ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Παρασκευή 22/6

Ο ρομαντισμός μας παρακινεί για τις περισσότερες από τις επιλογές μας σήμερα. Προσοχή όμως γιατί μπορεί το σκηνικό να αλλάξει ξαφνικά και από την αρμονία να φτάσουμε σε καταστάσεις με ένταση. Αφροδίτη και Ποσειδώνας μας βοηθούν να σκεφτούμε καλύτερα τα σχέδιά μας…

ΚΡΙΟΣ
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να παρακάμψεις όποιον δεν σου λέει την αλήθεια και να αφοσιωθείς στα σχέδιά σου. Θα ασχοληθείς μαζί του αργότερα. Είναι σημαντικό να μάθεις να λες όχι σε ότι δεν σε συμφέρει. Το να απορρίψεις μία οικονομική πρόταση δεν είναι κακό. Το μονοπάτι της ερωτικής σου ζωής είναι πλέον προφανές για εσένα. Ξέρεις που θέλεις να πας και τι θέλεις να κάνεις με τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μην περιμένεις πολύ ακόμη για να απαντήσεις στο ενδιαφέρον που λαμβάνεις…

ΤΑΥΡΟΣ
Η διατήρηση της ισορροπίας στις επαγγελματικές σχέσεις μοιάζει με ένα αξιοθαύμαστο στόχο. Εντούτοις, μπορεί να αντιμετωπίσεις μια δύσκολη κατάσταση εάν κάποιος συνεργάτης δεν αναλάβει το δικό του μερίδιο ευθύνης. Μην κάνεις ούτε βήμα πίσω στις προσπάθειες σου να κερδίσεις την καλύτερη δυνατή συμφωνία για τα οικονομικά σου. Θα προκύψει ένα οικογενειακό πρόβλημα που θα κληθείς να λύσεις. Να θυμάσαι ότι όλοι οι άνθρωποι εμφανίζονται στη ζωή μας για κάποιο λόγο. Ωστόσο αν μία σχέση δεν λειτουργεί, τότε καιρός να πας παρακάτω.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Είναι συναρπαστικό όταν απροσδόκητες δραστηριότητες «πιέζονται» στο πρόγραμμά σου. Εκνευρίζεσαι, όμως σήμερα δεν μπορείς να κάνεις κάτι παρά να ακολουθήσεις το πρόγραμμα, όσο φορτωμένο και να είναι. Στην πορεία μπορεί και να το διασκεδάσεις. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν, για αυτό φρόντισε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα. Ακόμη και αν μπορείς να διαχειριστείς αποτελεσματικά τον χρόνο σου, είναι σίγουρο ότι θα δεχθείς παράπονα από τον αγαπημένο σου για τις δραστηριότητές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Παρόλο που ίσως να είσαι συγκλονισμένη από τις πιθανές αλλαγές που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη ζωή σου σήμερα, σιγά σιγά θα δεις την αυτοπεποίθησή σου να επιστρέφει. Θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις, με δυσκολία μεν αλλά με επιτυχία, ένα οικονομικό πρόβλημα που θα προκύψει. Είσαι σε θέση να ανταποκριθείς στην κρίση που θα κληθείς να λύσεις. Σαφώς και δεν απολαμβάνεις το χάος, για αυτό στην προσωπική σου ζωή αναζητάς την ηρεμία και την ασφάλεια.

ΛΕΩΝ
Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να σου ζητηθεί να κάνεις κάτι και στο να σου επιβληθεί. Φαίνεται ότι οι άνθρωποι υποθέτουν πάρα πολύ ότι με την εξουσία σήμερα, θα μπορέσουν να σε εμποδίσουν από την επίτευξη των στόχων σου, όμως αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί. Μην προσπαθείς συνεχώς να ικανοποιήσεις οικονομικές ανάγκες άλλων, γιατί βγαίνεις μονίμως εκτός προϋπολογισμού. Ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με τον αγαπημένο σου, ειδικά αν κάτι σε ενοχλεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προφανώς να μην νομίζεις ότι είναι δυνατό, αλλά το πρόγραμμά σου είναι πολύ φορτωμένο και δεν το περίμενες. Θα σου ζητηθούν να κάνεις περισσότερα πράγματα από ότι συνήθως. Μην πεις ναι απλώς για να φανείς καλή, αν κάτι δεν μπορείς να το υλοποιήσεις, τότε καλό είναι να ενημερώσεις από την αρχή. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν και σε αυτό φταις εσύ. Χρειάζεται να τηρήσεις πιο σκληρή στάση για να τα καταφέρεις. Μην ανησυχείς για τον αγαπημένο σου. Είναι δίπλα σου και σε προσέχει και ας μην στο λέει κάθε πέντε λεπτά.

