ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Δευτέρα του Αγίου Γεωργίου.

Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ουρανό σήμερα και η μέρα θα μας δώσει εξαιρετική ενέργεια αλλά και μια δόση σοφίας να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που θα βρεθούν στο δρόμο μας. Προβλήματα συναισθηματικής φύσης μπορούν να επιλυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η σχέση μας είναι σε καλό δρόμο, κάτι φαίνεται όμως να μας προβληματίζει σήμερα ή να μας δημιουργεί το αίσθημα του ανικανοποίητου. Θα πρέπει να αναζητήσουμε τις απαντήσεις στον εαυτό μας, γιατί ενδεχομένως δεν δεσμευόμαστε απόλυτα στη σχέση αυτή.

ΚΡΙΟΣ
Η ερωτική και συναισθηματική σου ζωή θα φτάσει σε νέα ύψη σήμερα, αν έχεις μόνιμη σχέση με το εξάγωνο της Σελήνης! Μέσα από την αρμονία και την αλληλοκατανόηση μπορείς να επιλύσεις πολλά θέματα. Φρόντισε επίσης καλύτερα τον εαυτό σου μέσα από καλή διατροφή και ξεκούραση γιατί οι γρίπες καραδοκούν ακόμη και μπορούν να σε ρίξουν στο κρεβάτι.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 21, 8.

ΤΑΥΡΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό σε επηρεάζει σημαντικά και σε κάνει να αισθάνεσαι ανασφαλής και ασταθής με την Αφροδίτη στον 12ο οίκο σου σε αδυναμία. Θα πρέπει να είσαι πιο πειθαρχημένη γιατί έχεις την τάση να χαλαρώσεις και να αφεθείς στην τεμπελιά ή στις κραιπάλες. Οι υποχρεώσεις σου όμως τρέχουν και αν θέλεις να διατηρήσεις την ποιότητα ζωής σου, θα πρέπει να παλέψεις σκληρά.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πέρασμα του Δία από τον 7ο οίκο σου σε ευνοεί. Οι δυσκολίες του τελευταίου χρονικού διαστήματος έχουν περάσει και εσύ μπορείς πια να πάρεις μια βαθιά ανάσα. Μην θυσιάζεις τις αξίες σου μόνο και μόνο για να κατακτήσεις κάτι που θέλεις πολύ. Επένδυσε στην ομαδική δουλειά και η επιτυχία θα σε βρει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Αφιέρωσε χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα, μέσα από την παρουσία των οποίων θα ανανεωθείς και συ.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 23, 8.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θεωρείς ότι θα πρέπει να αμειφθείς καλύτερα για τις προσπάθειες που καταβάλλεις στον εργασιακό τομέα και ίσως αυτό να το δείχνεις με τη συμπεριφορά σου με έναν μάλλον κακό τρόπο στους γύρω σου με την Σελήνη στους Ιχθείς. Γίνεσαι παρορμητική και θέτεις με αυτόν τον τρόπο τα κεκτημένα σου σε κίνδυνο. Σκέψου ψύχραιμα και ρεαλιστικά, πριν κάνεις οτιδήποτε.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 20, 12.

ΛΕΩΝ
Θέλεις να αλλάξεις πράγματα στην καθημερινότητα σου ή στον εργασιακό σου χώρο και να χαράξεις νέα πορεία με το εξάγωνο Σελήνης – Ήλιου – Ουρανού. Είσαι ηγέτης εκ φύσεως και απολαμβάνεις να ηγείσαι και να καθοδηγείς τους άλλους. Είναι σημαντικό να κάνεις έναν απολογισμό των δράσεών σου και έναν προγραμματισμό της επόμενης περιόδου για να μην βολοδέρνεις στα τυφλά.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 25, 8.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα ίσως να σου φέρει μια μεγάλη επιτυχία στον τομέα της καριέρας, για την οποία δούλεψες πολύ σκληρά τον τελευταίο καιρό με τη θέση του Ουρανού από τον Ταύρο στον 9ο οίκο σου. Απόλαυσε τις δάφνες σου, αλλά μην εφησυχάζεις. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μια καλή πορεία και χαρακτηρίζονται από ισορροπία. Μπορεί να μην μπορείς να γευτείς τη χαρά της αποταμίευσης, ωστόσο δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την καθημερινή διαβίωση.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 20, 14.

