ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Κυριακή 27/1

Η Θέση της Αφροδίτης δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης χαρίζοντας αρμονία με τον καλύτερο τρόπο. Σε προσωπικό επίπεδο η θέση του Πλούτωνα σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια.

ΚΡΙΟΣ
Επαγγελματικά: Η Αφροδίτη από τον Τοξότη και τον 9ο οίκο ευνοεί τον οικονομικό τομέα και δημιουργούνται κάποια περιθώρια για βελτίωση των επαγγελματικών σου. Επωφελήσου των επαφών σου για να προωθήσεις τα σχέδιά σου.
Αισθηματικά: Το εξάγωνο της Σελήνης ευνοεί τον αισθηματικό τομέα, αν είσαι single. Η μέρα κρύβει αρκετά σκαμπανεβάσματα στη διάθεση σου, ενώ δεν είναι απίθανο να θελήσεις να αποτραβηχτείς και να αποστασιοποιηθείς από όσα συμβαίνουν γύρω σου.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 26, 4.

ΤΑΥΡΟΣ
Επαγγελματικά: Τακτοποίησε οικονομικές εκκρεμότητες σήμερα με τη Σελήνη να κινείται στο Σκορπιό για να απαλλαγείς από άγχη που κουβαλάς αρκετό καιρό τώρα.
Αισθηματικά: Το τετράγωνο του Ερμή παρεμβάλει εμπόδια σε θέματα επικοινωνίας. Είσαι λίγο εσωστρεφής σήμερα και υπάρχει ο κίνδυνος να αντιδράσεις υπερβολικά σε εξωτερικά ερεθίσματα και σε θέματα σχέσεων. Μην δημιουργείς αντιπαλότητες από το πουθενά με το σύντροφό σου.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 25, 6.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επαγγελματικά: Η φαντασία σου είναι σε έξαρση σήμερα. Το τετράγωνο του Ποσειδώνα παρεμβάλει εμπόδια και να σε επηρεάζει. Φρόντισε μόνο να είναι δημιουργική, δίνοντας μια νέα πνοή στη δουλειά σου.
Αισθηματικά: Η αντίθεση του Άρη προκαλεί ένταση στον αισθηματικό τομέα. Περιόρισε την κτητικότητά σου και βάλε φρένο στη ζήλια σου για να μην έχεις απρόβλεπτες εξελίξεις. Η μέρα δεν προσφέρεται για λεονταρισμούς.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 28, 4.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επαγγελματικά: Το τετράγωνο του Κρόνου παρεμβάλει εμπόδια. Ημέρα με αιφνιδιασμούς η σημερινή και καλό θα ήταν να αποφύγεις την υπερέκθεσή σου σε κινδύνους. Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου για να βγεις αλώβητη.
Αισθηματικά: Επικρατεί μια ρομαντική διάθεση σήμερα και αποτελεί πρώτης τάξης ευκαιρία για μια αρμονική βραδιά με το ταίρι σου, διαλύοντας τα όποια σύννεφα είχαν μαζευτεί στη σχέση σου. Αν είσαι single, οι φίλοι έχουν τον πρώτο λόγο σήμερα.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 25, 8.

ΛΕΩΝ
Επαγγελματικά: Προσπάθησε να κουμαντάρεις το άγχος σου. Θετική διάθεση και αρκετή ενέργεια σε χαρακτηρίζει σήμερα, με την Αφροδίτη στον Τοξότη και στον 5ο οίκο. Ευκαιρία να δρομολογήσεις κάποιες επαγγελματικές εξελίξεις που είχες σχεδιάσει.
Αισθηματικά: Ζητήματα οικογενειακά σε απασχολούν και απαιτούν την προσοχή σου και το χρόνο σου. Ίσως να έχεις παραμελήσει το σύντροφό σου τελευταία και να απαιτεί λίγο από το χρόνο σου. Αν είσαι single, το τετράγωνο του Πλούτωνα παρεμβάλει εμπόδια.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 30, 4.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επαγγελματικά: Η εργασία σου θα σε απασχολήσει σήμερα με τη Σελήνη στο Σκορπιό καθώς κάποιες εξελίξεις μπορεί να σε θέσουν σε κατάσταση συναγερμού. Κινήσου προσεκτικά και συνετά.
Αισθηματικά: Μια καλή ιδέα είναι να μείνεις στο σπίτι με το σύντροφό σου ή και κάποιους φίλους σήμερα. Απόλαυσε τον έρωτά σου και απόφυγε να προκαλέσεις το σύντροφό σου με τη ζήλια σου.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 25, 10.

