ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γιάννης Κιρκιλιανίδης:Το λήζινγκ η λύση για την καθαριότητα.Ο Δήμαρχος μου ζήτησε την ανοικτή παραίτησή μου για να γίνω Αντιδήμαρχος.(video)

Απόλυτα ικανοποιημένος και ευχαριστημένος από την παρουσία του κόσμου στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης δηλώνει ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης στο ράδιο AVENA 97,7 και AVENA.GR κατά τη διάρκεια συνέντευξης του που παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας 22/1 στην ενημερωτική εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ”.

Ήταν μία συνέντευξη που με αφορμή το συλλαλητήριο το οποίο πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη ημέρα στη Θεσσαλονίκη, δόθηκε η δυνατότητα στους Δημοσιογράφους Τάσο Καμπάνη και Στέλιο Κουρνιάκο,μιας και όπως είπε ο Στέλιος ο σταθμός δεν είναι ”Μονοθεματικός” να ρωτήσουν τον κ.Κιρκιλιανίδη μια σειρά άλλων ζητημάτων και θεμάτων που απασχολούν τους Δημότες του Δήμου.

Στο θέμα που προέκυψε με την μη παραχώρηση του γηπέδου του Λιανοβεργίου στην ομάδα του ΠΑΟΚ της Αλεξάνδρειας

Κάλυψε τον Δήμαρχο Ή τουλάχιστον προσπάθησε, λέγοντας ότι ήταν μία απόφαση της τοπικής κοινότητας και ότι το γήπεδο Βρυσακίου όπου είναι ο χώρος που η ομάδα του ΠΑΟΚ προπονείται έπρεπε οι εργασίες που απαιτούνται στον τομέα της ηλεκτροδότησης να έχουν υλοποιηθεί αφήνοντας σαφής αιχμές στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Σωτήρη τόκα.

Για το πρόβλημα της καθαριότητας

Είπε ότι όντως υπάρχει και είναι σοβαρό.

Πρότεινε δε για τη λύση του ο δήμος να προχωρήσει στην ενοικίαση οχημάτων για την αποκομιδή και στη συνέχεια να προχωρήσει στην αγορά απορριμματοφόρων με την διαδικασία του λήζινγκ την οποία θεωρεί ως την πιο ενδεδειγμένη και πιο συμφέρουσα για τον Δήμο.

Για τον κανονισμό εσωτερικής λειτουργίας του δήμου.

Είπε ότι δεν στήθηκε σωστά αφού δεν ελήφθησαν υπόψιν οι γραμματικές και επιστημονικές γνώσεις των υπαλλήλων και προωθήθηκαν υπάλληλοι της εμπιστοσύνης της διοίκησης με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν σωστά οι υπηρεσίες και να μην εξυπηρετείται ο πολίτης και τα συμφέροντα του Δήμου.Ακόμη είπε ότι θα υπάρξει πρόβλημα με την κινητικότητα των υπαλλήλων.

Για τον Δήμαρχο και τις σχέσεις τους.

Προεκλογικά έδειχνε το πρόσωπο του διαλόγου, μετεκλογικά και αφού ανέλαβε την εξουσία ως δήμαρχος  άλλαξε. Δεν ξέρω γιατί.Αλλά εάν κάποιοι βλέπουν φαντάσματα το πρόβλημα είναι δικό τους.

Στα σενάρια που τον έφερναν να αρνείται πρόταση του Δημάρχου να αναλάβει θέση Αντιδημάρχου.

Ναι μου πρότεινε,αλλά μου ζήτησε να υπογράψω πριν αναλάβω καθήκοντα την παραίτησή μου με ανοικτή ημερομηνία.Φυσικά και δεν το δέχθηκα γιατί προσέβαλε την προσωπικότητά μου ως άνθρωπο και ως εκλεγμένο….. Και δεν έγινα

Αν θα είναι υποψήφιος το 2019 με τον Κώστα Ναλμπάντη

Όλοι γνωρίζουν την φιλική και ανθρώπινη σχέση που έχω μαζί του.Ακόμη όμως ο κ.Ναλμπάντης δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση.Όταν γίνει θα απαντήσω.

Τώρα ήμουν και είμαι μέλος αυτής της Δημοτικής ομάδας και εργάζομαι και θα εργαστώ για το καλό του Δήμου και των Δημοτών.

Για τις Σχέσεις του με τον φίλο,συγχωριανό και συνάδελφο Δημοτικό Σύμβουλο Μόσχο Κυτούδη και την δήλωσή του ότι θα είναι υποψήφιος με τον Μιχάλη Χαλκίδη,ενώ παλαιότερα δήλωνε ότι ποτέ δεν θα είναι υποψήφιος απέναντί του

Ο Μόσχος είναι φίλος μου. Στην πολιτική όμως συμβαίνουν αυτά.

Πως είδε και ποία η θέση του για το Συλλαλητήριο και του ονόματος των Σκοπίων.

Πρόταση για καθαριότητα.Σχέσεις με Δήμαρχο και Κώστα Ναλμάντη

 

 

Απάντηση