ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δείτε τον σκληρό και επικριτικό σχολιασμό της πρόσληψης της συζύγου του Άγγελου Τόλκα και της Κόρης του Παύλου Παυλίδη από το ΡΑΔΙΟ AVENA 977,AVENA.GR

Σκληρά και επικριτικά στάθηκαν κατά την διάρκεια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ” του ΡΑΔΙΟ AVENA 977,AVENA.GR οι δημοσιογράφοι Στέλιος Κουρνιάκος και Τάσος Καμπάνης,στην πρόσληψη από το Επιμελητήριο Ημαθίας της συζύγου του πρώην υφυπουργού της Κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, Άγγελου Τόλκα και της κόρης του Παύλου Παυλίδη πρώην Αντιδημάρχου  Βέροιας και όπως ο ίδιος δηλώνει,υποψήφιος Δήμαρχος στις επόμενες εκλογές του 2019.

Αφορμή αυτού του σχολιασμού, ρεπορτάζ του Χάρη Καφτεράνη στο ”ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΙΛΙ” για το θέμα αυτό. Στην εκπομπή παρενέβη και ο γράφων το ρεπορτάζ Χάρης Καφτεράνης ο οποίος έδωσε και περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα αυτό.

Και οι τρεις συμφώνησαν ότι τα πολιτικά πρόσωπα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά σε τέτοια ζητήματα και ότι το θέμα αυτό κάνει ιδιαίτερη ζημία στον Παύλο Παυλίδη,που όταν του χρόνου θα χρειαστεί να μιλήσει με νέους ανθρώπους για την ανεργία και την αξιοκρατία θα είναι πολύ δύσκολο να τους πείσει.

Βέβαια είπαν και άλλα πολύ ενδιαφέροντα για το θέμα αυτό, που μπορείτε να δείτε και ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Απάντηση