ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Κυριακή του Πάσχα και χρόνια σας πολλά.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με τον Δία η μέρα φέρνει εξαιρετικά δώρα σε όλους μας. Μπορεί να είναι μια νέα ευκαιρία επαγγελματική, ίσως μια νέα θέση εργασίας, δεν αποκλείεται ακόμη και μια απροσδόκητη οικονομικά ανάσα. Θα αισθανθούμε πνευματικά αναγεννημένες και οι φοβίες και οι ανησυχίες μας εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Ας απολαύσουμε μια ήρεμη μέρα και ας μην αφήνουμε τα μικρά απρόοπτα που μπορεί να παρουσιαστούν να μας χαλάσουν τη θετική διάθεση.

ΚΡΙΟΣ
Οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι προσεκτικές και μετρημένες με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στον 100 οίκο σου. Δεν είναι καλή εποχή να κάνεις αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον, ούτε να προχωρήσεις σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις με σκοπό να σου φέρουν γρήγορα ή μεγάλα κέρδη. Συναισθηματικά υπάρχουν κάποιες αρρυθμίες στην σχέση σου που σε προβληματίζουν και σου χαλάνε τη διάθεση.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 18.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα θα φέρει συναισθηματικής φύσης εμπλοκές, μιας και έχεις θέσει μη ρεαλιστικούς συναισθηματικούς στόχους και κυνηγάς το ακατόρθωτο με το τετράγωνο του Κρόνου στο ωροσκόπιό σου. Δεν έχεις περιθώρια επιτυχίας και κατά βάθος το ξέρεις. Προσγειώσου λοιπόν εάν θέλεις να ευτυχήσεις, είτε είσαι σε σχέση είτε αδέσμευτη και αναζητάς το ταίρι σου.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 18.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα έχεις την τάση να αναλαμβάνεις ευθύνες ή επιπλέον εργασία σήμερα, υπερεκτιμώντας τις δυνατότητές σου με τον Δία σε ανάδρομη πορεία να σε πιέζει. Καλύτερα να απορρίψεις κάποια δουλειά και να είσαι εμπρόθεσμη, παραδίδοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα, παρά να αγχώνεσαι και να παρουσιάζεις τελικά κάτι μέτριο ή ελλιπές. Επίσης πιθανόν να αντιμετωπίσεις κάποια οικογενειακά θέματα που θα απαιτήσουν προσεκτικό χειρισμό, υπομονή και διπλωματία.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 20, 16.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τη Σελήνη στον Υδροχόο η μέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πολύ καλή για σένα που αναζητάς εργασία ή θέλεις να αλλάξεις θέση εργασίας, γιατί η παρούσα δεν σε ικανοποιεί. Θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι και με ικανοποιητικές αμοιβές. Στον συναισθηματικό τομέα κάτι σου αποσπά την προσοχή και σε γυρίζει στο παρελθόν σου. Οι νοσταλγικές στιγμές σε κατακλύζουν και αισθάνεσαι ότι τα καλύτερα τα έχεις αφήσει πίσω σου.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 17, 20.

ΛΕΩΝ
Με τον Ουρανό στον 10ο οίκο σου θα έρθεις αντιμέτωπη με τον εαυτό σου σήμερα, μιας και θα κληθείς να παλέψεις με τις φοβίες σου, αναφορικά με τον συναισθηματικό σου δεσμό. Μην αναζητάς απαντήσεις στον σύντροφό σου γιατί εσύ αποτελείς τον άγνωστο Χ σε αυτήν την εξίσωση! Επαγγελματικά, εμπιστέψου τις ικανότητές σου και με αποφασιστικότητα αλλά και πλάνο κινήσου για να εκπληρώσεις τους στόχους σου.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 38, 29, 20, 11, 2, 22, 16.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι προσπάθειές σου στον επαγγελματικό χώρο θα αναγνωριστούν και θα χαίρεις εκτίμησης με το τρίγωνο Σελήνης – Άρη. Οφείλεις όμως να αναγνωρίσεις τον ευεργετικό ρόλο των συνεργατών ή συναδέλφων σου που σε στήριξαν και σε στηρίζουν. Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σου θα πρέπει να δείξεις σήμερα! Θα έχεις την τάση να ξανοιχτείς.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 39, 30, 21, 12, 3, 17, 22.

