπορείς ακόμη να στραφείς σε ενασχολήσεις πιο πνευματικές, που θα καλύψουν την περιέργεια και την δίψα σου για μάθηση.

Αισθηματικές
Μια χαλαρή ημέρα είναι η σημερινή για τα αισθηματικά σου, είτε έχεις κάποιον να μοιραστείς τη ζωή σου, είτε όχι. Μπορείς σήμερα να πειραματιστείς παρέα με τον σύντροφό σου, επιλέγοντας μορφές διασκέδασης διαφορετικές από ό,τι συνήθως. Τόλμησε να προτείνεις κάτι διαφορετικό, που θα σας κάνει να γελάσετε και να χαλαρώσετε, έστω και λίγο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου είναι μια καλή ημέρα για να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις και να βγάλεις από πάνω σου υποχρεώσεις που δεν σου αναλογούν. Προώθησε τα δικά σου σχέδια και μην σε απασχολούν τα λεγόμενα των γύρω. Στα οικονομικά, η διαχείριση παραμένει πρωτεύον ζήτημα, καθώς εκεί βρίσκεται η λύση των προβλημάτων σου.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, μια ημέρα γεμάτη ζωντάνια και φιλοδοξίες σε περιμένει. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ένα περιβάλλον δημιουργικότητας, κατάλληλο για να αναπτυχθεί η πνευματικότητά σου. Μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες σε αισθηματικά και επαγγελματικά, αλλά πρόσεξε μην παρασυρθείς από την αισιοδοξία και την ανεμελιά. Οργάνωσε μια έξοδο με φίλους ή αν διαλέξεις μια πιο μοναχική διασκέδαση, προτίμησε το διάβασμα, επιλέγοντας ένα βιβλίο που θα οξύνει την φαντασία σου και θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά είναι ένας από τους τομείς που ευνοεί η ημέρα και μάλιστα θα μπορέσεις να ισχυροποιήσεις το δεσμό με τον σύντροφό σου ή να πλησιάσεις περισσότερο το πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Λίγη προσοχή χρειάζεται στον τρόπο που εκφράζεσαι, καθώς η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ερμή, ναι μεν δημιουργεί ρομαντική διάθεση, αλλά μπερδεύει την επικοινωνία.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου τα πράγματα κυλούν αρκετά καλά και η ημέρα αναμένεται δημιουργική. Μεγάλος όγκος υποχρεώσεων διευθετείται, απαλλάσσοντάς σε από την αγωνία. Στα οικονομικά πρόσεξε λίγο τις επιλογές σου, καθώς έχεις την τάση να παρασύρεσαι.

 

Δίδυμοι
Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιό σου, φίλε Δίδυμε, θα έχεις σήμερα μια πολύ ευνοϊκή ημέρα. Υπάρχουν πολλά σχέδια μέσα στο μυαλό σου που προσπαθούν να βρουν την έξοδο με τη μορφή της υλοποίησης. Προσπάθησε να αξιολογήσεις το καθένα από αυτά και να διακρίνεις ποιο πραγματικά μπορεί να σε κάνει να προοδεύσεις και ποιο όχι. Καλό είναι να τα επικοινωνήσεις σε ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης, έτσι ώστε να σου δοθεί μια δεύτερη άποψη, πιο αξιόπιστη. Ακόμη, είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις αλλαγές στην εξωτερική σου εμφάνιση, καθώς είσαι σε καλύτερη επικοινωνία με τον εσωτερικό σου κόσμο.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να κάνεις θαύματα σήμερα. Είναι η σωστή στιγμή για να πλησιάσεις το ταίρι σου και να ζωντανέψεις τα συναισθήματα που σας ενώνουν. Επίσης, οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί τώρα να βρει ικανοποιητική λύση και για τις δύο πλευρές. Αν είσαι μόνος, τόλμησε να διεκδικήσεις ό,τι σου αξίζει και δεν θα χάσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα κινηθείς σε ένα καλό κλίμα γενικότερα, αλλά θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι και επικοινωνείς με συναδέλφους και συνεργάτες. Οι ιδέες σου θα μπορέσουν να βρουν ανταπόκριση, αν διαλέξεις να το κάνεις με διπλωματία. Στα οικονομικά δείξε συγκρατημένη στάση για να κρατήσεις την ισορροπία που χρειάζεσαι.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις νέα πράγματα και εμπειρίες ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα και τα παλιά. Επίσης, η ημέρα επιφυλάσσει ποικίλες συγκινήσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο ζωντανός και ευδιάθετος. Ζήσε στους ανέμελους ρυθμούς τις ημέρας και μην ασχοληθείς με βαρυσήμαντα ζητήματα ή προβλήματα. Ακόμη θα μπορέσεις σήμερα να περάσεις καλά με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα, γελώντας και διασκεδάζοντας χωρίς όρια. Η μάθηση και η πνευματική αναζήτηση ευνοούνται σήμερα που η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους, για αυτό ασχολήσου λίγο παραπάνω με αυτούς τους τομείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή στιγμή για να ανοίξεις κουβέντα στον σύντροφό σου σχετικά με ζητήματα που σε απασχολούν και σου δημιουργούν ενόχληση. Ή ακόμη μπορείς να μοιραστείς μαζί του τα συναισθήματά σου. Η Σελήνη θα πραγματοποιήσει τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ερμή και για αυτό το κλίμα θα είναι ρομαντικό, αλλά η επικοινωνία χρειάζεται λίγη προσοχή.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις μια ευνοϊκή ημέρα που θα σε βοηθήσει να διαπραγματευτείς με συνεργάτες και πελάτες, γύρω από ζητήματα που θέλεις να επιτύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα για σένα. Ακόμη ένα σύντομο ταξίδι για εργασία μπορεί να γίνει εντός της ημέρας με επιτυχημένο αποτέλεσμα. Στα οικονομικά, δείξε αυτοέλεγχο και μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, ανήκεις στα τυχερά ζώδια σήμερα, καθώς η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους, σε βοηθάει να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα προκύψουν και να δημιουργήσεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Φρόντισε ,επίσης, να έρθεις κοντά με την οικογένειά σου, τα παιδιά σου, τους συγγενείς σου, προγραμματίζοντας μια κοινή δραστηριότητα ή ακόμη ανοίγοντας το σπίτι σου στα πρόσωπα αυτά για να διασκεδάσετε και να γελάσετε με ανεμελιά και καλή διάθεση. Ακόμη, είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με το στυλ σου και τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Πειραματίσου και δεν θα χάσεις!

