ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Σάββατο 25/1

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Σάββατο 25/1

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αυτή είναι η εποχή για να εκφράσεις τον εαυτό σου με περισσότερη εμπιστοσύνη και σθένος, καθώς ο Ερμής και ο ηγέτης σου Άρης εναρμονίζονται. Μπορεί να είσαι πιο επίμονη από ότι συνήθως με αποτελεσματικούς και όχι με επιθετικούς τρόπους. Εάν έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από τη συνηθισμένη σου ρουτίνα ή να προσθέσεις μια περιπέτεια στη ζωή σου κάνε το. Το βασικό κλειδί για επιτυχημένες επικοινωνίες σήμερα είναι η θετικότητα, για αυτό στιγμές πιθανής έντασης με τον ερωτικό σύντροφό σου προσπέρασέ τες. Εσύ που είσαι μόνη, βγες απόψε να διασκεδάσεις και μη σκέφτεσαι και επηρεάζεσαι από τις απόψεις των άλλων.

Ταύρος
Έχεις την αντοχή και την ενέργεια να πετύχεις πολλά σήμερα. Η αίσθησή σου για τα επόμενα βήματά σου στα εργασιακά και η υποστήριξη που λαμβάνεις μόνο θετικότητα σου εμπνέουν. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου βρίσκεται στα καλύτερά της, όμως μην τα περιμένεις όλα έτοιμα. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά είναι ιδανική για διασκέδαση, φλερτ και νέες εμπειρίες.

Δίδυμοι
Οι σημερινές όψεις σε γεμίζουν ενέργεια και σου δίνουν τα κίνητρα για να στοχεύσεις ψηλότερα. Οι συνομιλίες με ένα φίλο ή ένα συνεργάτη σε ενθαρρύνουν να κινητοποιηθείς και να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία. Είναι καιρός να τεθούν οι ιδέες σου στα εργασιακά σε δράση, μιας και αισθάνεσαι πιο ισορροπημένη από ποτέ. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να κυλήσει ευχάριστα αρκεί να μην επιτρέψεις να κυριαρχήσουν οι ανάγκες σου για επιβλητικότητα και κριτική. Εσύ που είσαι μόνη, μέτρησε και ζύγισε πολύ το αν θα πρέπει να ενδώσεις στο άτομο του παρελθόντος που επανέρχεται.

Καρκίνος
Είσαι σε καλή κατάσταση για να στηρίξεις τους άλλους με πρακτική βοήθεια και πραγματικό ενδιαφέρον. Είναι επίσης ένας ισχυρός χρόνος για εργασία και έρευνα καθώς μπορείς και αισθάνεσαι περισσότερο δυνατή και ενεργητική από ό,τι συνήθως. Η αξιοπιστία σου στα εργασιακά γνωρίζεις πολύ καλά πως εκτιμάται, γι’ αυτό μην μπαίνεις στη διαδικασία να αμφισβητείς τον εαυτό σου. Απόψε δείτε κοινούς φίλους με τον ερωτικό σύντροφό σου, περάστε όμορφα και διασκεδάστε. Εσύ που είσαι μόνη, μια κίνηση επαναπροσέγγισης στο άτομο που σε ενδιαφέρει ίσως να μην έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Λέων
Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδανικές για την αντιμετώπιση προβλημάτων με το εξάγωνο Ερμή – Άρη, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Οι εξελίξεις που περίμενες με τόση αγωνία στα εργασιακά και από αυτές κρίνονται πιθανά και τα νέα ξεκινήματα σου φαίνεται να καταφτάνουν. Μια έκπληξη ή μια πρόταση από τον ερωτικό σύντροφό σου επισφραγίζει το συναίσθημα και εξασφαλίζει στη βραδιά μια ρομαντική και άκρως ερωτική ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να αφήσεις τα παιχνίδια και να αφουγκραστείς τις πραγματικές και ουσιαστικές σου ανάγκες.

Παρθένος
Η Σελήνη σήμερα ξοδεύει τη μέρα της στο ζώδιο του Υδροχόου ευθυγραμμίζοντάς τον με τον Ερμή και εναρμονίζοντας τον με τον Άρη. Όλο αυτό σε κάνει πιο δραστική στις αποφάσεις σου και την έκφραση των ιδεών σου. Μια αναδιοργάνωση στα εργασιακά και κάποιες υποστηρικτικές συζητήσεις φαίνεται να λειτουργούν βοηθητικά για τα μελλοντικά σχέδιά σου. Σπίτι και οικογένεια έρχονται επίσης στο προσκήνιο και είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείς με ό,τι θεωρείς πως βρίσκεται σε εκκρεμότητα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται διαρκή προσπάθεια για να παραμείνει ουσιαστική, ζωντανή και ενδιαφέρουσα. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να εκδηλώνεται επιτέλους.

