ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τετάρτη 24/1

ΖΩΔΙΑ
ΖΩΔΙΑ

Η ημέρα είναι πιεστική και απαιτητική καθώς ανεπίλυτα ζητήματα χρήζουν της προσοχής μας.

ΚΡΙΟΣ
Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για εσένα, ωστόσο υπάρχει περίπτωση να κληθείς να αντιμετωπίσεις προβληματικές καταστάσεις, για τις οποίες όμως θα βρεις λύση και θα πάρεις και τα εύσημα. Το τελευταίο διάστημα έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου και ήρθε η ώρα να ασχοληθείς λίγο και με εσένα. Εξωτερικά και εσωτερικά. Θα σου κάνει καλό και στη σχέση σου. Εξωτερίκευσε τον ερωτισμό που κρύβεις μέσα σου και όλα θα πάνε πολύ καλά στα αισθηματικά σου. Οι πλάνητες σε ευνοούν και στα οικονομικά σου, ωστόσο απέφυγε τις σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Πιεστική η ημέρα σου, θα έχεις αρκετό τρέξιμο και πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Με τον κατάλληλο προγραμματισμό θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας τα πάντα, αν και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κουραστείς. Μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σε παρασύρει σε άσκοπους τσακωμούς. Δεν ωφελεί. Ζήτα απαντήσεις σε ότι σε προβληματίζει στα αισθηματικά σου. Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις είναι πολλές και σε αγχώνουν, για αυτό φρόντισε να τις τακτοποιήσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσπάθησε να ξεφύγεις από αγχωτικές καταστάσεις και ασχολήσου μόνο με θετικά ζητήματα. Υπάρχουν προοπτικές στη δουλειά σου και φρόντισε να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Ευνοούνται καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και να επαναφέρεις και στη σχέση σου την ηρεμία που έχει χαθεί το τελευταίο διάστημα. Με τα οικονομικά σου δεν είσαι πολύ ευχαριστημένη, υπομονή θα έρθουν καλύτερες ημέρες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Βάλε σε τάξη προβληματικά ζητήματα και οργανώσου καλύτερα για το υπόλοιπο της εβδομάδας. Με καλό προγραμματισμό θα καταφέρεις πολύ περισσότερα στα επαγγελματικά σου και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Στη σχέση σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά αλλά πολλές φορές έχεις πολλές εντάσεις με το ταίρι σου. Φρόντισε να βρεις τη χρυσή τομή και να λύσεις τα προβλήματα. Στα οικονομικά τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές.

 

ΛΕΩΝ
Να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτείς. Ήρθε η ώρα να πας ένα βήμα πιο μακριά στα επαγγελματικά σου, για αυτό φρόντισε να κάνεις συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, ήρθε η ώρα να κάνεις συζητήσεις για να τα αυξήσεις. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, οι πλανήτες σε ευνοούν είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Θα δεις βελτίωση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επιτέλους θα δεις την εξέλιξη σε κάποια ζητήματα που μέχρι σήμερα θεωρούσες στάσιμα. Θα καταφέρεις να λύσεις ζητήματα που σε προβλημάτιζαν αρκετά και παρά το τρέξιμο, τα επαγγελματικά σου θα πάρουν την… ανηφόρα. Αν αισθάνεσαι την ανάγκη να εξωτερικεύσεις στον αγαπημένο σου τα συναισθήματά σου, τότε να το κάνεις. Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σου, μην φοβηθείς να τολμήσεις. Ωστόσο, υπάρχουν και τα οικονομικά σου στη μέση που σε προβληματίζουν. Έχεις έξοδα, λειτούργησε οργανωμένα και μην αφήσεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται.

 

ΖΥΓΟΣ
Τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις σήμερα στη δουλειά σου είναι πολλά, όμως επειδή η επικοινωνία ευνοείται θα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις και να βρεις μαζί με τους συναδέλφους τις λύσεις που απαιτούνται. Βρισκόμαστε στα μέσα της εβδομάδας και ήδη είσαι πολύ κουρασμένη, ευκαιρία να κοιτάξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Απόφυγε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για προβληματικά θέματα που αφορούν την σχέση σας. Τα οικονομικά σου είναι σταθερά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχεις πολλές υποχρεώσεις, όμως σκέψου ότι είναι για καλό. Έχεις θέσει στόχους στα επαγγελματικά σου, τους οποίους με σκληρή δουλειά θα καταφέρεις να τους πετύχεις. Ο ερωτισμός σου δύσκολα θα περάσει απαρατήρητος, για αυτό εκμεταλλεύσου την ημέρα. Με την Αφροδίτη στο πλευρό σου θα βρεις τον άνθρωπο που τόσο καιρό αναζητάς. Μην πάρεις ρίσκο στα οικονομικά σου. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για αλλαγές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Υπάρχουν ζητήματα που σε προβληματίζουν ακόμη και ψάχνεις τον τρόπο να τα λύσεις. Θα το καταφέρεις, ειδικά με την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών σου. Τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου δεν θα λυθούν ως δια μαγείας, συζήτησε με τον αγαπημένο σου και βρείτε μία λύση που να σας ικανοποιεί και τους δύο. Αν είσαι μόνη σου, υπομονή και θα υπάρξει αλλαγή στα αισθηματικά σου. Απέφυγε τα ανοίγματα και τις σπατάλες, τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σε διακατέχει μία τεράστια αγωνία να τα κάνεις όλα τέλεια. Να θυμάσαι ότι είσαι άνθρωπος και σίγουρα δεν θα έχουν όλα τα ζητήματα την κατάληξη που έχεις στο μυαλό σου. Μείνε συγκεντρωμένη στους στόχους και στο τέλος θα τα καταφέρεις. Η δουλειά σου δεν θα πάει χαμένη. Οι κόποι σου θα αναγνωριστούν. Ευκαιρία για ένα restart στη σχέση σου, άφησε στο παρελθόν ότι σε στεναχώρησε και προχώρα μπροστά. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν. Κάνε κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζεις κάποια οικογενειακά προβλήματα, τα οποία είναι συνεχώς στο προσκήνιο. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλεις ένα τέλος σε όλα αυτά και να διορθώσεις τις προβληματικές καταστάσεις που υπάρχουν είτε με τους γονείς σου είτε με τον σύζυγό σου. Στη δουλειά σου τα πράγματα κυλούν πιο ήρεμα και θα καταφέρεις να πετύχεις τους σημερινούς σου στόχους. Προσοχή στα οικονομικά σου, μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Αφοσιώσου στα σχέδιά σου και μείνε προσηλωμένη στους στόχους σου. Η ημέρα σου θα είναι πιεστική, αλλά αποδοτική και σίγουρα η πρόοδός σου δεν θα περάσει απαρατήρητη. Ευνοούνται καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Συζήτησε με τον σύντροφό σου και αν έχεις κάτι που σε προβληματίζει ευκαιρία να του το πεις για να δείτε πώς μπορείτε να το λύσετε. Αν είσαι single σύντομα θα κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Αν υπάρχει κάποιο γραφειοκρατικό πρόβλημα, φρόντισε να το λύσεις. Στα οικονομικά σου υπάρχει βελτίωση, όμως μην κάνεις σπατάλες.

Comment here