ΖΥΓΟΣ
Οι προσπάθειές σου στον επαγγελματικό τομέα είναι αξιέπαινες καθώς και η υπομονή και επιμονή σου με τον Άρη στον 6ο οίκο σου. Η ανταμοιβή μέχρι στιγμής δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε, σύντομα όμως διαφαίνεται μια νέα ευκαιρία που θα σου χαρίσει τις απολαβές που δικαιούσαι. Ίσως θα χρειαστεί να ζητήσεις τις συμβουλές κάποιου ατόμου για τα οικονομικά σου σήμερα!
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 27.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η χαρισματική σου προσωπικότητα και η έντονη ακτινοβολία σου θα σε φέρει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με το εξάγωνο Σελήνης -Ήλιου – Ουρανού. Προσπάθησε να μην το πάρεις επάνω σου και γίνεις επικριτική στους γύρω σου. Είναι εύκολο να επικρίνεις τους χειρισμούς των άλλων, αναλογήσου όμως ότι η στάση σου δεν θα βοηθήσει κανέναν και θα πληγώσεις άτομα που σε αγαπούν.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 20, 16.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τη διέλευση του Ουρανού στον 6ο οίκο σου θα πρέπει να επικεντρώσεις την προσοχή σου και τις προσπάθειές σου στον τομέα εκείνο που πραγματικά έχει ανάγκη ιδιαίτερης φροντίδας και να μην σκορπάς την ενέργεια και τις δυνάμεις σου σε πολλά πεδία. Τα οικονομικά σου θα χρειαστούν την προσοχή σου και ίσως να είναι απαραίτητη μια πιο ψύχραιμη ματιά για να σε καθοδηγήσει.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 29, 8.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι νεωτερισμοί στη δουλειά σου θα σε εκνευρίσουν γιατί θα σε βγάλουν από τη συνηθισμένη ρουτίνα σου με την Σελήνη στους Ιχθείς. Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να γίνουν αναπροσαρμογές που θα δώσουν μια νέα δυναμική. Στα συναισθηματικά σου θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να κάνεις τη σχέση σου λειτουργική, μέσα από μια ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία με το ταίρι σου.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 21, 8.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις θα φέρει η μέρα με τον Ερμή από τον Κριό στον 3ο οίκο σου! Ασυνήθιστες και εντυπωσιακές δραστηριότητες θα σε ενθουσιάσουν. Απόφυγε οικονομικές συναλλαγές που έχουν ρίσκο ή ξεκίνημα νέων εγχειρημάτων που δεν έχουν μελετηθεί διεξοδικά. Αν είσαι μόνη αισθάνεσαι έντονα την ανάγκη για μια πραγματική αγάπη στην προσωπική σου ζωή, δεν είναι σίγουρο όμως ότι στην πραγματικότητα είσαι έτοιμη να προχωρήσεις σε μια σοβαρή ερωτική σχέση.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 22, 8.

ΙΧΘΕΙΣ
Η εμμονική σχεδόν ενασχόλησή σου με τα προβλήματα που σε απασχολούν, σε μπλοκάρει και δεν μπορείς να βρεις διέξοδο με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου. Πάρε αποστάσεις, σκέψου δημιουργικά και η λύση δεν θα αργήσει να φανεί μπροστά σου. Ίσως ανακαλύψεις ένα κρυφό σου ταλέντο που μπορεί να δώσει μια νέα διάσταση στην καριέρα σου. Καλλιέργησέ το όσο μπορείς και επένδυσε σε αυτό, γιατί μπορεί να σε βγάλει από την τυχόν δύσκολη οικονομική κατάσταση.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 21, 10.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

www.tlife.gr

 

Απάντηση