ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Παρασκευή 9/2

ΖΩΔΙΑ
Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

Κριός
Η Σελήνη σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σου τον Άρη στο φιλικό σου ζώδιο του Τοξότη ανοίγει τους δρόμους του ταξιδιού, την έρευνας, της φιλοσοφίας με μια κάποια δυναμική ματιά, αλλά σου επιτρέπει να αγγίξεις και τα ερωτικά σου όνειρα. Μήπως έχει έρθει ο καιρός να παραδεχτείς κάποια συναισθήματα που έχεις για ανθρώπους που είναι μακριά σου ή έχεις γνωρίσει σε κάποιο ταξίδι;

Ταύρος
Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Λέοντα σήμερα δίνει για σένα προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν τον ευρύ σου κοινωνικό κύκλο, σε σχέση με την οικογένειά σου. Φαίνεται ότι θα πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις, να δεις αν θα ανοίξεις ή θα κλείσεις δρόμους, γιατί φαίνεται ότι κάποιες φιλοδοξίες σου σκοντάφτουν στην οικογενειακή σου δέσμευση αυτή τη στιγμή. Κάποιες υποχρεώσεις σου θα σου φανούν αφόρητες και άδικες.

Δίδυμοι
Μια παράξενη και σημαδιακή όψη ορίζει σήμερα την ενέργειά σου. Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής θα βρεθεί από τον Υδροχόο σε αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Λέοντα αι το μήνυμα θα είναι σαφέστατο: αν θέλεις να αγγίξεις τα επαγγελματικά σου όνειρα και τις φιλοδοξίες πρέπει να κόψεις δεσμούς με ανθρώπους από το φιλικό – αλλά και συγγενικό σου – περιβάλλον που σε κρατάνε πίσω. Ίσως κάποιος Λέων να είναι τροχοπέδη αυτή τη στιγμή στα όνειρά σου, πάρε αποφάσεις.

Καρκίνος
Η καρδιά σου είναι σε ένταση, το μυαλό σου το ίδιο. Η Σελήνη κάνει σύνοδο με τον Άρη στον Τοξότη, όψη που ανοίγει την καρμική πόρτα του έρωτα και σου δίνει τρομερή τόλμη. Πρόσεξε όμως, όταν λυθούν τα μάγια της συνόδου αυτής κινδυνεύεις να θεωρήσεις ότι έχεις εκτεθεί πολύ δίνοντας σαφές ερωτικό στίγμα σε κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει. Οπωσδήποτε το ότι θα ενεργοποιηθεί η λίμπιντο είναι θετικός δείκτης ζωτικότητας.

Λέων
Μια παράξενη ταραχή είναι ενδεχόμενο να φωτίσει τις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου. ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης ο οποίος φιλοξενείται στο ζώδιό σου θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ερμή από τον Υδροχόο, ζώδιο που για σένα είναι ο 7ος Οίκος. Μήπως κάποια σχέση ή συνεργασία στην οποία είχες ελπίσει πολλά τελικά σου προκύψει να είναι χάσιμο χρόνου; Σίγουρα θα έχεις κάποια προβλήματα επικοινωνίας με άτομα τα οποία θεωρείς ότι είναι πολύ κοντά σου. κάποιες δυσκολίες θα υπάρχουν στην συνεννόηση με Διδύμους, Παρθένους και Υδροχόους.

Παρθένος
Και σήμερα είναι ο Ερμής από τον Υδροχόο που θα σου δώσει πολλά και σημαντικά μηνύματα. Καθώς θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Λέοντα και τον 12ο Οίκο σου, θα σου αποκαλύψει πολλά για την δυναμική του παρελθόντος σου, ειδικά σε σχέση με βαθιά συναισθηματικά θέματα και ίσως και κάποια θέματα που αφορούν την μητέρα σου ή γενικά μια μητρική φιγούρα να έρθουν στην επιφάνεια. Λέοντες και Καρκίνοι είναι σημαντικοί σήμερα στην ζωή σου.

