ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Πέμπτη 21/3

Στις 21 Μαρτίου 2019, ώρα Ελλάδας 3:42 π.μ., η Πανσέληνος στις 0ο 09′ στον άξονα του Ζυγού ευνοεί των τομέα των σχέσεων, των επαγγελματικών και της κοινωνικής καταξίωσης. Το πέρασμα της Σελήνης από τους αστερισμούς Spica και Regulus σε συνδυασμό με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό, σύμφωνα με τον Πτολεμαίο, ευνοεί την δημιουργικότητα, τα ταλέντα, χαρίζει προστασία, μεγάλη δύναμη, πλούτο, τιμή, φήμη, τύχη και γενικά πολλά θετικά οφέλη. Θετικά ευνοούνται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι. Σε συνδυασμό με την Πανσέληνο, η Αφροδίτη κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής, των παιδιών και της δημιουργίας από το ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο οίκο σε εξάγωνο με τον Δία χαρίζει υλική ασφάλεια, δύναμη, τύχη και επέκταση, τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο.

ΚΡΙΟΣ
Με την Πανσέληνο στον Ζυγό σήμερα, προσοχή στις σοβαρές συζητήσεις. Η μέρα απαιτεί προσεκτικό χειρισμό των θεμάτων που σε απασχολούν. Μην αγνοείς την πραγματικότητα, θα πρέπει να είσαι αφοσιωμένη σε αυτό που κάνεις και να μην διασπάς την προσοχή και τις δυνάμεις σου σε πολλαπλές αρμοδιότητες ή εργασίες. Έτσι διασφαλίζεις καλύτερη ταχύτητα διεκπεραίωσης, αλλά και καλύτερη ποιότητα.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 15, 8

ΤΑΥΡΟΣ
Το εξάγωνο του Πλούτωνα υπόσχεται επαγγελτική άνοδο! Πολλή ενέργεια θα διαθέτεις σήμερα και θα είσαι σε θέση να τελειώσεις όλα εκείνα που το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχαν μείνει στην μέση λόγω έλλειψης χρόνου ή διάθεσης. Ασχολήσου με τον προσωπικό σου χώρο, ενδεχομένως αλλάζοντας τη διακόσμηση, μιας και ακόμη και μικρές αλλαγές μπορούν να σε ανανεώσουν.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα , παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 14, 10

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το τετράγωνο του Άρη παρεμβάλει εμπόδια! Η πραγματική σοφία αποκτάται πάντοτε μέσα από τα λάθη που κάνουμε και από τα διδάγματα που παίρνουμε κάθε φορά. Μην αισθάνεσαι άσχημα, λοιπόν, για λάθη που έκανες, απλά μην τα επαναλαμβάνεις. Κάποια προβλήματα επικοινωνίας που εμφανίζονται σήμερα στην σχέση σου οφείλονται πιθανότατα στην επιθετικότητα ή την υπερβολική σου ευθιξία. Εάν δεν κάνεις εσύ ένα βήμα πίσω, τα πράγματα θα επιδεινωθούν.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την σημερινή Πανσέληνο στον Ζυγό και την ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα πρέπει να πάρεις αποστάσεις από την συναισθηματική σου πλευρά σήμερα, εν ανάγκη καταπιέζοντας το συναίσθημα, για να μην πληγωθείς από όσα θα συμβούν γύρω σου με στόχο εσένα. Εμπόδια και δυσκολίες θα εμφανιστούν στον δρόμο σου και θα σε εκνευρίσουν, δεν θα πρέπει όμως να τα αγνοήσεις γιατί θα δυσκολέψουν πολύ την εργασία σου. Αντιμετώπισέ τα κατά μέτωπο!
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 14, 12

ΛΕΩΝ
Το εξάγωνο του Δία σε ευνοεί! Πολλές από τις υποχρεώσεις σου έχουν πάρει τον δρόμο τους και αρκετά από τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν έχουν επιλυθεί. Καιρός να απολαύσεις την ηρεμία… Θα είναι μια υπέροχη, ρομαντική μέρα με το ταίρι σου, που το έχεις παραμελήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το πέρασμα του Κρόνου από τον 5ο οίκο σου θα φέρει ξεκαθαρίσματα στην αισθηματική σου ζωή! Κάνε την καθημερινότητά σου λίγο πιο όμορφη σήμερα, γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να ανέβεις ψυχολογικά! Φρόντισε τον προσωπικό ή επαγγελματικό σου χώρο, ασχολήσου ακόμη και με τον κήπο ή τα λουλούδια.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 14

