ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 6/11

Δύσκολο να διακρίνεις την αλήθεια για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις αποφάσεις που θα πάρεις. Τα όνειρά σου μπορούν να πραγματοποιηθούν, αρκεί να παραμείνεις συγκεντρωμένη στο όραμά σου.

ΚΡΙΟΣ
Κινήσου έξυπνα και μεθοδικά στη δουλειά σου και θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται και με τις σωστές κινήσεις θα κλείσεις πολύ σημαντικές συμφωνίες. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να αναθερμάνεις τη σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, οι πλανήτες ευνοούν τις νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Προσπάθησε να αποφύγεις τα προβλήματα στη δουλειά σου και να μην εκνευριστείς με τους συνεργάτες σου χωρίς λόγο. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν για αυτό φρόντισε να μην κάνεις λάθος κινήσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σου. Όσο για την προσωπική σου ζωή, εδώ τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο ριψοκίνδυνα για εσένα. Κινείσαι σε απότομους δρόμους και ίσως πρέπει να ηρεμήσεις λίγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευκαιρία για μία νέα αρχή στη δουλειά σου, με πολλές συνεργασίες που θα σου φέρουν σύντομα αποτελέσματα. μην κοιτάς πίσω σου, μάθε από τα λάθη σου και προχώρα μπροστά. Τα οικονομικά σου είναι ο τομέας που σε αποσυντονίζει συνεχώς, καθώς προκύπτουν αναπάντεχα έξοδα. Στην προσωπική σου ζωή έφτασε ο καιρός να κάνεις μια αλλαγή. Να βελτιώσεις τη σχέση σου με τον αγαπημένο σου.. Εάν είσαι single θα δεις τα πράγματα με άλλο μάτι…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι εργατική και έχεις επιμονή. Τέλειος συνδυασμός για να πετύχεις τα σχέδιά σου. Εργάσου με πρόγραμμα και θα τα καταφέρεις. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται πρόγραμμα. Μείωσε τα περιττά έξοδα και θα δεις τη διαφορά. Αν αυτή την περίοδο δεν έχεις σχέση, τότε ευκαιρία για μία νέα γνωριμία. Εάν είσαι σε σχέση, ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα αναστατώσει τη ζωή σου.

ΛΕΩΝ
Η ημέρα σου θα ξεκινήσει με κάποια προβλήματα στη δουλειά σου και το κακό είναι ότι δεν τα είχες προβλέψεις. Μην εκνευριστείς, θα βρεις τον τρόπο να τα λύσεις με ευκολία. Στα οικονομικά σου έχεις βρει τη χρυσή τομή σε έσοδα – έξοδα και θα δεις τα πράγματα να αλλάζουν. Στην προσωπική σου ζωή τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Μην γίνεσαι εγωίστρια και θα καταφέρεις να αλλάξεις πολλά στη σχέση σου. Εάν είσαι μόνη σου αυτή την περίοδο, καιρός για νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις πολλές ανοιχτές επαγγελματικές υποχρεώσεις, καιρός να τις φέρεις εις πέρας μέχρι το τέλος. Σταμάτα να είσαι αναβλητική, δεν δείχνεις καλό πρόσωπο στους γύρω σου. Tα οικονομικά σου δεν πηγαίνουν καλά, απέφυγε τις περιττές αγορές, έχει άλλα έξοδα που πρέπει να καλύψεις. Αφοσιώσου περισσότερο στον σύντροφό σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μήπως να σκεφτείς σοβαρά να κάνεις μία νέα αρχή…

ΖΥΓΟΣ
Ευνοϊκή στιγμή για να λύσεις σημαντικά επαγγελματικά προβλήματα που σε έχουν πια κουράσει. Τα οικονομικά σου έχουν ισορροπήσει κάπως και θα βελτιιωθούν ακόμη περισσότερο αν δεν κάνεις λάθος κινήσεις σήμερα. Ο σύντροφός σου έχει κάποιο πρόβλημα και θα στο επικοινωνήσει. Μην το αφήσεις να περάσει έτσι. Εάν είσαι single σύντομα θα κάνεις μία σημαντική γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα επαγγελματικά σου σχέδια έχουν γίνει πλέον μία ρουτίνα για εσένα. Προσπάθησε να γίνεις λίγο πιο δημιουργική και να βγεις από την τρύπα που έχεις πέσει. Στα οικονομικά συ πρέπει να βάλεις ενα καλύτερο πρόγραμμα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις της εβδομάδας. Όσο για την προσωπική σου ζωή, εδώ τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Βρίσκεις νέους κώδικες επικοινωνίας με τον σύντροφό σου και αυτό είναι καλό. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μην βιαστείς να ξεκινήσεις κάτι νέο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το άγχος και η κούρασή σου δεν θα σε αφήσουν να σκεφτείς καθαρά. Σήμερα λοιπόν μην κλείσεις επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες, δεν θα κάνεις σωστή επιλογή. Εάν είσαι σε μία σχέση εδώ και καιρό, σκέψου τι να κάνεις και εσύ από την μεριά σου για να την αναθερμάνεις. Εάν δεν είσαι σε σχέση, η παρούσα περίοδος είναι ιδανική για μία νέα γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις να φέρεις εις πέρας και ίσως χρειαστεί να θέσεις προτεραιότητες. Σίγουρα όλες μαζί δεν πρόκειται να γίνουν, για αυτό διάλεξε τις σημαντικότερες πρώτα. Τα οικονομικά σου ισορροπούν. Δώσε περισσότερη σημασία στις υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις. Να είσαι προσεκτική στις συζητήσεις που θα έχεις με τον αγαπημένο σου. Μην τσακωθείς μαζί του για κάτι που δεν έχει ουσία. Δώσε έμφαση και στις προσωπικές σου ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα υπάρξουν μερικές καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σου σχέδια που θα πρέπει να αποδεχθείς. Δεν γίνεται να έχεις τα πάντα τη στιγμή που τα θέλεις, για αυτό διατήρησε την ψυχραιμία σου. Στα οικονομικά σου φαίνεται ότι με τον σωστό προγραμματισμό θα μπορέσεις να αυξήσεις ακόμη περισσότερο το εισόδημά σου. Στη σχέση σου δώσε περισσότερη σημασία. Έχεις παραμελήσει τον αγαπημένο σου και αυτό δεν είναι καλό. Εάν είσαι μόνη σου, αναθεώρησε τις απόψεις σου και μετά συνέχισε την αναζήτησή σου για έναν σύντροφο.

ΙΧΘΕΙΣ
Πολλές οι δυνατότητές σου στη δουλειά σου και το ξέρεις. Με σωστές κινήσεις και με τη βοήθεια των συνεργατών σου θα καταφέρεις να ξεπεράσεις και κάποια εμπόδια που θα εμφανιστούν στον δρόμο σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη στιγμή τους, για αυτό απέφυγε τις περιττές αγορές. Η μέρα θα είναι καλή για την προσωπική σου ζωή, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι

www.tlife.gr

Απάντηση