ΖΥΓΟΣ
Έχεις την αίσθηση ότι θα παίξεις ηγετικό ρόλο στη δουλειά σου σήμερα, όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Κράτα μικρό καλάθι για να μην απογοητευτείς στην πορεία. Να είσαι προσεκτική κατά τη διαμόρφωση των γενικών σου ευθυνών. Τακτοποίησε υποχρεώσεις που δεν «σηκώνουν» άλλη αναβολή. Στα αισθηματικά σου χρησιμοποίησε την ευκαιρία που σου δόθηκε για να κάνεις κάτι καλύτερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βρίσκεσαι στην άκρη μιας ισχυρής μετάβασης, αλλά δεν είσαι αρκετά σίγουρα ότι είσαι έτοιμη για την αλλαγή. Μπορεί να περάσεις τον χρόνο που εργάζεσαι σε ένα μόνο έργο, όμως είναι σίγουρο ότι είναι για το καλό σου. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σου και σε αυτό θα βοηθήσουν κάποια αναπάντεχα έσοδα που θα έχεις. Θα λάβεις χρήματα από μία πηγή που έχει σχέση με τη φορολογία σου. Ότι είναι στάσιμο, καιρός να ανανεωθεί, αλλιώς να μπει τέλος. Η σχέση σου είναι στάσιμη…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα αυθόρμητα συμβάντα στο άμεσο περιβάλλον σου προκαλούν έντονα συναισθήματα, αλλά άλλοι μπορεί να μην γνωρίζουν ότι έχει συμβεί κάτι ασυνήθιστο. Κανονικά, δεν κρύβεις τις αντιδράσεις σου, όμως σήμερα δεν έχεις άλλη επιλογή. Ίσως υπάρχει κάποιο άτομο στον εργασιακό σου χώρο που δεν θες να σε δει συναισθηματικά φορτισμένη. Δεν έχει νόημα να δημιουργείς νέες «τρύπες» χωρίς να κλείνεις τις παλιές. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα αποκτήσεις ποτέ ένα υγιές πορτοφόλι. Στο μυαλό σου ξέρεις πολύ καλά τι θες από τη σχέση σου. Μήπως να το μάθει και ο αγαπημένος σου;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πολύ αποτελεσματική συμπεριφορά σου, σου επιτρέπει να κερδίσεις έδαφος σε ένα σημαντικό έργο που δουλεύεις. Κερδίζεις έδαφος σε μια μακρόχρονη αποστολή. Ευτυχώς, αποκομίζεις μεγάλη δύναμη από τις σχέσεις σου τώρα, και αυτό σε βοηθά να συνεργαστείς στενά με άλλους για να δημιουργήσεις ένα βιώσιμο σχέδιο. Μην βιάζεσαι όμως, γιατί ένα στραβοπάτημα τώρα μπορεί να σου κοστίσει πολύ οικονομικά. Ανεξάρτητα από την υποστήριξη που λαμβάνεις από τον αγαπημένο σου, υπάρχει κάτι που τον προβληματίζει όσον αφορά τη στάση σου. Συζήτησε μαζί του .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα ενθουσιαστείς με όσα πρόκειται να συμβούν στη δουλειά σου . Είσαι ευτυχισμένη που παίρνεις πίσω τον έλεγχο της καθημερινότητάς σου, μετά από καιρό. Υπάρχει μία εμπλοκή σε ένα οικονομικό ζήτημα που θα σε απασχολήσει πολύ. Θα βρεις λύση, όμως όχι εύκολα. Ο χρόνος και οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να βελτιώσεις τη σχέση σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Η ασυνήθιστα απότομη γλώσσα σου είναι λιγότερο επιθετική, αλλά εμπνευσμένη σήμερα. Έχεις μια παράξενη ικανότητα να ωθείς τους άλλους πέρα από τα κανονικά όριά τους, όπου αντιμετωπίζουν με ανυπομονησία τα πράγματα που συνήθως περιορίζουν τη σκέψη τους. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να φτιάξουν αμυντικούς τοίχους πιο γρήγορα από ό, τι μπορείς να φανταστείς για αυτό να είσαι προσεκτική. Ειδικά αν πρόκειται για κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Μην σπαταλάς την ενέργειά σου σε οικονομικά προβλήματα που δεν μπορείς να λύσεις. Ζήτα βοήθεια από κάποιον που ξέρει πώς να σε βοηθήσει.

www.tlife.gr/

Απάντηση