ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Πέμπτη 28/3

Ίσως να αισθανθείτε κάπως άβολα στον εργασιακό σας χώρο, κάτι που θα οφείλεται στον τρόπο που θα σας αντιμετωπίσουν οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες. Βρείτε τον τρόπο να συνυπάρξετε αρμονικά μαζί τους, γιατί δεν είναι κατάλληλη η εποχή για αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο. Αφιερώστε λίγο χρόνο στα άτομα που σας περιβάλλουν, έστω και αν δεν πρόκειται για άτομα που αισθάνεστε ιδιαίτερα οικεία μαζί τους. Έχουν ανάγκη από τον καλό σας λόγο ή την συμβουλή σας για να ξεπεράσουν κάποιες δυσκολίες. Θετικά ευνοούνται: Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, Σκορπιοί και Ιχθείς.

ΚΡΙΟΣ
Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία σήμερα. Θα διαπιστώσεις κατά την διάρκεια της μέρας ότι στην παρούσα επαγγελματική φάση η ομαδική δουλειά θα σου έδινε μια επιπλέον ώθηση. Αξιολόγησε τους συνεργάτες ή συναδέλφους και προώθησε μια συνεργασία, αν αυτό είναι εφικτό. Αν είσαι single στον αισθηματικό τομέα, μπες στη διαδικασία, βασίσου λίγο στη διαίσθησή σου, ίσως γίνει μια νέα αρχή, πάντως η μέρα δεν θα περάσει έτσι.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 14, 16

ΤΑΥΡΟΣ
Το συναίσθημα της μοναξιάς υποχωρεί σήμερα σημαντικά και ατενίζεις την μέρα σου με μια νέα ανεβασμένη ψυχολογία με το εξάγωνο της Σελήνης να σου δίνει ευκαιρίες. Σήμερα μπορεί να γίνεις αποδέκτης πολλής αγάπης, εάν το επιτρέψεις… Φρόντισε καλύτερα τον εαυτό σου με το να τρέφεσαι καλύτερα, να κοιμάσαι περισσότερο και να αθλείσαι όσο γίνεται περισσότερο.
Ευνοούνται: Βαρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 18

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια αναστάτωση μπορεί να προκύψει στον εργασιακό τομέα σήμερα με το τετράγωνο του Άρη και κάποια ένταση με συνεργάτες ή προϊσταμένους λόγω παρανοήσεων. Φρόντισε να ακούσεις προσεκτικά τι σου λένε οι άλλοι και μην βιάζεσαι να κάνεις το δικό σου. Αν είσαι single τα τρεξίματα, οι ουρές, οι πολλές επικοινωνίες, τηλεφωνήματα, μηνύματα, αλληλογραφία, θα σε κουράσουν αρκετά, αλλά όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 16

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με το πέρασμα της σελήνης στον Αιγόκερω, θα υπάρξουν ερωτικά ενδιαφέροντα στην σημερινή μέρα που θα σου αποσπάσουν την προσοχή από άλλες υποχρεώσεις. Και επειδή πέφτεις συνήθως με τα μούτρα όταν πρόκειται για θέματα ερωτικής φύσης, φρόντισε να έχεις ξεκάθαρη άποψη για το τι θέλεις.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 13, 20

ΛΕΩΝ
Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω και τον 6ο οίκο παρεμβάλει εμπόδια! Δεν μπορείς να ελέγξεις την ροή της δουλειάς σου σήμερα, γιατί έχεις διασπάσει τις δυνάμεις σου σε πολλά μέτωπα και μάλιστα χωρίς σκοπό και ουσία. Κάτι μπορεί να στραβώσει σήμερα, αλλά μην βιαστείς να ενεργήσεις. Μια συνάντηση με φιλικά πρόσωπα μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις κάπως από μια μέρα με υπερβολικό φόρτο εργασίας και αρκετές αναποδιές… Προσοχή στην οδήγηση, κυρίως σε συνδυασμό με την κατανάλωση αλκοόλ!
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 18