ΖΥΓΟΣ
Από αισθηματικής πλευράς, η ατμόσφαιρα αρχίζει και γίνεται πιο ξεκάθαρη. Μην αφήσεις τις προοπτικές που θα σου παρουσιαστούν στον αισθηματικό και τον επαγγελματικό τομέα ανεκμετάλλευτες. Προς το βράδυ, η μέρα γίνεται κάπως απατηλή και υπάρχει κίνδυνος να μαλώσεις με τρίτους εξαιτίας ξαφνικών παρεξηγήσεων και την επιρροή της Πανσελήνου στον Ζυγό!
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 21, 8

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου σε ευνοεί! Έχεις πολλή και δημιουργική ενέργεια και είναι η ιδανική μέρα να διεκπεραιώσεις υποθέσεις που χρονίζουν. Από την βιασύνη σου, όμως, κινδυνεύεις να κάνεις λανθασμένες κινήσεις. Μπορεί να σημειώσεις επιτυχία στην νέα επιχειρηματική σου προσπάθεια ή στη νέα δουλειά που ξεκινάς, αρκεί να καταφέρεις να θέσεις υπό έλεγχο την ισχυρογνωμοσύνη σου…
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 14, 16

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος στο Ζυγό και το τετράγωνο του Άρη, φέρνει εντάσεις και σημαντικές λογομαχίες, είτε με μέλη της οικογένειάς σου, είτε με φιλικό πρόσωπο. Θα πρόκειται για σύγκρουση μεγατόνων που μπορεί να προκαλέσει διακοπή σχέσεων. Στα επαγγελματικά σου, η προσπάθεια και η σκληρή δουλειά είναι μεν σημαντικοί παράγοντες, πρέπει όμως να ξέρεις και προς τα πού οδηγείται η καριέρα σου. Βάλε στόχους και ακολούθησε σταθερή πορεία.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 23, 8

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν είσαι single του ζωδίου, αφού περάσεις ένα διάστημα αυτοκριτικής και ενδοσκόπησης, θα συνειδητοποιήσεις τις φοβίες και τα ταμπού που κρύβεις μέσα σου και τα οποία θα πρέπει να αποβάλεις για να αισθανθείς απελευθερωμένη εσωτερικά. Αν είσαι σε σχέση, η μέρα θα είναι γεμάτη μόνο με επώδυνες ενδοσκοπήσεις με τον αγαπημένο σου.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 15, 8

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την σημερινή Πανσέληνο θα πρέπει να επικεντρώσεις την προσοχή σου σε ένα αντικείμενο ή σε έναν τομέα και να μην σπαταλήσεις τις δυνάμεις σου σε πολλαπλά επίπεδα για να έχεις αποτέλεσμα. Επιπλέον, οι απολαύσεις μπορούν να σε οδηγήσουν στην υπερβολή και στο κυνήγι όλο και μεγαλύτερων απολαύσεων, απομακρύνοντάς σε από τους στόχους και τα καθήκοντά σου.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 16, 8

ΙΧΘΕΙΣ
Η Θέση του Ουρανού και το εξάγωνο Αφροδίτης Δία σε ευνοεί σήμερα! Δεν υπάρχει λόγος να βασανίσεις με σκέψεις το μυαλό σου για ανύπαρκτα ή ανούσια προβλήματα. Είναι σημαντικό να επιτρέψεις στο σώμα σου που εξαντλείται από τη σκληρή δουλειά της εβδομάδας να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Το ιδανικότερο σενάριο είναι να ξεκουραστείς, ενώ περιβάλλεσαι από στενούς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, που σε γεμίζουν θετική ενέργεια. Επίσης, θα σου έκανε καλό να αλλάξεις το σκηνικό, με το να επισκεφτείς μέρη και τοποθεσίες καινούριες στις εξόδους σου. Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 15, 10

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

www.tlife.gr

Απάντηση