ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τρίτη 26/6

Η ημέρα είναι γεμάτη απρόβλεπτες καταστάσεις και δεν ενδείκνυται για μεγάλα σχέδια και προγραμματισμούς.

ΚΡΙΟΣ
Δώσε λίγη παραπάνω προσοχή στο δελτίο καιρού για σήμερα, καθώς θα χρειαστεί να είσαι πολλές ώρες στους δρόμους για επαγγελματικά ραντεβού. Τα οικονομικά σου σε έχουν φτάσει σχεδόν στα όριά σου. Έχεις αγανακτήσει και πρέπει να κάνεις κάτι για να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Η ημέρα σου δεν θα είναι ευχάριστη όσον αφορά την προσωπική σου ζωή. Θα υπάρχουν μερικοί καβγάδες με τον αγαπημένο σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Διαφορετική η ημέρα για εσένα Ταυράκι μου, γεμάτη ευχάριστες ειδήσεις που κατά κύριο λόγο έχουν σχέση με τα επαγγελματικά σου. Ακόμη δεν είσαι σίγουρη αν πρέπει να προχωρήσεις μία επένδυση που σκέφτεσαι. Μέχρι να επιβεβαιωθείς μην κάνεις τίποτα. Στα αισθηματικά σου μην κρατάς άλλα τον ενθουσιασμό σου. Κοίταξε να περάσεις μία ευχάριστη ημέρα με τον αγαπημένο σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Προσπάθησε να μην ρίξεις και άλλο λάδι στη φωτιά και έρθεις σε ρήξη με έναν συνεργάτη σου για ακόμη μία φορά. Μην κάνεις σπατάλες, επικεντρώσου στα σημαντικά οικονομικά θέματα που πρέπει να λύσεις. Μην αγνοήσεις τη συμβουλή των δικών σου ανθρώπων σε ένα προσωπικό ζήτημα που σε απασχολεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα εξαναγκαστείς να δουλέψεις σκληρά, όσο και αν δεν το θες. Πρέπει να το κάνεις και να σπαταλήσεις τρομερή ενέργεια. Οι κόποι σου όμως θα ανταμειφθούν και δεν θα είσαι πια «ριγμένη» στον οικονομικό τομέα. Μην αφήσεις τη δουλειά να χαλάσει τη σχέση σου. Εξήγησε στον αγαπημένο σου τι συμβαίνει και θα καταλάβει.

ΛΕΩΝ
Η αρμονία που αισθάνεσαι μέσα σου θα φανεί και στους συνεργάτες σου. Θα είσαι πολύ ευχαριστημένη με τον τρόπο που θα κυλήσουν τα επαγγελματικά σου σχέδια. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν, όμως κάτι έχεις σκεφτεί… Μην είσαι τόσο εγωίστρια, δεν θα σε βοηθήσει πολύ στη σχέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα μάθεις κάτι που θα σε ταρακουνήσει και θα σε κάνει να σκεφτείς πιο σοβαρά το επαγγελματικό σου μέλλον. Αυτή την εβδομάδα έχεις ήδη βγει εκτός προϋπολογισμού, για αυτό να είσαι πιο προσεκτική στις επιλογές σου. Η σκέψη του χωρισμού τριγυρίζει στο μυαλό σου και ίσως πρέπει να σκεφτείς να μιλήσεις με τον αγαπημένο σου. Εάν έχεις παιδιά, τότε είναι επιτακτική ανάγκη να σκεφτείς πιο σοβαρά τι θα κάνεις.

ΖΥΓΟΣ
Δεν είναι η τυχερή σου μέρα. Όλος σου ο προγραμματισμός θα πάει στο καλάθι των αχρήστων, μια και θα χρειαστεί να κάνεις άλλα πράγματα που θα σου ζητήσουν στη δουλειά. Μην πελαγώνεις! Τα οικονομικά σου σύντομα θα ξεπεράσουν τη δύσκολη αυτή φάση και θα είσαι καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Εάν έχεις αμφιβολίες για τον αγαπημένο σου, τότε καλό είναι να του μιλήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα λάβεις απροσδόκητη βοήθεια από έναν συνεργάτη σου που δεν περίμενες ποτέ να σε βοηθήσει. Αυτή η βοήθεια θα σου αφήσει ελεύθερο χρόνο να ασχοληθείς με κάποια φορολογικά ζητήματα που επείγουν. Αισθάνεσαι υπερήφανη για τον σύντροφό σου και σήμερα θα σου δώσει έναν ακόμη λόγο να νιώθεις έτσι για εκείνον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τους συνεργάτες σου και να μην μοιραστείς όλες τις σκέψεις που κάνεις μαζί τους. Η φήμη σου θα εξαρτηθεί πολύ από όσα θα πεις σήμερα. Μην σκορπάς χρήματα από εδώ και από εκεί. Επικεντρώσου σε όσα έχουν σημασία. Θα έρθεις αντιμέτωπη με κάποιες αποκαλύψεις στην προσωπική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σκέψου σοβαρά να επενδύσεις περισσότερο στη δουλειά σου και να αυξήσεις με κάποιο τον τρόπο τις δεξιότητές σου. Μην ζητήσεις βοήθεια για τα οικονομικά σου, αν δεν είσαι πραγματικά έτοιμη να την δεχτείς. Η βοήθεια πάει «πακέτο» με την κριτική! Στα αισθηματικά σου θα υπάρξουν αλλαγές. Θα κάνεις μία καινούργια γνωριμία που θα σε κάνει χαρούμενη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τους συνεργάτες σου και από κοινού θα δουλέψετε για ένα σημαντικό έργο στη δουλειά. Μην σπεύδεις να κάνεις ανακοινώσεις στην οικογένειά σου που αφορούν οικονομικά ζητήματα. Βεβαιώσου ότι έχει βρεθεί η λύση και μετά μίλησέ τους. Υπάρχει κίνδυνος όλη αυτή η τελειότητα στη σχέση σου να είναι φαινομενική…

ΙΧΘΕΙΣ
Καιρός να εγκαταλείψεις την προσπάθεια να βελτιώσεις τους συνεργάτες σου. Δεν μπορεί να είναι όλοι σαν εσένα, αυτό να το θυμάσαι. Θα ξεδώσεις με μερικές αγορές για εσένα και καλά θα κάνεις γιατί θα βρεις πολύ καλές προσφορές. Ο αγαπημένος σου θα είναι στο πλευρό σου και θα περάσετε μία ευχάριστη βραδιά.

Απάντηση