ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Βέροια: Γεμάτη τρυφερότητα και αγάπη η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του ΚΕΜΑΕΔ (βίντεο)

Σε μια πανέμορφη, τρυφερή, γεμάτη αγάπη εκδήλωση, ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βέροιας (ΚΕΜΑΕΔ) πραγματοποίησε τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη φιλόξενη αίθουσα “Κήποι του Μίδα” του ξενοδοχείου “Αιγές Μέλαθρον”.

Ευλόγησε με την παρουσία του και τις ευχές του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας, κ.κ. Παντελεήμων.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν εκ μέρους του Δήμου Βέροιας οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Σοφιανίδης και Θεόφιλος Κορωνάς, σύσσωμο το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Όμορφη νότα στην εκδήλωση έδωσαν η σχολή χορού της Μελίνας Παπαδοπούλου και το παιδικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Καλλιθέα” που με επικεφαλής τη χοροδιδάσκαλο, Ράνια Τοπαλίδου, έψαλαν τα ποντιακά κάλαντα και χόρεψαν χορούς του Πόντου.

Η Εθελόντρια Διευθύντρια και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων, Μιχαηλίδου – Δαμιανίδου Μελίνα ευχαρίστησε όλους για τη στήριξη και την αγάπη του κόσμου.

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν δώρα στα παιδιά του ΚΕΜΑΕΔ και ένα χειροποίητο, φταγμένο από τα παιδιά του ΚΕΜΑΕΔ, δώρο προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη.

%image_alt%

%image_alt%

%image_alt%

Verianet News

Απάντηση