ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τετάρτη 4/3

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τετάρτη 4/3

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός

Η σημερινή είναι μια μέρα που μπορείς να βρεις δημιουργικούς τρόπους να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και να συνδεθείς με τους άλλους. Μπορεί να υπάρξουν φιλοφρονήσεις ή άλλες εκδηλώσεις εκτίμησης που έρχονται στο δρόμο σου, ή να ελκύεις θαυμαστές. Έχεις την τάση να μοιράζεσαι ιδέες, προσωπικές σχέσεις, συναισθήματα και αναμνήσεις, καθώς η Αφροδίτη συνδέεται αρμονικά με τον Ερμή, μόλις πριν απομακρυνθεί από το δικό σου ζώδιο, κάτι που συμβαίνει αργότερα σήμερα. Βρείτε κοινά ενδιαφέροντα με τον ερωτικό σύντροφο σου και περάστε όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, ο αριθμός των θαυμαστών σου εντυπωσιάζει και σένα την ίδια.

Ταύρος

Ο Ερμής [ανάδρομος] σχηματίζει μια αρμονική όψη με τον κυβερνήτη σου Αφροδίτη και φέρνουν λύσεις σε δυσκολίες και υποθέσεις του παρελθόντος σου. Δεν είσαι σίγουρη αν πρέπει να μοιραστείς κάποια πράγματα, σκέψεις, ιδέες ίσως και μυστικά με τους άλλους αν και αυτός είναι ένας τρόπος να εναρμονιστείς με τους άλλους γύρω σου. Έχεις την ικανότητα πάντως να αποφύγεις κακοτοπιές στα εργασιακά αρκεί να εμπιστευτείς το ένστικτο σου. Η ειλικρίνεια και η εντιμότητα απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου ξέρεις πως είναι τα συστατικά που διατηρούν τη σχέση σας σε ένα καλό επίπεδο. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να πιστεύεις σε μια επανασύνδεση αν αυτό είναι το ζητούμενο σου.

Δίδυμοι

Η σημερινή όψη Ερμή – Αφροδίτης μπορεί να σε βοηθήσει και να σε κατευθύνει σε ευκαιρίες και λύσεις που πιθανά αγνοούσες μέχρι εχθές. Οι φιλίες και οι συνομιλίες μπορούν να φανούν χρήσιμες, καθώς μπορεί να ρίξουν φως σε παρελθοντικές καταστάσεις αρκεί να είναι ειλικρινείς, με τον Ερμή να κινείται ακόμα για κάποιες μέρες ανάδρομα. Ωστόσο μπορείς να αποφύγεις κρίσιμες αποφάσεις και να επικεντρωθείς, ώστε να απολαύσεις δημιουργικά τη μέρα σου. Κάποιες αποκαλύψεις και εξομολογήσεις απ’ τον ερωτικό σύντροφο σου ανεβάζουν το ερωτικό θερμόμετρο. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και την κοινωνικότητα σου.

Καρκίνος

Ενώ μπορεί να υπάρξουν σήμερα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες, ίσως είναι καλύτερο να αναγνωρίσεις πως η εικόνα δεν είναι ακόμα πλήρης, γι’ αυτό απέφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Είσαι σε θέση να συμβουλέψεις ή να μεσολαβήσεις στη λύση κάποιων επαγγελματικών θεμάτων σου, μιας και η επικοινωνία σου παρά τον ανάδρομο ακόμα Ερμή είναι ικανοποιητική. Οι συγκυρίες ευνοούν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου εξασφαλίζοντας σου ηρεμία και ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, μια ρομαντική γνωριμία ή μια επανασύνδεση σε κάνουν να ονειρεύεσαι ξανά.

Λέων

Απόλαυσε τις συνομιλίες σήμερα και την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων με τους άλλους και πάρε τις λύσεις ή τις πληροφορίες που σου δίνονται. Μια πτυχή Αφροδίτης – Ερμή μπορεί να φέρει έναν παλιό φίλο, ή και ισχυρές αναμνήσεις του παρελθόντος. Ο Ερμής, επίσης, βρίσκεται στον τομέα της συνεργασίας σου και σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς με παλιές εκκρεμότητες. Μιας και το ενδιαφέρον σου για τον ερωτικό σύντροφο σου μεγαλώνει βελτιώνεται και το επίπεδο της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, ετοιμάσου για νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σου.

Παρθένος

Σήμερα μπορεί να υπάρξει μια γοητευτική συζήτηση, ή αποκάλυψη ενός οικείου ή προσωπικού χαρακτήρα που σε κάνει πιο αισιόδοξη, ακόμα και αν η εικόνα δεν είναι απόλυτα πλήρης. Ο Ερμής πλησιάζει προς το τέλος της ανάδρομης πορείας του και ενώ συνεχίζουν να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις ή εσφαλμένη επικοινωνία, εσύ είσαι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Οι καλές σχέσεις με συναδέλφους διευκολύνουν την κατάσταση των εργασιακών σου. Διόρθωσε τη συμπεριφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και παραδέξου τα λάθη σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι πιθανότητες να γνωρίσεις τώρα τον άνθρωπο που αναζητά η καρδιά σου μεγαλώνουν μέρα – μέρα.

