ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τετάρτη 19/6

Με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Πλούτωνα δύσκολα θα μπορέσεις να κάνεις το ταίρι σου να αλλάξει σήμερα γνώμη πάνω σε ένα ζήτημα, όσο και αν προσπαθήσεις. Αν ο σύντροφός σου δεν είναι ευχαριστημένος μαζί σου, μπορεί να μην σου το δείξει και να χρειαστεί να το εκμαιεύσεις. Ό,τι κι να κάνεις θα πρέπει να επιστρατεύσεις ειδικές δεξιότητες για να φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΚΡΙΟΣ
Η εργασιακή σου μέρα είναι ήρεμη και δημιουργική! Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω έχεις το χρόνο και τη διαύγεια να οργανώσεις τη δουλειά σου και να επεξεργαστείς επαγγελματικά πλάνα που αφορούν στο μέλλον. Άφησε την καθημερινότητα και τα ασήμαντα πράγματα που σε βασανίζουν στην άκρη και κάνε μια βόλτα στη φύση, να πάρεις δύναμη και ενέργεια για να συνεχίσεις την προσπάθειά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την αντίθεση του Πλούτωνα κάποια λάθη ή προβλήματα στο χώρο της δουλειάς θα σε ταράξουν αναπάντεχα. Θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη σου τη διπλωματία για να επιβιώσεις από τη μάχη. Προσπάθησε να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου, αποφεύγοντας τα ξεσπάσματα και τις λογομαχίες που δεν μπορούν να σε οδηγήσουν πουθενά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ξεκαθάρισε τα «θέλω» και τα «μπορώ» στη ζωή σου! Άλλο το τι θέλεις και άλλο το τι μπορείς αντικειμενικά να κάνεις. Απλά για να μην πληγώνεσαι άσκοπα. Αν είσαι δεσμευμένη, αγνόησε τα προβλήματα με το ταίρι σου δεν πρόκειται να τα λύσεις. Μάζεψε το κουράγιο σου και κάνε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό σπεύδει σήμερα να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σου που αφορούν στην καριέρα σου. Με τον Άρη στον 1ο οίκο σου το μόνο που χρειάζεται είναι να επιδείξεις σοβαρότητα και συνέπεια στους στόχους σου. Κάποιες έριδες στην οικογένεια θα σε απασχολήσουν, ιδίως μεταξύ των παιδιών σου, εάν είσαι γονέας. Διαχειρίσου την κατάσταση με διπλωματικό τρόπο.

ΛΕΩΝ
Ενώ θα θέλεις να τεμπελιάσεις και να απολαύσεις την ηρεμία και τη χαλαρότητα, η μέρα σου είναι γεμάτη με υποχρεώσεις που σου προκαλούν πλήξη και ανία. Απόφυγε τις πολύ έντονες και συναισθηματικά φορτισμένες συζητήσεις. Μείνε στα επιφανειακά και ανώδυνα για να μην ταραχτείς χωρίς λόγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Απόφυγε σήμερα ριψοκίνδυνες επενδύσεις ή αγορές αγαθών που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι, γιατί με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Πλούτωνα θα πετάξεις χρήματα. Στον συναισθηματικό τομέα όλα βαίνουν καλώς! Είσαι αρκετά ήρεμη, γιατί διαισθάνεσαι ότι η σχέση σου κινείται στα πλαίσια που εσύ θέλεις και αυτό σε ικανοποιεί. Ευκαιρία να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με τη φυσική σου κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ
Πολλά και έντονα συναισθήματα σε μπλοκάρουν σήμερα. Θα διαπιστώσεις για μια ακόμη φορά, πόσο σημαντικό κομμάτι είναι οι φιλίες στη ζωή σου. Πες όσα σε βαραίνουν, χαλάρωσε με ένα ποτό και αύριο είναι μια καινούρια μέρα. Εναλλακτικά, ασχολήσου με κάτι μηχανικό για να ξεχαστείς. Αυτό θα αμβλύνει τον έντονο συναισθηματικό πόνο που αισθάνεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον Ήλιο από τους Διδύμους στον 8ο οίκο σου είναι μια μέρα που σου προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις κάποια από τα όνειρά σου. Μην χάσεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστεί, όπως τόσες άλλες φορές στο παρελθόν. Η ζωή δεν είναι διακοπές και η δουλειά σε καμία περίπτωση διασκέδαση! Θα πρέπει να είσαι πολύ πιο υπεύθυνη στη ζωή σου, εάν θέλεις να επιτύχεις έστω και το παραμικρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν είναι κακό να αλλάζεις απόψεις, αρκεί να το κάνεις βάσει λογικής σκέψης και όχι επειδή έτσι σε βολεύει. Απόφυγε προστριβές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα γιατί δεν θα σε βγάλουν πουθενά. Απόβαλε τις ψευδαισθήσεις από τη ζωή σου και προσπάθησε να προσγειωθείς στην πραγματικότητα. Τόσο η προσωπική σου ζωή, όσο και η επαγγελματική σου, χρειάζονται υπεύθυνους χειρισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι η μέρα που διαχωρίζεις την Ήρα από το σιτάρι! Άτομα που σε έβλαψαν ή προσπάθησαν να σου κάνουν κακό είναι καιρός να φύγουν από τη ζωή σου, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσεις πολλούς φίλους. Από οικονομικής άποψης, υπάρχει ο κίνδυνος λανθασμένων επιλογών στον τομέα αυτό και η έντονη πιθανότητα για απώλειες μεγάλων χρηματικών ποσών. Με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου πρέπει να σκεφτείς καλά πριν δράσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υπάρχουν κάποιες οικογενειακές σχέσεις που σου δημιουργούν συνεχή προβλήματα και εκνευρισμό. Προσπάθησε με ήπιο τρόπο να λύσεις τα προβλήματα, γιατί τους συγγενείς δυστυχώς δεν μπορείς να τους αλλάξεις. Από την άλλη, υπάρχει έντονη η επιθυμία να έρθεις σήμερα σε επαφή με ένα άτομο που έχεις να το συναντήσεις πολλά χρόνια. Η επαφή μαζί του θα σε κάνει να θυμηθείς παλιές και ξεχασμένες στιγμές της ζωής σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Με τη θέση του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιό σου θα δημιουργηθούν ουτοπικές σκέψεις και υποψίες ταράζουν τη γαλήνη σου. Προσπάθησε να μείνεις συγκεντρωμένη στα όσα έχεις να κάνεις και ηρέμησε. Διαχειρίσου το χρόνο σου δημιουργικά και αποτελεσματικά, για να μην αναγκαστείς να αφήσεις δουλειές για την επόμενη μέρα. Η αναβλητικότητα δεν σου κάνει καλό…

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

www.tlife.gr

Απάντηση