ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Πέμπτη 25/7

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος;

ΚΡΙΟΣ
Με πείσμα αντιμετωπίζεις σήμερα τις προκλήσεις, αλλά στο τέλος αυτής της μέρας υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είσαι νικήτρια. Οι γρήγορες αποφάσεις μπορούν να σε βγάλουν από μια δύσκολη θέση. Η μέρα δεν ενδείκνυται για αγοραπωλησίες και υπογραφές. Η αισιοδοξία όμως δεν θα σου λείπει. Μπορεί κάποιος, με τον οποίο είχες αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα, να κάνει σήμερα μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Η μέρα είναι γεμάτη εναλλαγές και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα είναι καλή και μπορείς να ασχοληθείς με την κοινωνική σου ζωή. Μην αφήνεις προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανώσου στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύεις σε ό,τι αφορά στα οικονομικά. Αν η συμπεριφορά των γύρω σου δεν σου αρέσει, μη γίνεσαι εκρηκτική και ευερέθιστη. Οι πλανητικές συνθήκες σήμερα είναι τέτοιες, που μπορεί να ξαφνιαστείς από το ενδιαφέρον κάποιου για σένα. Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τη μέρα ενδιαφέρουσα. Ξεκαθαρίζεις αρκετά πράγματα από το παρελθόν στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις θα φέρει η μέρα! Ασυνήθιστες και εντυπωσιακές δραστηριότητες θα σε ενθουσιάσουν. Απόφυγε οικονομικές συναλλαγές ή ξεκίνημα νέων εγχειρημάτων. Φιλικά συναισθήματα σε κάνουν να νιώθεις ευχάριστα. Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσεις στο τελικό αποτέλεσμα. Χαλαρή ατμόσφαιρα με φιλικές παρέες σε βοηθούν να ξεφύγεις από το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Απόφυγε να έρθεις σε σύγκρουση με τους ανθρώπους γύρω σου, γιατί έτσι και αλλιώς δεν θα βγει τίποτε… Μετάτρεψε την όποια πρόκληση σε δημιουργική δράση! Δείχνεις έλλειψη κατανόησης στους γύρω σου και αυτό δεν θα σου βγει σε καλό. Άκουσε προσεκτικά, γιατί κάτι σημαντικό έχουν να σου πούνε, και μίλα λιγότερο. Ενδιαφέρουσες συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα μπορεί να σου δώσουν ιδέες και λύσεις, σε προβλήματα που σε απασχολούν επί μακρόν. Απροσδόκητες αλλαγές σου προκαλούν ένταση!