ΖΥΓΟΣ
Δεν είναι η καριέρα όλη σου η ζωή και θα πρέπει να το συνειδητοποιήσεις με τον Πλούτωνα και τον Δία σε ανάδρομη πορεία. Κατά παράδοση διατηρείς καλές σχέσεις με τους γύρω σου, ενώ δεν αρνείσαι εύκολα να προσφέρεις τη βοήθεια σου στους ανθρώπους σου που την χρειάζονται. Σήμερα ίσως χρειαστεί να στηρίξεις ένα δικό σου άτομο να ξεπεράσει κάποιες δυσκολίες.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 40, 31, 22, 13, 4, 24, 16.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εάν αντιμετωπίζεις προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, μην τα μεταφέρεις στη σχέση σου γιατί θα βλάψεις και την προσωπική σου ζωή με την Αφροδίτη στον 6ο οίκο σου. Ίσως να μην το αισθάνεσαι αλλά λόγω της έντονης και μεγάλης προσπάθεια που κατεβάλεις στον επαγγελματικό τομέα, το μέλλον σου προδιαγράφεται ασφαλές και ευοίωνο.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 41, 32, 23, 14, 5, 17, 24.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ίσως να εξωθηθείς να πάρεις ρίσκα που δεν θα θέλεις ή που τα φοβάσαι με το εξάγωνο του Δία σε ανάδρομη πορεία. Δεν θα μπορέσεις να κάνεις το επόμενο βήμα στη ζωή σου εάν δεν καταφέρεις να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου και να τα βρεις με τον εαυτό σου. Μην αφήνεις τις καταστάσεις ή άλλα πρόσωπα να σε κατευθύνουν. Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 42, 33, 24, 15, 6, 26, 16.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Χρειάζεσαι μια ώθηση στην προσωπική σου ζωή που θα σε βγάλει από τον φαύλο κύκλο των μέτριων ή κακών εμπειριών και θα σου φέρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη. Αναζήτησε τη χαλάρωση και την ισορροπία ίσως μέσα από μια πιο πνευματική ζωή που σου ταιριάζει, με τον Κρόνο στο ζώδιό σου. Έχεις πολλές πιθανότητες να προσελκύσεις το άτομο που είναι κατάλληλο για σένα αυτήν τη χρονική στιγμή. Ένα άτομο που θα σε νοιάζεται και θα σε φροντίζει πραγματικά.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 18.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι επαγγελματικές ανησυχίες δεν άφηναν περιθώριο να ασχοληθείς με τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου για αρκετό καιρό. Ίσως ήρθε η ώρα να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που εκκρεμούν με την Σελήνη στο ζώδιό σου. Ισορρόπησε μεταξύ του καλού και του κακού, μεταξύ της τάσης σου να συγχωρήσεις ή να αγνοήσεις αυτούς που σε πλήγωσαν ή να τους το ανταποδώσεις με το ίδιο νόμισμα.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 19, 16.

ΙΧΘΕΙΣ
Θα προσελκύσεις την προσοχή επάνω σου και θα έχεις πληθώρα επίδοξων ερωτικών συντρόφων με το τρίγωνο Σελήνης – Άρη. Κάνε την επιλογή σου ανάλογα με τις αντικειμενικές σου ανάγκες και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό, γιατί θα το μετανιώσεις πριν καν ξημερώσει. Δώσε λίγη περισσότερη προσοχή στην υγεία σου! Καλό θα ήταν να μην αψηφήσεις τα μηνύματα που θα σου στείλει το σώμα σου.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

Απάντηση