ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Δευτέρα 24/2 και καλή εβδομάδα

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Δευτέρα 24/2 και καλή εβδομάδα

Πώς ξεκινάει η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Προσωρινές καθυστερήσεις και μικρά εμπόδια φέρνει η σημερινή μέρα στις υποθέσεις σου. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και σκέψου πως με καλή διάθεση όλα γίνονται. Δέξου τη βοήθεια συνεργατών μιας και οι υποχρεώσεις σου στα εργασιακά είναι πολλές. Παρόλα αυτά, αρκετή ικανοποίηση σου προκαλούν οι εξελίξεις και τα νέα που διαδίδονται. Πάντα στη σχέση με το σύντροφό σου επιδιώκεις να έχεις το πάνω χέρι, κάτι που τον έχει κουράσει. Άλλαξε τακτική ή κάνε το τουλάχιστον με πιο διακριτικό τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, προσγειώσου στην πραγματικότητα και μην φέρνεις την καταστροφή. Στο κάτω κάτω οι μέχρι τώρα επιλογές ήταν αποκλειστικά δικές σου.

Ταύρος
Είσαι σήμερα λίγο πιο τολμηρή στις αποφάσεις, τις πράξεις και ίσως και πιο σίγουρη για τον εαυτό σου. Οι παρατηρήσεις σου πολύ πιο εκκεντρικές και προσεγμένες με αποτέλεσμα την επιτυχία. Απόφυγε τις συγκρούσεις και τις έντονες διαφωνίες στο εργασιακό χώρο. Προτίμησε να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους και το προφίλ σου, μιας και κάποιοι περιμένουν ένα λάθος σου. Πριν κάνεις οποιεσδήποτε δηλώσεις στο σύντροφό σου, σιγουρέψου για τα συναισθήματά σου απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, μην περάσεις σε ριψοκίνδυνες για τον ψυχικό και συναισθηματικό σου κόσμο, ενέργειες.

Δίδυμοι
Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να εκφράσεις τις ιδέες σου. Η αποφασιστικότητα και ο ενθουσιασμός σου, να ξέρεις πως είναι τα ισχυρά σου ατού. Βάλε γερές βάσεις στις όποιες εργασιακές επιδιώξεις σου και επωφελήσου από τις συζητήσεις που θα προκύψουν. Θα σου δοθούν χρήσιμες πληροφορίες και θα κατατοπιστείς καλύτερα για το τι έχεις να αντιμετωπίσεις. Μην απογοητεύεις τον ερωτικό σύντροφό σου και μην ξεσπάς επάνω του επειδή σου φταίνε τα δικά σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα άτομο από το παρελθόν, σε ταράζει. Τώρα ευχάριστα, δυσάρεστα, εσύ θα το κρίνεις.

Καρκίνος
Μην αναβάλεις άλλο σημαντικές υποθέσεις σου. Όσο κι αν τις φοβάσαι, πρέπει να απαλλαγείς από αυτές και να τις αντιμετωπίσεις μιας και σε δεσμεύουν χωρίς να το καταλαβαίνεις. Είναι μια εξαιρετική μέρα ιδεών για τα εργασιακά. Διάφορα γεγονότα και εξελίξεις σου δίνουν τροφή και εναύσματα. Από το τίποτα μπορούν οι συζητήσεις με το σύντροφό σου να παρεκτραπούν για αυτό πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι και τι θέματα θέτεις. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να ενισχύσεις την ψυχολογία σου μόνη σου και μην περιμένεις να το κάνουν άλλοι.

Λέων
Διατήρησε σήμερα την ψυχραιμία και την υπομονή σου, απέναντι σε απρόβλεπτα γεγονότα και εξελίξεις. Πριν προβείς σε νέες εργασιακές συμφωνίες φρόντισε να απαλλαγείς από παλιές εκκρεμότητες. Παραμέρισε τα πείσματα και τους εγωισμούς και παραδέξου τις αλήθειες σου απέναντι στο σύντροφό σου, αναλαμβάνοντας φυσικά και τις ευθύνες σου. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και μην ασχολείσαι με το πως σε κρίνουν οι άλλοι.

Παρθένος
Καλό θα ήταν σήμερα να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, προκειμένου να αντιληφθείς και να εκμεταλλευτείς την κάθε ευκαιρία. Μην καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα στα εργασιακά. Η ανάγκη σου να τελειώνεις εδώ και τώρα με όλα, το πιθανότερο είναι να σε οδηγήσει σε σοβαρά λάθη. Όσο πιο εκδηλωτική γίνεσαι στην επικοινωνία με το σύντροφό σου τόσο πιο κοντά έρχεστε. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις φίλους που μπορούν να σε ακούσουν, χωρίς να σε κρίνουν. Άνοιξε τους λοιπόν την καρδιά σου και νιώσε καλύτερα.