Αισθηματικές
Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ερμή δημιουργεί όμορφο και ζεστό κλίμα στην σχέση σου, αλλά δημιουργεί μικροεμπόδια στον τομέα της επικοινωνίας. Οπότε, είναι καλό να περιοριστείτε σε πιο ανάλαφρες συζητήσεις. Αν είσαι μόνος, άφησε την πόρτα σου ανοιχτή και όλα είναι πιθανά το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις μια αξιόλογη ημέρα κατά τη διάρκεια της οποίας θα καταφέρεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να εντυπωσιάσεις τους γύρω σου και να ασκήσεις την πειθώ σου προς όφελός σου. Στα οικονομικά, μην παρασύρεσαι από την καλή σου διάθεση, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να ξεφύγεις.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, με την Σελήνη να μπαίνει στους Διδύμους, επηρεάζεται θετικά η ημέρα σου, αλλά θα πρέπει να παραμείνεις οργανωμένος και εγκρατής. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, να προβληματιστείς και να μάθεις μέσα από όλα αυτά, αλλά φρόντισε να κρατήσεις μια ισορροπία που θα σε διατηρήσει εντός ορίων. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να επεκτείνεις τις γνώσεις σου και να εντρυφήσεις σε κάτι που θέλεις να πετύχεις ή να εμπλακείς στο άμεσο μέλλον. Ακόμη και η ανάγνωση ενός αδιάφορου -φαινομενικά- βιβλίου, φαίνεται πως θα έχει πολύτιμη γνώση να σου μεταφέρει.