ΛΕΩΝ
Προκλήσεις θα βρεθούν στο δρόμο σου σήμερα! Για να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα πρέπει να δουλέψεις πολύ σκληρά και συστηματικά. Ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες αναθεωρήσεις στους στόχους σου, μιας και είναι εξωπραγματικοί ή απροσδιόριστοι. Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως απατηλή και υπάρχει κίνδυνος να μαλώσεις με τρίτους εξαιτίας ανούσιων παρεξηγήσεων. Μην επιβάλεις τις απόψεις σου με τρόπο μαχητικό. Ένας καινούριος φίλος μπορεί να σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος. Προσοχή όμως στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσοχή στις εντάσεις και παρεξηγήσεις με άτομα που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά! Αντικειμενικότητα και αυτοκυριαρχία απαιτείται στις κινήσεις σου. Διαφορετικά θα βλάψει τις σχέσεις σου και κινδυνεύεις να απομακρυνθούν από κοντά σου αγαπημένα πρόσωπα. Για να κατακτήσεις την κορυφή σε αυτό που κάνεις θα πρέπει να αφιερώσεις πολύ ενέργεια, σοβαρή σκέψη, πρωτοτυπία και καλή οργάνωση. Ένα ξαφνικό γεγονός σε βγάζει έξω από τα καθιερωμένα και σε εκνευρίζει που πρέπει να αλλάξεις τα πλάνα της μέρας… Δείξε υπομονή και μεγάλη προσοχή, τόσο στα οικογενειακά, όσο και στα επαγγελματικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ
Αστάθεια στις σκέψεις σου θα έχεις σήμερα! Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις και συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο, οι αμφιβολίες όμως θα σε βασανίζουν… Νέοι τομείς δράσης εμφανίζονται μπροστά σου. Κράτησε τις ιδέες σου για τον εαυτό σου μέχρι τη στιγμή που θα είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου και για την κατεύθυνση που θέλεις να ακολουθήσεις. Ο αυθορμητισμός σου μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής σήμερα. Προτίμησε την ανεκτικότητα από την υπερβολική αισιοδοξία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νέοι τομείς δράσης εμφανίζονται μπροστά σου! Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν σοβαρές και μακροχρόνιες προσπάθειες, πριν φθάσεις στο τελικό αποτέλεσμα. Εσωτερική ηρεμία και γαλήνη θα αισθανθείς σήμερα. Τίποτε δεν θα μπορεί να σε βγάλει από την νιρβάνα σου, κάτι που δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό! Δραστηριότητες σε συνεργασία με τρίτους πάνε καλά. Οι συζητήσεις κι οι ειδήσεις έχουν ένα βαθύτερα νόημα για σένα, ενώ λύσεις βρίσκονται κρυμμένες μέσα σε έναν καλό διάλογο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κράτησε τις απόψεις σου για τον εαυτό σου, ιδίως εάν είναι λίγο επαναστατικές, τουλάχιστον μέχρι να δεις και άλλους γύρω σου να εκδηλώνονται ανάλογα. Σκύψε πάνω από τα προβλήματα των γύρω σου, γιατί αλλιώς θα ξεφύγει η κατάσταση από τον έλεγχό σου, με τα νεύρα που θα έχεις. Οι προσδοκίες και φιλοδοξίες σου ξεπερνούν κατά πολύ κάθε ρεαλιστική προοπτική! Προσγειώσου και ανασκουμπώσου. Δεν είναι καιρός εγωιστικές και υπερβολικές συμπεριφορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις την τάση να κάνεις βιαστικές και αψυχολόγητες κινήσεις ή ενέργειες, που αφενός δεν θα έχουν πρακτικό αντίκρισμα και αφετέρου θα φέρουν ένα γενικό εκνευρισμό! Ανατροπή των προγραμμάτων σου θα φέρει σήμερα η μέρα και θα πρέπει να την αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Μην δυσανασχετείς με όσα θα ακούσεις σε μια συζήτηση, γιατί εάν σκεφτείς κάποια πράγματα θα αναγκαστείς να παραδεχτείς ότι είχαν δίκαιο. Η υπερβολική σου αυτοπεποίθηση μόνο να σε βλάψει μπορεί στην παρούσα φάση, γιατί μπορεί να σε οδηγήσει σε επιπόλαιες αποφάσεις και να σε ζημιώσει, κυρίως υλικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επικοινωνιακή σου δεινότητα μπορεί να σε βοηθήσει να φτάσεις πιο γρήγορα στη λύση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζεις. Θα βρεις κατανόηση και στήριξη σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεις σε ένα άτομο που δεν φανταζόσουν ποτέ. Ξαφνικές αλλαγές σχεδίων ωστόσο θα αναστατώσουν τη μέρα σου και θα σε εκνευρίσουν. Κράτησε την ψυχραιμία σου, να μην χαλάσεις τη διάθεσή σου από το πρωί. Θα προκύψει κάποιο θέμα κοινωνικού χαρακτήρα, και μέχρι να το τακτοποιήσεις θα είσαι σε υπερένταση! Δυσκολία στις επικοινωνίες σου σήμερα.

ΙΧΘΕΙΣ
Δεν μπορείς να ελέγξεις τη ροή της δουλειάς σου σήμερα, γιατί έχεις διασπάσει τις δυνάμεις σου σε πολλά μέτωπα, και μάλιστα χωρίς σκοπό και ουσία. Κάτι που θα στραβώσει σήμερα, μην βιαστείς να ενεργήσεις. Μια συνάντηση με φιλικά πρόσωπα μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις κάπως από μια μέρα με υπερβολικό φόρτο εργασίας και αρκετές αναποδιές.

www.tlife.gr

Απάντηση