ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Καριτόπουλος Μάκης.Πρόεδρος Ξεχασμένης.Είμαστε το ποίο χάλια το ποίο παρατημένο χωριό (βίντεο)

Τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ξεχασμένης-Ραψωμανίκης Καριτόπουλο Μάκη φιλοξένησε η ενημερωτική εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ”του ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7,avena.gr και σε απευθείας μετάδοση(Όπως και όλες οι εκπομπές) από την σελίδα στο Facebook Τάσος Καμπάνης και Avena Fm 97,7.

Αφορμή της συνέντευξης η φωτιά στον σκουπιδότοπο της Ξεχασμένης πριν λίγες ημέρες και είπε.

Το πρόβλημα με τα σκουπίδια (τα οποία όπως είπε είναι μπάζα και ξύλα από δένδρα και κήπους)είναι διαχρονικό, όμως με την προηγούμενη διοίκηση 2-3 φορές τον χρόνο ερχόταν οι υπηρεσίες του Δήμου και καθάριζαν τον χώρο.Αυτό έγινε και την πρώτη χρονιά που ανέλαβε η διοίκηση Γκυρίνη.Όμως μια παρεξήγηση του αντιδημάρχου Σ.Τόκα με τον δημοτικό σύμβουλο Μ.Χατζόπουλο είχε ως αποτέλεσμα οι υπηρεσίες του δήμου να μην έχουν περάσει τα επόμενα 4 χρόνια και στον σκουπιδότοπο να προκληθεί αρκετές φορές φωτιά.

Στην συνέχεια εξέφρασε την πικρία του αλλά και την πικρία και δυσαρέσκεια των συγχωριανών του.Λέγοντας ”ότι το χωριό τους είναι το ποίο αδικημένο από όλα τα χωριά του πρώην δήμου Αντιγονιδών” και αναφέρθηκε σε μια σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και που λύση δεν δίνεται παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις προς την διοίκηση του δήμου.

Τέλος ρωτήθηκε για το έργο καθαρισμού καναλέτων και καναλιών ”το περίφημο έργο των 23500 χιλιάδων κυβικών χώμα” που μετακινήθηκε και που απασχόλησε το δημοτικό συμβούλιο και η αρμόδια ελεγκτική υπηρεσία δια της επιτρόπου επέστρεψε ως απαράδεκτο το τιμολόγιο το οποίο και τελικά δεν έχει πληρώσει.Είπε.

Ναι πράγματι γίνανε κάποιες εργασίες όμως όχι αυτά που λέει η μελέτη και όχι τα μέτρα και ο όγκος των χωμάτων που γράφει μέσα.

 

Απάντηση