OIKONOMIKAΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε κινητοποιήσεις οι επιτυχόντες στον διαγωνισμό για τις θέσεις.Τραπεζοκόμων, μαγείρων και φυλάξεις.

Εδώ και πολύ καιρό , εμείς οι επιτυχόντες της ΣΟΧ 1/2018,(η οποία αφορούσε τραπεζοκόμους , μάγειρες και φύλαξη) 53 άτομα στο σύνολο, δίνουμε μεγάλο αγώνα για να μπορέσουμε να μπούμε στις θέσεις μας αφού έχουμε γίνει μπαλάκι από την διοίκηση του νοσοκομείου “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ” και της 4η ΔΥΠΕ.
Ο λόγος που δεν προχωράει η υπογραφή των ατομικών συμβάσεων είναι τα ασφαλιστικά μετρά που έκανε ο εργολάβος στο νοσοκομείο . Παρόλο που υπάρχει απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου από τον Οκτώβριο και αμέσως μετά απόφαση από το “ΣτΕ”(Συμβούλιο της Επικρατείας) που ορίζει ότι δεν λαμβάνονται υπόψιν οι αποφάσεις των διοικητικών δικαστηρίων ,οι οποίες μπλοκάρουν τα νοσοκομεία και αφού ορίζουν ρητά την συνέχιση των προκηρύξεων και την υπογραφή των ατομικών συμβάσεων στα νοσοκομεία ,οι επιτυχόντες της συγκεκριμένης προκήρυξης συνεχίζουμε και μένουμε στον αέρα αφού οι υπεύθυνοι κωλυσιεργούν στο να κινήσουν τις διαδικασίες.
Από την πρώτη στιγμή υπήρξε καθοριστική παρέμβαση και έμπρακτη στήριξη από τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας και επι χρονιά συνδικαλιστή τον κ. ΗΛΙΑ ΙΑΚΩΒΙΔΗ ,ο οποίος με τις κατάλληλες κινήσεις, μας έφερε σε επαφή με τους συνδικαλιστές που συσπειρώνονται με το ΠΑΜΕ και παρευρέθηκε στην κινητοποίηση της Δευτέρας.
Συγκεκριμένα ήρθαμε σε επαφή:
– με την κ. ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΚΙΡΛΗ μέλος του γεν. Συμβούλιου της ΠΟΕΔΗΝ και μέλος του γεν. Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ
– με την κ. ΓΙΩΤΑ ΑΛΑΤΖΑ αντιπρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ”
– με τον κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΜΟΥΛΗΣ μέλος του γεν. Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ.
Επίσης στο πλάι μας είναι και η κ. ΕΛΕΝΑ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ δικηγόρος, η οποία έχει αναλάβει το νομικό κομμάτι της υπόθεσης αφού οι επιτυχόντες σε πρώτη φάση έχουμε επιδώσει εξώδικο προς την διοίκηση του νοσοκομείου “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ” και την διοικήτρια του καθώς και στον διοικητή της 4η ΔΥΠΕ.
Ακόμα στο πλάι μας βρίσκεται και ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ο οποίος είναι το μόνο μέσο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας για την κάλυψη του δίκαιου αγώνα μας .
Ευχαριστούμε όλους τους προαναφερθέντες και όλους όσους δεν αναφέρθηκαν ονομαστικά όπως πχ εργαζομένους του νοσοκομείου κ.α. που παρευρέθηκαν στην κινητοποίηση την Δευτέρα
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας έχοντας όλους αυτούς στο πλάι μας και δηλώνουμε αποφασισμένοι να το προχωρήσουμε μέχρι τέλους.

Απάντηση