Αισθηματικές
Το κλίμα που δημιουργεί το πλανητικό σκηνικό στα αισθηματικά σου είναι αρκετά ζεστό και ρομαντικό. Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ερμή, προσφέρεις τις καλύτερες προϋποθέσεις για να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και να ξαναζωντανέψεις τη σχέση σου. Είτε είσαι μόνος, είτε όχι, η γοητεία σου θα είναι αδιαμφισβήτητη.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις σήμερα, αρκεί να κινηθείς σωστά. Εκμεταλλεύσου τη γοητεία που σου χαρίζει η Σελήνη στους Διδύμους και προώθησε την καριέρα σου. Θα μπορέσεις να επηρεάσεις πιο εύκολα τους ανωτέρους σου σήμερα. Βάλε το καλό σου χαμόγελο και δεν φαντάζεσαι πόσο ευνοϊκά θα είναι τα πράγματα. Όσο για τα οικονομικά, φρόντισε απλά να κρατήσεις τις ισορροπίες.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, είσαι από τα πλέον ευνοημένα ζώδια την ημέρα αυτή. Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους σε κάνει αισιόδοξο, δυναμικό και ευδιάθετο. Φαίνεται πως σήμερα τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει, πέρα από τον ίδιο σου τον εαυτό. Διαχειρίσου τον ενθουσιασμό σου και τίποτα δεν θα καταφέρει να σε πτοήσει. Μια σύντομη εξόρμηση με την οικογένεια σήμερα μπορεί να αναζωογονήσει τις σχέσεις μέσα σε αυτήν, για αυτό επιδίωξε ένα σύντομο ταξίδι ή κάποια ενασχόληση που θα συμπεριλαμβάνει τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Διασκέδασε μαζί τους και άφησε τα προβλήματα για άλλη στιγμή.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να ενισχύσεις τον δεσμό σου και να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου. Ό,τι αφορά σε γάμο μπορεί να τεθεί τώρα προς συζήτηση, έχοντας πολύ καλά αποτελέσματα. Ακόμη και αν είσαι μόνος, βγες για να φλερτάρεις μιας και η τύχη είναι με το μέρος σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, η ημέρα θα είναι αρκετά καλή. Θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο τρόπο τις αρμοδιότητές σου και μάλιστα αυτό θα είναι κάτι που θα σε ανεβάσει στα μάτια των ανωτέρων σου. Έχεις μια τάση να γοητεύεις και να εντυπωσιάζεις τους γύρω σου, είτε είναι συνάδελφοι, είτε συνεργάτες. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις το εισόδημά σου.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ο λαός λέει ότι «Μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα». Η θετική ενέργεια του πλανητικού σκηνικού, δεν μπορεί να σε αφήσει ανεπηρέαστο. Για αυτό, σήμερα, να ξέρεις ότι μπορείς να ενισχύσεις την πνευματικότητά σου ή αν ασχολείσαι με σπουδές, μπορείς να κάνεις ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Ακόμη, μπορείς να διαπραγματευτείς με επιτυχία θέματα που σε αφορούν στενά, καθώς η νέα θέση της Σελήνης στους Διδύμους σου δίνει μεγάλο προβάδισμα σε αυτόν τον τομέα. Ακόμη, καλό είναι να εντάξεις στην ημέρα σου στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, αφιερώνοντας αποκλειστικό χρόνο στα δικά σου πρόσωπα.

Αισθηματικές
Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ερμή θα σου προσφέρει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να θυμηθείτε, εσύ και ο σύντροφός σου, τους λόγους για τους οποίους έχετε έρθει κοντά. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να φλερτάρει μαζί του, ή αν δεν υπάρχει δεσμός να γοητεύσεις το πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, θα μπορέσεις να βάλεις πολλά πράγματα στη θέση τους και να προχωρήσεις τα σχέδιά σου με τα κατάλληλα άτομα. Κινήσου έξυπνα, κάνοντας υποχωρήσεις όπου αυτό είναι απαραίτητο και θα δεις ότι τα αποτελέσματα θα σε ευνοούν. Στα οικονομικά σου, είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις τους κατάλληλους χειρισμούς που θα σε βοηθήσουν να διώξεις το άγχος.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους, σε βοηθάει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα προκύψουν σήμερα και χρησιμοποιήσεις την κρίση σου αποτελεσματικά. Φρόντισε να επικοινωνήσεις σωστά τις ιδέες σου και στα κατάλληλα άτομα. Η διαπραγματευτική ικανότητα ενισχύεται και αυτό σου δίνει προβάδισμα. Τόλμησε να κάνεις τις αλλαγές που νιώθεις ότι πρέπει να πραγματοποιήσεις για να σε βγάλουν από την αδιαφορία και την στασιμότητα. Συνάντησε τα πρόσωπα που σε αγαπούν και σε νοιάζονται, παίρνοντας ενέργεια από την στήριξή τους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να προσέξεις τα λεγόμενά σου σήμερα, καθώς ,ναι μεν, η ημέρα ευνοεί την ανάπτυξη πιο στενών σχέσεων, αλλά από την άλλη μπορεί να δημιουργήσει παρερμηνείες και μπλεξίματα. Αρκέσου, λοιπόν, σε πιο ανάλαφρες συζητήσεις. Αν είσαι μόνος, μην κάτσεις μέσα. Βγες να διασκεδάσεις περιμένοντας ευχάριστες εξελίξεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά έχεις φτάσει σε ένα πολύ ικανοποιητικό σημείο και σήμερα μπορείς να κάνεις ένα μεγάλο άλμα εξαιτίας του ευνοϊκού πλανητικού σκηνικού. Στα οικονομικά, φρόντισε να τακτοποιήσεις τα ανοίγματά σου και σύντομα το σκηνικό θα είναι πιο θετικό και αισιόδοξο στον τομέα αυτόν.