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το τετράγωνο του Άρη και η θέση του Ουρανού προαναγγέλλει απρόοπτα γεγονότα. Θα εκπλαγείς σήμερα, αλλά κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σου θα σου προσφέρει με απόλυτη ειλικρίνεια την βοήθεια και την στήριξή του! Πολλές οι κοινωνικές επαφές και δραστηριότητές σου, αλλά δεν θα είσαι απόλυτα ευχαριστημένη. Κάτι στην ατμόσφαιρα δεν σε αφήνει να χαρείς την ξεγνοιασιά σου. Η διάθεσή σου δεν είναι ιδιαίτερα καλή σήμερα και η συμπεριφορά σου από ελαφρά έως αρκετά κυκλοθυμική. Αυτό δεν βοηθάει καθόλου τις σχέσεις με τους γύρω σου.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου , προσωπικότητα, προσωπική λάμψη
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 13, 22

ΖΥΓΟΣ
Με την σελήνη στον Αιγόκερω θα πρέπει να βρεις τις εσωτερικές σου ισορροπίες σήμερα και να αποβάλεις ό,τι επώδυνο σε στοιχειώνει από το παρελθόν, για να μπορέσεις να πας μπροστά. Μπορεί να είναι επώδυνο, είναι όμως απόλυτα αναγκαίο. Η περισυλλογή θα σε βοηθήσει να πάρεις τις αποστάσεις που πρέπει από τα προβλήματά σου, καθώς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 20, 16

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον Δία στον 2ο οίκο σου, ήρθε η ώρα της ανταμοιβής για τις κοπιαστικές προσπάθειές σου, φρόντισε όμως να μην εξανεμίσεις αμέσως τα οικονομικά οφέλη που έρχονται. Με συνετή διαχείριση θα μπορέσεις να χτίσεις με την πάροδο του χρόνου ένα οικονομικά ασφαλές μέλλον. Θα πρέπει να δείξεις κατά πόσο μπορείς, πέρα από δημιουργική, να είσαι και πρακτική στις κινήσεις σου. Άκουσε την διαίσθησή σου που σε καθοδηγεί.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες
Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 13, 24

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία σήμερα! Δείξε εμπιστοσύνη στο ταίρι σου και βγες από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σου. Ανταπόδωσέ του τα αισθήματα… Ερωτεύσου, διασκέδασε, νιώσε την χαρά αν είσαι single του ζωδίου σου! Οργανώσου στα επαγγελματικά σου και μην σπαταλάς το χρόνο σου σε ανούσια πράγματα. Γίνε πιο αισιόδοξη και δέξου τη συμπαράσταση των φίλων σου. Τόλμησε καινούριες κοινωνικές συναναστροφές.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Τυχεροί αριθμοί: 38, 29, 20, 11, 2, 22, 16

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την σελήνη να περνάει στο ζώδιό σου σήμερα θα σε απασχολήσουν υποθέσεις του παρασκηνίου. Έχεις την τάση να σκαλίσεις κρυφές πτυχές, να ανακαλύψεις κάποιους κρυφούς εχθρούς ή παρασκηνιακές κινήσεις. Μην σε πάρει από κάτω η μέρα. Κάποια από αυτά μπορεί να υπάρχουν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας σου.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 14, 16

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα φέρνει εξαιρετικά δώρα για σένα. Μπορεί να είναι μια νέα ευκαιρία επαγγελματική, ίσως μια νέα θέση εργασίας, δεν αποκλείεται ακόμη και μια απροσδόκητη οικονομική ανάσα. Αισθάνεσαι πνευματικά αναγεννημένη και οι φοβίες και οι ανησυχίες σου εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας με την νέα θέση της Αφροδίτης στους Ιχθείς. Απόλαυσε μια ήρεμη μέρα και μην αφήνεις τα μικρά απρόοπτα που μπορεί να παρουσιαστούν να σου χαλάσουν την θετική διάθεση.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 15, 16

ΙΧΘΕΙΣ
Με τον Ερμή σε στάση σήμερα, κάποια άτομα θα θελήσουν να σε θίξουν ή να σε ζημιώσουν. Διατήρησε την ηρεμία σου! Θα αντιμετωπίσεις έλλειψη κατανόησης από τους γύρω σου. Μια απρόσμενη κατάσταση μπορεί να σε αναστατώσει και να σε αποσυντονίσει. Μην χάνεις τον έλεγχό σου, για να μπορέσεις να πάρεις πάλι τον έλεγχο της κατάστασης. Κάποιο ζήτημά σου που ξαφνικά παίρνει άλλη τροπή, μην το κυνηγήσεις.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 18

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

www.tlife.gr

Απάντηση