Ζυγός
Οι αποφάσεις και οι κινήσεις σου σήμερα τείνουν να είναι πρακτικές και γρήγορες. Το εξάγωνο Ερμή – Άρη φαίνεται να επιδρά θετικά επάνω σου και να ενισχύει τους στόχους και τα σχέδιά σου. Πάρε πρωτοβουλίες στα εργασιακά και βγες στο προσκήνιο. Δείξε τις ικανότητες και τις προθέσεις σου άφοβα. Ρομαντισμός, πάθος και διασκέδαση απόψε με τον ερωτικό σύντροφο σου θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη μονοτονία. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες εξελίξεις, ειδήσεις και συναντήσεις πιθανά κι από άτομο του παρελθόντος δίνουν ενδιαφέρον όχι μόνο στη μέρα σου αλλά και για το επόμενο μεγάλο διάστημα.

Σκορπιός
Τα επίπεδα ενέργειας είναι περισσότερο από ικανοποιητικά σήμερα και σε κάνουν πιο διεκδικητική με τους στόχους σου με ένα όμορφο και υγιή τρόπο. Είσαι πρόθυμη να αναλάβεις το προβάδισμα, να κατανοήσεις και να συνειδητοποιήσεις τις ανάγκες των άλλων. Είναι κατάλληλη η στιγμή για να ασχοληθείς για την επίλυση προβλημάτων στο σπίτι και την οικογένεια ή με τις επιχειρήσεις, καθώς ο Ερμής και ο Άρης εναρμονίζονται. Εμπιστεύσου το ένστικτο αλλά και τη φαντασία σου απόψε και δώσε μια άλλη όψη στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις όλη την εύνοια για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να το κατακτήσεις.

Τοξότης
Αυτήν την περίοδο φαίνεται να μαγνητίζεις τις ευκαιρίες, να είσαι απόλυτα έτοιμη να λάβεις δράση και να διεκδικήσεις τα όνειρα και τους στόχους σου. Ο λόγος σου είναι ισχυρός και μπορείς να πείσεις τους άλλους να σε εμπιστευτούν και να σε ακολουθήσουν. Νέες συμφωνίες, δεσμεύσεις και υπογραφές στα εργασιακά ευνοούνται για αυτό μη χάνεις χρόνο και πες ναι σε νέες προκλήσεις και προτάσεις. Ο συναισθηματικός σου τομέας, σου παρέχει και σου εξασφαλίζει την κάθε κάλυψη στις ανάγκες σου, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε όχι.

Αιγόκερως
Δραστηριότητες αναζωογόνησης στους περισσότερους τομείς της ζωής σου σε ελκύουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Είναι μια καλή στιγμή για να αποκτήσεις νέες πληροφορίες μέσα από μελέτη και παρατήρηση. Οι επικοινωνίες είναι εστιασμένες σε πνευματικές προκλήσεις και μπορείς να βάλεις εύκολα προτεραιότητες. Αν ψάχνεις εργασία δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή για να δράσεις. Θέλεις να έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή του ερωτικού συντρόφου και αυτό φαίνεται να μην το διεκδικείς με το σωστό τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου να κάνεις χώρο στην ντουλάπα σου γιατί σύντομα φαίνεται να αποκτάς συγκάτοικο.

Υδροχόος
Η Σελήνη σήμερα στο δικό σου ζώδιο ευθυγραμμίζεται με τον Ερμή και αυξάνει την επιθυμία έκφρασης και διεκδίκησης των στόχων σου. Θετικές είναι και οι εξελίξεις στα εργασιακά που έρχονται για να σε ανταμείψουν για τις προσπάθειες και τις θυσίες σου. Η βραδιά είναι κατάλληλη για να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον ερωτικό σύντροφό σου, να βρείτε τρόπους που θα λυθούν οι όποιες διαφορές σας και να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία και το σεξαπίλ σου μπορούν να κάνουν θαύματα και να σε βοηθήσουν στην κατάκτηση του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

Ιχθείς
Αισιόδοξη και έτοιμη για δράση φαίνεται να αισθάνεσαι σήμερα. Θέσε σε μια πρακτική εφαρμογή τις ιδέες σου και κατάστρωσε τη στρατηγική σου για τους επαγγελματικούς στόχους σου. Η δημιουργικότητά σου αγγίζει κόκκινο. Δίωξε κάθε ανασφάλεια από το μυαλό και την ψυχή σου και εμπιστεύσου τον ερωτικό σύντροφό σου. Κάθε σκέψη συναισθηματικής αμφισβήτησης είναι στο δικό σου κεφάλι. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία και η σαγήνη που εκπέμπεις σε κάνει ξεχωριστή όπου κι αν βρεθείς.

tlife.gr

Απάντηση