ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Φιλικοί αγώνες μπάσκετ μεταξύ των Ακαδημιών ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας και των Εκπ.Μαντουλίδη Θεσσαλονίκης

Στις πανέμορφες και υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις των Εκπ.Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν για φιλικούς αγώνες την Κυριακή 11/12/2016 τέσσερα τμήματα της Ακαδημίας ΆΘΛΟΣ. Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν απέναντι στις παραδοσιακά πολύ δυνατές ομάδες του Μαντουλίδη τα τμήματα: Μίνι 1, Προμίνι Α’, Προμίνι Β’, και Τζούνιορ.

Τα παιδιά της Ακαδημίας ΆΘΛΟΣ είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα υπέροχο περιβάλλον και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια εξαιρετικά δυνατή Ακαδημία από την οποία «ξεπήδησαν» πολλοί σύγχρονοι αστέρες του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ.

Σημαντική επιτυχία για την Ακαδημία ΆΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας είναι η πολύ μεγάλη αποδοχή και εκτίμηση που απολαμβάνει από τις καλύτερες και πλέον αναγνωρισμένες σχολές Μπάσκετ στην Ελλάδα οι οποίες και την καλούν κάθε χρόνο για διεξαγωγή τουρνουά αγώνων ( τέταρτη χρονιά φιλοξενούνται από τα Εκπ.Μαντουλίδη ).

Στο παρασκήνιο των αγώνων πολύ θετικά σχόλια αποκόμισαν αλλά και εξαιρετικές εντυπώσεις άφησαν τα μικρά ηλικιακά τμήματα του ΆΘΛΟΥ, σημάδι της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται από το προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας της Αλεξάνδρειας.

Το αγωνιστικό Μίνι είχε εξαιρετικά δύσκολο έργο απέναντι σε μια από τις πολύ δυνατές ομάδες Πανελληνίως στην ηλικία αυτή. Οι αθλητές του αγωνίστηκαν και αποκόμισαν πολύ χρήσιμες εμπειρίες για το που πρέπει να φτάσουν μέσα από τη σκληρή  και καθημερινή δουλειά.

Ο Α.Σ.ΆΘΛΟΣ ευχαριστεί θερμά την Ακαδημία Μπάσκετ των Εκπ.Μαντουλίδη και προσωπικά τον τεχνικό Διευθυντή της και έναν από τους κορυφαίους προπονητές στις νεαρές ηλικίες coach Δ.Νικολαΐδη, για την φιλοξενία και την συνδιοργάνωση του εν λόγω Τουρνουά

archio-lipsis-1

Απάντηση