Ζυγός

Συζητήσεις σήμερα που αφορούν την αγάπη, τα παιδιά, τις δημιουργικές δραστηριότητες, τα χόμπι ή και την ψυχαγωγία μπορεί να είναι ευχάριστες, αναζωογονητικές και ευεργετικές. Με τον Ερμή, ακόμα, ανάδρομο για πέντε μέρες υπάρχουν παρανοήσεις στα εργασιακά, γι’ αυτό θα πρέπει να συνεχίσεις να είσαι προσεκτική στον τρόπο που επικοινωνείς. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφο σου προβλέπεται άκρως ερωτική και ενδιαφέρουσα. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα απόλαυσε το όμως μην επενδύεις τόσο συναισθηματικά.

Σκορπιός

Επιδιώκεις την ειρήνη στην οικιακή σου ζωή, με την οικογένεια ή τις καθημερινές σου υποθέσεις και μπορεί να φτάσεις σε μια ικανοποιητική λύση, μιας και μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Μην οριστικοποιήσεις αποφάσεις όσο ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στα εργασιακά. Παρόλα αυτά, μπορείς να απολαύσεις τις εξελίξεις και να καταστρώσεις τη στρατηγική σου. Μπορείς να κάνεις κοινά όνειρα με τον ερωτικό σύντροφο σου και να ξεχάσεις τις πιθανές κακές στιγμές του παρελθόντος. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να πεις ναι σε μια επανασύνδεση και να δώσεις ακόμα μια ευκαιρία στο άτομο του παρελθόντος.

Τοξότης

Είναι μια εποχή για ξεχωριστές και ενδιαφέρουσες συνομιλίες παρ’όλη την ακόμη για λίγο, ανάδρομη πορεία του Ερμή. Μπορεί να υπάρχει ένα ευχάριστο αίσθημα αφοσίωσης σε ένα πρόσωπο, φαντασία ή και ιδέα κι αυτό μπορεί να σου εμπνεύσει αισιοδοξία. Απέφυγε παρεξηγήσεις ή και ενθουσιασμούς στα εργασιακά. Το πάθος ανεβαίνει στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και καλύπτει ή και θεραπεύσει παλιές πληγές. Εσύ που είσαι μόνη, όλα γύρω σου σε εμπνέουν για φλερτ και διασκέδαση.

Αιγόκερος

Πολλά υποσχόμενες εξελίξεις φέρνει η μέρα σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι και τις οικονομικές σου υποθέσεις. Επίσης, ίσως, να καταλήξεις σε μια συμφωνία με κάποιον ή για ένα παρελθοντικό θέμα. Παρόλο που οι συνομιλίες είναι χρήσιμες, τα συμπεράσματα και οι αποφάσεις ενδέχεται να μην είναι σοφές. Απέφυγε τις ζήλειες με τον ερωτικό σύντροφο σου και μην επιτρέπεις στο μυαλό και τις ανασφάλειες σου να σε παρασύρουν σε λανθασμένες κινήσεις και λόγια. Εσύ που είσαι μόνη, οι ερωτικές εμπειρίες και το φλερτ γεμίζουν την καθημερινότητα σου.

Υδροχόος

Ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιο σου σήμερα, όμως ακόμα ανάδρομος για πέντε μέρες. Οι αλληλεπιδράσεις με άλλους τείνουν να είναι ελαφρές και ενημερωτικές καθώς ο Ερμής συνδέεται θετικά με την Αφροδίτη. Η διάθεση σου είναι ανεβασμένη και έτσι γίνεσαι πιο ανεκτική με τα πιθανά προβλήματα. Είναι προτιμότερο να μην κάνεις ακόμα ριψοκίνδυνες ενέργειες στα εργασιακά και να μην πάρεις αποφάσεις. Καθοδήγησε εσύ τις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου και διατήρησε τις ισορροπίες προσπαθώντας να είσαι δίκαιη και αντικειμενική. Εσύ που είσαι μόνη, μια είδηση ή μια συνάντηση με άτομο του παρελθόντος σου δίνει την ευκαιρία μιας αναθεώρησης.

Ιχθύες

Μια αρμονική όψη σημειώνεται με τον Ερμή και την Αφροδίτη, ενθαρρύνοντας την προσέγγιση των συναισθημάτων σου με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα. Στην πραγματικότητα αυτά που αποφασίζονται τώρα θα αναθεωρηθούν αργότερα, καθώς ο Ερμής χρειάζεται πέντε μέρες ακόμα, προκειμένου να επανέλθει σε ορθή πορεία. Απόλαυσε τη μέρα σου και μην αγχώνεσαι για τις πιθανές καθυστερήσεις που σημειώνονται στα επαγγελματικά σχέδια σου. Ετοιμάσου για συναισθηματικές αποκαλύψεις που θα δυναμώσουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας φαίνεται να σε πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς.

tlife.gr

Απάντηση