Ζυγός
Η παράξενη και καρμική αντίθεση του Ερμή από τον φιλικό σου Υδροχόο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης από τον Λέοντα και τον 11ο Οίκο σου θα σου φέρει ανατροπές σε θέματα που σχετίζονται με την επέκταση των φιλοδοξιών σου, τον κοινωνικό σου κύκλο αλλά και τον ερωτικό τομέα. Αν έχεις μια καινούρια σχέση θα υπάρξει κάποιου είδους δοκιμασία, αφού θα πρέπει να βρεις τρόπο να εξηγήσεις στο νέο σου ταίρι κάποια δικαιώματα που έχουν στην ζωή σου άνθρωποι από τον πολύ ευρύ σου φιλικό κύκλο.

Σκορπιός
Και σήμερα οι μόνιμες σχέσεις σου θα είναι στο προσκήνιο λόγω της Σελήνης στον δεύτερο Οίκο σου, στον Τοξότη με τρόπους που ανασύρουν από τα βάθη της ψυχής σου και νεύρα και ένταση αλλά και συναίσθημα. Να πάρεις κάποιες αποφάσεις που σχετίζονται με περιουσιακά θέματα με κριτήριο το συμφέρον σου, όχι την καρδιά σου. η δυνατή όψη αντίθεσης ανάμεσα στον Ερμή από τον Υδροχόο και τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης από τον Λέοντα μπορεί να φέρει κάποιες ανατροπές στα σχέδιά σου για ένα ταξίδι, λόγω προβλημάτων που θα προκύψουν στην οικογένειά σου.

Τοξότης
Με την Σελήνη να φιλοξενείται και σήμερα στο ζώδιό σου σε σύνοδο με τον Άρη θα έχεις κάποια ένταση συναισθημάτων, που φυσικά δεν είναι κακό πράγμα. Η σχέση αντίθεσης του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης από τον Λέοντα μπορεί να φέρει κάποια πικρά λόγια με φίλους και αδέρφια, ειδικά αν έχεις και κάποια σχέση που δεν έχει την έγκριση του φιλικού σου και συγγενικού σου περίγυρου.

Αιγόκερως
Είναι μια μέρα παράξενη που θα πρέπει να την προσέξεις. Ο Ερμής από τον δεύτερο Οίκο σου, τον Υδροχόο, κάνει αντίθεση καρμικής αξίας με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Λέοντα, ξεσηκώνοντας κάποια θέματα που σχετίζονται με τις μόνιμες σχέσεις σου και τις περιουσιακές σου διεκδικήσεις. Να φροντίσεις να μείνεις όσο γίνεται πιο μακριά από πολλά λόγια, δεν θα σε ωφελήσουν. Ξεκαθάρισε κάποιες σου συνεργασίες και μην θεωρείς ότι όλοι έχουν τις δικές σου τις αντοχές σε εργασιακά θέματα.

Υδροχόος
Σήμερα είναι στο κόκκινο τα πράγματα από πλανητική άποψη. Ο Ερμής στο ζώδιό σου θα είναι σε αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Λέοντα, κάνοντάς σε να μιλάς απρόσεκτα σε ανθρώπους με τους οποίους έχεις συνεργατική ή ερωτική σχέση. Θα υπάρχει ένταση ειδικά με Λέοντες και Καρκίνους, ενώ γενικά η διάθεσή σου θα είναι εριστική αν δεν προσέξεις. Μην αφεθείς σε υποτιθέμενες πληροφορίες που δεν είναι παρά αποπροσανατολιστικά κουτσομπολιά.

Ιχθείς
Ο Ερμής από τον 12ο Οίκο σου στον Υδροχόο θα βρεθεί σε μια δυναμική αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Λέοντα, δονώντας την ψυχή σου μέσα από αποκαλύψεις για το παρελθόν σου, που ίσως να σχετίζονται με τις τωρινές σου υποχρεώσεις και τις δεσμεύσεις. Πρόσεξε πολύ την υγεία σου, ειδικά σε ψυχικό επίπεδο, αλλά και από άποψη σωματικού στρες. Η ψυχή σου είναι ευάλωτη σήμερα, έχεις έντονη διαίσθηση, αλλά και μεγάλη ευαισθησία.

https://www.tlife.gr

Απάντηση