ΖΥΓΟΣ
Επαγγελματικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο ίσως να σε κάνει λίγο μελαγχολική και ιδιαίτερα ευαίσθητη. Η ζωή όμως είναι εδώ και απαιτεί τη συμμετοχή σου. Ανασκουμπώσου και πάλεψε για τα συμφέροντά σου.
Αισθηματικά: Πρόκειται για μια μέρα γεμάτη πάθος, ερωτισμό αλλά και με πείσμα και στενοκεφαλιά. Μην τραβάς το σκοινί αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρη ότι έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 32, 4.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επαγγελματικά: Αντιμετωπίζεις διλήμματα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και δεν ξέρεις πώς να κινηθείς. Μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις που θα μπορούσαν να σε βλάψουν σε μελλοντικό χρόνο.
Αισθηματικά: Αρκετή η γκρίνια σήμερα που σε ταλαιπωρεί και σε εκνευρίζει. Ασχολήσου με την οργάνωση του σπιτιού σου για να αποσπάσεις την προσοχή σου. Αν είσαι single, o Ερμής από τον 5ο οίκο σε γεμίζει με αισιοδοξία.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 25, 12.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επαγγελματικά: Με τη θέση του Ερμή στο ζώδιό σου γίνεσαι λίγο πιο επικοινωνιακή με τον περίγυρό σου, κάτι που θα βοηθήσει να αλλάξει το κλίμα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον υπέρ σου.
Αισθηματικά: Σήμερα δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις μπερδεμένες καταστάσεις. Μην χάσεις την αυτοκυριαρχία σου, απέναντι στον άνθρωπο που αγαπάς. Το τετράγωνο Ουρανού παρεμβάλει εμπόδια και φέρνει ξαφνικές αλλαγές.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 38, 29, 20, 11, 2, 34, 4.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επαγγελματικά: Σήμερα θα σε απασχολήσουν υποθέσεις του παρασκηνίου. Η Σελήνη από το Σκορπιό, σε φέρνει στο προσκήνιο των εξελίξεων! Χειρίσου τις υποθέσεις που θα προκύψουν με συντηρητισμό και διπλωματία.
Αισθηματικά: Ασχολήσου με τη φυσική σου κατάσταση και βελτίωσε τις διατροφικές σου συνήθειες. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα. Το τετράγωνο του Κρόνου παρεμβάλει εμπόδια στον αισθηματικό τομέα.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 26, 4.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επαγγελματικά: Το τετράγωνο του Κρόνου παρεμβάλει εμπόδια. Οι διαφορές εξομαλύνονται και η ηρεμία επιστρέφει στη ζωή σου. Επικεντρώσου στην προώθηση των επαγγελματικών σου σχεδίων που έχουν καλή τύχη σήμερα.
Αισθηματικά: Οι υποθέσεις σου φαίνεται να κολλάνε σήμερα με τον Άρη σε αντίθεση και αμφιβολίες για τις κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσεις να σε βασανίζουν. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου για να βρεις λύσεις.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 27.

ΙΧΘΕΙΣ
Επαγγελματικά: Η Αφροδίτη σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει την προσπάθεια χαρίζοντας αρμονία. Η Σελήνη από το Σκορπιό, σε φέρνει στο προσκήνιο των εξελίξεων! Χειρίσου τις υποθέσεις που θα προκύψουν διπλωματικά.
Αισθηματικά: Καθώς χαλαρώνουν κάποιοι φραγμοί, ίσως δημιουργηθεί κάποιος ερωτικός δεσμός με άτομο ανώτερο στην ιεραρχία ή μεγαλύτερης ηλικίας. Αν πάλι δεν δημιουργηθεί τέτοιος δεσμός σήμερα, είναι πολύ πιθανές οι αξιόλογες γνωριμίες.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία .
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 26, 6.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

www.tlife.gr

Απάντηση