ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συγκέντρωση στελεχών και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων είχε ο Μιχάλης Χαλκίδης στο “εκλογικό του γραφείο”

Συγκέντρωση στελεχών και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης στο “εκλογικό γραφείο” του συνδυασμού την Τρίτη το βράδυ.

Στη συγκέντρωση αυτή, έδωσαν το παρόν πολλές τον αριθμό, ισχυρές πολιτικές προσωπικότητες, προερχόμενες από όλους τους πολιτικούς χώρους, προσωπικότητες που χαίρουν εκτίμησης και σεβασμού στην κοινωνία που δραστηριοποιούνται.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μιχάλης Χαλκίδης, έδωσε το “σχέδιο δράσης” των επόμενων ημερών, επισημαίνοντας ότι η περίοδος της όποιας εκλογικής χαλαρότητας είναι πλέον παρελθόν και ότι είμαστε ήδη στην εκλογική μάχη. Ανέφερε ότι είναι στις προθέσεις του να περάσει από κάθε ένα “χωριό” ξεχωριστά, να συνομιλήσει με τους κατοίκους δίνοντας το πρόγραμμα του συνδυασμού αλλά και ακούγοντας ιδιαίτερες προτάσεις και προβληματισμούς. Δήλωσε στους συνυποψηφίους του ότι είναι στη διάθεσή τους όποια ώρα του εικοσιτετραώρου απαιτείται η παρουσία του. Οι παριστάμενοι έθεσαν με τη σειρά τους γόνιμους προβληματισμούς οι οποίοι και σημειώθηκαν για να προστεθούν στο γενικό πλαίσιο.

Ήταν μια δημιουργική συνάντηση αμφίπλευρης ενημέρωσης, η οποία  σηματοδότησε και επίσημα  της έναρξης της “μάχης” των εκλογών.

Απάντηση