 

Αιγόκερως
Η ημέρα αυτή αναμένεται πολύ δημιουργική και γεμάτη ιδέες που θα μπορέσεις να τους δώσεις μορφή και λόγο ύπαρξης, αρκεί να σκεφτείς μακροπρόθεσμα, φίλε Αιγόκερε. Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους σε κάνει να νιώθεις αισιόδοξος και γεμάτος δίψα για μάθηση. Νέα πράγματα μπορούν να μπουν στη ζωή σου αν αυτό είναι κάτι που επιδιώκεις. Ωστόσο, πρέπει να διακρίνεις τί είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και να το κυνηγήσεις με μεθοδικότητα και υπομονή. Βρες ποιοτικό χρόνο για φίλους και συγγενείς, καθώς η διάθεσή σου θα είναι κατάλληλη για τέτοιου είδους συγκεντρώσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά και θα έχεις την ευκαιρία να πλησιάσεις τον άνθρωπό σου με ειλικρίνεια και συναίσθημα. Όμως, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με την χρήση του λόγου σου, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κάποιο μπέρδεμα στην επικοινωνία. Φίλε αδέσμευτε, μην διστάσεις να περάσεις καλά και να ασκήσεις τη γοητεία σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου είσαι σε θέση να επιτύχεις τους στόχους σου και να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου αποτελεσματικά. Μπορείς να εκμεταλλευτείς τις επαφές σου για να προωθήσεις τα σχέδιά σου ή να ζητήσεις οποιαδήποτε εξυπηρέτηση από συνεργάτες και συναδέλφους. Στα οικονομικά, φρόντισε να κινηθείς σωστά για να δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους, ανήκεις στους πλέον ευνοημένους της ημέρας, οπότε μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη. Μπορείς να κάνεις μια πνευματική αναζήτηση στο μοναχικό χρόνο που θα εξασφαλίσεις, για να κοιτάξεις μέσα σου και να εντοπίσεις εκείνα τα στοιχεία που σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Καλό είναι να έχεις τους ορίζοντές σου ανοιχτούς και να υποκύψεις στην εσωτερική φωνή που σε προστάζει να κάνεις αλλαγές σε τομείς που βλέπεις ότι κάτι σε έχει κουράσει. Φρόντισε να μεταφέρεις σωστά τα μηνύματά σου στους γύρω σου και θα δεις ότι θα μπορέσεις να επιτύχεις αυτό που επιθυμείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή ημέρα για να ζητήσεις από τον άνθρωπό σου την κατανόησή του ή τη συμβουλή του σε θέματα που σε απασχολούν, δεδομένου ότι το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί το κατάλληλο έδαφος, με την Σελήνη να πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ήλιο. Η λάμψη σου δεν περνάει απαρατήρητη, για αυτό μην διστάσεις να την αξιοποιήσεις αν είσαι μόνος.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου τα πράγματα μπορούν να κυλήσουν πολύ καλά και χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Μπορείς να μεταφέρεις τις σκέψεις σου στα κατάλληλα άτομα που θα σε βοηθήσουν να πας τα σχέδιά σου ένα βήμα παρακάτω. Στα οικονομικά εκμεταλλεύσου τη σημερινή εύνοια για να βάλεις τάξη και να προετοιμάσεις το έδαφος για τις επόμενες κινήσεις σου.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, είναι μια καλή ημέρα για να στραφείς στην οικογένεια και στα αγαπημένα πρόσωπα και να περάσεις ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Οργάνωσε το χρόνο σου μαζί τους, έτσι ώστε να περάσεις καλά, διασκεδάζοντας και γελώντας μαζί τους. Δες το σαν μια μορφή εκτόνωσης και ψυχοθεραπείας που στην κάνει δώρο η ευνοϊκή θέση των πλανητών. Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους σε βοηθάει να διώξεις το άγχος, να κάνεις σχέδια, να πραγματοποιήσεις αλλαγές ή πειραματισμούς με την εικόνα σου και γενικότερα να είσαι πιο δραστήριος. Οργανώσου, όμως, και μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους.

Αισθηματικές
Ο σύντροφός σου θα είναι διαλλακτικός και γεμάτος κατανόηση, καθώς με την θετική όψη της Σελήνης έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις το δεσμό σου με τον άνθρωπό σου. Άφησε τις σκοτούρες στην άκρη και ασχολήσου με την ενίσχυση του συναισθήματος και όλων εκείνων που σε ενώνουν μαζί του. Ακόμη και μόνος να είσαι, θα μπορέσεις να φλερτάρεις και να γοητεύσεις εκείνο το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου τα πράγματα θα κυλήσουν αρκετά καλά. Η δημιουργικότητά σου θα είναι εμφανής, ενώ οι ιδέες που θα έχεις μπορούν να εκτιμηθούν, με την προϋπόθεση ότι θα βρεις τον σωστό τρόπο να τις μεταφέρεις στα κατάλληλα πρόσωπα. Τα οικονομικά σου έχουν περιθώρια βελτίωσης, για αυτό κινήσου έξυπνα.

πηγή

Απάντηση