Ζυγός
Μπορείς να φανείς ανοιχτή σε νέα δεδομένα και προκλήσεις χωρίς όμως να βιαστείς να καταλήξεις σε δεσμεύσεις και αποφάσεις. Κάποιες καθυστερήσεις στα εργασιακά δεν είναι ικανά να ανατρέψουν τα σχέδια σου για αυτό μην απογοητεύεσαι και μην τα παρατάς τόσο εύκολα. Εκδηλώσου περισσότερο στο σύντροφό σου και μην του κρατάς μικρά ανούσια μυστικά, που μπορεί να σε εκθέσουν απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, μια ανανέωση την χρειάζεσαι. Φρόντισε την εμφάνισή σου, γράψου σε ένα γυμναστήριο και κάνε πράγματα για τον εαυτό σου.

Σκορπιός
Διατήρησε σήμερα τις ισορροπίες σου και βάλε τα συναισθήματά σου σε μια τάξη. Οι υποχρεώσεις σου χρειάζονται ρεαλισμό και αντικειμενικότητα. Διώξε τις γεμάτες ανασφάλεια σκέψεις σου και εμπιστεύσου τις ικανότητες και τις θυσίες που έχεις καταβάλει στα εργασιακά. Διεκδίκησε δυναμικά τη στιγμή της δικαίωσής σου. Η συντροφιά του αγαπημένου σου σε χαλαρώνει τουλάχιστον τις βραδινές ώρες, αρκεί να μην τον κουράσεις πολύ με τα δικά σου. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μη ρίχνεις όλα τα βάρη και τις όποιες ενοχές του παρελθόντος, στον εαυτό σου.

Τοξότης
Οτιδήποτε κι αν επιλέξεις να κάνεις σήμερα, σίγουρα θα περάσεις καλά. Άλλωστε φαίνεται να είσαι αποφασισμένη να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν και ανεβάζουν τη διάθεσή σου. Απόφυγε προς το παρόν τις αλλαγές στα εργασιακά. Τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσουν και να ωριμάσουν κάποιες καταστάσεις. Η γοητεία σου είναι αρκετή για να παρασύρει και να αποπλανήσει το σύντροφό σου όμως, μην τον κάνεις να ζηλεύει. Εσύ που είσαι μόνη, το τηλέφωνό σου δεν σταματά να χτυπά από θαυμαστές και φίλους.

Αιγόκερως
Φρόντισε να ικανοποιήσεις σήμερα την ανάγκη σου για λίγη απομόνωση και περισυλλογή. Εμπιστεύσου και εκμεταλλεύσου την πλανητική εύνοια που σου χαρίζεται στα εργασιακά και λάβε δράση. Βάλε όρια σε αυτούς που προσπαθούν να σου επιβληθούν και μη σκύβεις το κεφάλι. Εξοικονόμησε χρόνο απόψε για τον αγαπημένο σου και απόφυγε γκρίνιες και παράπονα. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε φρένο στην τάση σου για αναπόληση του παρελθόντος.

Υδροχόος
Οι δημόσιες σχέσεις θα ευνοήσουν κατά πολύ τους στόχους και τις επιδιώξεις σου για αυτό ανοίξου περισσότερο κοινωνικά. Έχουν δρομολογηθεί πλέον τα σχέδιά σου στα εργασιακά. Χαλάρωσε λοιπόν λιγάκι και ρίξε τους ρυθμούς σου, που φαίνεται να σε έχουν εξαντλήσει. Η γοητεία σου χτυπάει κόκκινο και φυσικά δεν αφήνει αδιάφορο το σύντροφό σου. Εκμεταλλεύσου την επικοινωνιακή σου δυνατότητα εσύ που είσαι μόνη.

Ιχθείς
Σταμάτα να περιορίζεις και να μην λαμβάνεις υπόψη σου τις ανάγκες σου. Μέσα στις πολλές υποχρεώσεις σου, βρες χρόνο και για τον εαυτό σου. Πριν θέσεις σε εφαρμογή και προωθήσεις τα νέα μελλοντικά σχέδιά σου στα εργασιακά, φρόντισε να απαλλαγείς από παλιές εκκρεμότητες. Η βραδιά με το σύντροφό σου λειτουργεί αναζωογονητικά για τη σχέση σας, αλλά και την ψυχολογία σου. Εσύ που είσαι μόνη, επιδίωξε να βρεθείς με αγαπημένους φίλους και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

tlife.gr

Comment here