ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Αιμοδοσία από τον Δήμο Βέροιας

Η Τράπεζα Αίματος Δήμου Βέροιας λειτουργεί στο πλαίσιο των υπηρεσιών Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας)  και σκοπός της είναι η δημιουργία διαρκούς παρακαταθήκης αίματος για την αντιμετώπιση των αναγκών των δημοτών και των κατοίκων του Δήμου .

Μέλη της μπορούν να γίνουν όλοι οι κάτοικοι καθώς και οι δημότες του Δήμου Βέροιας .

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη στις 14 Ιουνίου και για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου μας διοργανώνεται αιμοδοσία την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, στον χώρο του Δημοτικού Ιατρείου Βέροιας,  Σταδίου 51, τις ώρες 09:00  έως 12:30 .

Η δράση διοργανώνεται από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Ισότητας Φύλων του Δήμου Βέροιας ,  το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Βέροιας , το Δημοτικό Ιατρείο του Ν.Π. ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με την Αιμοδοσία του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας (μονάδα Βέροιας).

Προσκαλούμε όλους τους δημότες , τους κατοίκους,  τους εργαζόμενους του Δήμου μας και τους εθελοντές αιμοδότες  να δώσουν δυναμικά το «ΠΑΡΩΝ» τους,  στην προσπάθεια αυτή  εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους .

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μια φιάλη μπορεί να είναι πολύτιμη και σωτήρια για τη ζωή ενός ανθρώπου. Η αιμοδοσία είναι απλή, ανώδυνη , ασφαλής και διαρκεί 5-10 λεπτά της ώρας .

Προσφέροντας αίμα προσφέρουμε 10 λεπτά από το χρόνο μας για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές .

Απάντηση