ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Άνετη επικράτηση του Αγροτικού Αστέρα επί του Μακεδόνα Βέροιας με 6-0

Νικήτρια αναδείχθηκε η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, για την 13η αγωνιστική και τελευταία αγωνιστική της 1ης περιόδου του πρωταθλήματος της Α2 Ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας, με την ομάδα του Μακεδόνα Βέροιας, το απόγευμα του Σαββάτου 17/12/2016, με τελικό σκορ 6 – 0.

Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα μπήκε πολύ καλά στην αναμέτρηση και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ενώ ο χορός των τερμάτων άνοιξε στο 3′ με κεφαλιά του Σουλιώτη Ι. στο δεύτερο δοκάρι, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρηγόπουλου έξω από την περιοχή.

Στο 12′ σειρά του Αντωνιάδη να διπλασιάσει τα τέρματα, με ψιλοκρεμαστό σουτ, από το ύψος της περιοχής

Πολύ καλή ευκαιρία στο 24′ με το Γαλάνη που έκλεψε τη μπάλα το ύψος της περιοχής μπήκε μόνος, από πλάγια θέση, αλλά στο σουτ που δοκίμασε η μπάλα πέρασε δίπλα από αριστερό κάθετο δοκάρι του Τόσκα.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 31′ με σουτ του Κιουτάχιαλη, έξω από την περιοχή αλλά μπλόκαρε τη μπάλα σταθερά ο Μήτσας.

Στο 33′ ο Σουλιώτης Ι. στην απευθείας εκτέλεση φάουλ που δοκίμασε, έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από αριστερό κάθετο δοκάρι. Ενώ στο 41′ μεγάλη ευκαιρία με τον Παρασκευαϊδη , που έφυγε μόνος από πλάγια, αλλά στο σουτ που δοκίμασε , απέκρουσε σωτηρία ο Τόσκας σε κόρνερ.

Το ημίχρονο έκλεισε με τριπλασιασμό των τερμάτων, στο 43′, με κεφαλιά του Αντωνιάδη στο δεύτερο δοκάρι, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γαλάνη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό με τους γηπεδούχους να πιέζουν συνεχώς και στο 55′ στην κεφαλιά του Κουβατσίδη, μετά από εκτέλεση φάουλ, απέκρουσε σωτηρία ο Τόσκας σε κόρνερ.

Η υπεροχή του Αγροτικού Αστέρα καρποφόρησε στο 57′ με τέρμα, μετά από ατομική ενεργεία του Ρηγοπούλου, μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ, έστειλε τη μπάλα στο γάμα του Τόσκα.

Το πιο περίεργο και θεαματικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε η ομάδα του Αστέρα μετά από δυο λεπτά, στο 59′, όταν ο Δήμου δοκίμασε σέντρα σουτ προς την περιοχή των φιλοξενούμενων, βρέθηκε στην πορεία της μπάλας ο Δρόσος και με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Το χορό των τερμάτων έκλεισε στο 64′ ο Δήμου με πολύ ωραίο ψιλοκρεμαστό σουτ από το ύψος της περιοχής, κάνοντας το τελικό 6 – 0 .

Οι φιλοξενούμενοι στο 67′ απείλησαν με σουτ του Μπράκα , μέσα από την περιοχή αλλά μπλόκαρε πάλι σταθερά ο Μήτσας και δεν έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να βάλουν ένα τέρμα.

Εκτός από τα έξι γκολ της αναμέτρησης η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα έστειλε τη μπάλα 3 φορές στο κάθετο δοκάρι του Τόσκα, με δυο δοκάρια από δυνατό σουτ του Αντωνιάδη στο 7′ και 75’ και ένα δοκάρι με δυνατό σουτ του Γαλάνη, στο 46’, από πλάγια θέση έξω από την περιοχή.

Η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ καλή και δεν έδωσε στον αντίπαλο κανένα περιθώριο για να αντιδράσει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Μουρτζίλας) : Μήτσας, Κουβατσίδης, Ζέρβας, Παρασκευαϊδης, Αντωνιάδης, Σουλιώτης Α. (65′ Ντόβας), Γαλάνης, Σουλιώτης Ι. (60′ Μιχαλόπουλος), Δήμου (70′ Παυλίτσας), Ρηγόπουλος, Σερασκιέρης.

ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Παπαδόπουλος Φώτης): Τότσκας, Δρόσος, Μπράκα, Τσεσμετζής, Κικίδης, Τσάνι (70′ Λιανός), Κακαγιάννης, Κιουτάχιαλης, Λαπάνι, Παπαδόπουλος Ε., Χασιώτης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λιόλιος Ε. με βοηθό τον κ. Μοσχόπουλο Χ.

Απάντηση