ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Σάββατο 23/12

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Τοξότη και αυτό ευνοεί περισσότερο τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθείς, αλλά και τους Κριούς, Λέοντες και Ζυγούς του τρίτου δεκαήμερου.

ΚΡΙΟΣ
Από σήμερα, με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Τοξότη, ξεκινά για εσένα μία περίοδος που θα διευκολύνει τον τρόπο σκέψης σου καθώς και την επικοινωνία σου με τους γύρω σου. Έχεις θέσει νέες βάσεις στην αισθηματική σου ζωή και αυτό έχει αποτέλεσμα είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Συνέχισε τη σωστή διαχείριση των οικονομικών σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Βρίσκεσαι πλέον σε απόλυτη αρμονία και ηρεμία με τον εαυτό σου και μπορείς να κοιτάξεις τη ζωή πιο αισιόδοξα. Έχεις μπει για τα καλά σε εορταστική διάθεση και ο ερωτισμός σου ξεχιλίζει. Θα περάσεις ένα υπέροχο Σάββατο με τον αγαπημένο σου, ενώ αν είσαι ελεύθερη σύντομα θα κάνεις τη σχέση που επιθυμείς. Στα οικονομικά δεν είσαι ακόμη εκεί που επιθυμείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πήρες σωστές αποφάσεις για τα εργασιακά σου και σου έδωσαν τη δυνατότητα να εξελιχθείς. Τώρα κοίταξε να περάσεις όμορφα και να χαλαρώσεις γιατί μετά τις διακοπές σε περιμένει αρκετή δουλειά, όμως οι κόποι σου ανταμείβονται και αυτό σε ανεβάζει. Έχεις βάλει πλώρη να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στη σχέση σου και γενικότερα στην αισθηματική σου ζωή. Στα οικονομικά σου βλέπεις βελτίωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πέρασες μία δύσκολη εβδομάδα με πολλές απαιτήσεις και τώρα έχεις πλέον τη δυνατότητα να ηρεμήσεις και να περάσεις όμορφα τη σημερινή ημέρα έχοντας στο πλευρό σου την οικογένειά σου και τους φίλους σου. Ευκαιρία να κάνεις τα ψώνια σου για τις γιορτές, με προσοχή όμως, απέφυγε τις σπατάλες.

ΛΕΩΝ
Είσαι αισιόδοξη και έτοιμη να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις του μέλλοντος. Είσαι σε εορταστική διάθεση και σκοπεύεις να περάσεις μία υπέροχη ημέρα με τους δικούς σου ανθρώπους. Σου αξίζουν λίγες στιγμές χαλάρωσης, μετά από μία πολύ πιεστική περίοδο που πέρασες. Ασχολήσου με τον εαυτό σου και μην παρατήσεις τη διατροφή που ξεκίνησες. Ευκαιρία να λύσεις προβλήματα που αντιμετώπισες με τον σύντροφό σου και να περάσετε ήρεμα τις γιορτές. Αν είσαι ελεύθερη, μπορεί πολύ σύντομα να αποχαιρετίσεις τη μοναξιά σου. Κάνε σωστό προγραμματισμό στα οικονομικά σου και μην ξεφύγεις αυτές τις ημέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Υποθέσεις που τόσο καιρό ήταν στάσιμες θα δεις ότι θα έχουν την εξέλιξη που επιθυμούσες και αυτό θα σε βοηθήσει να περάσεις πιο ήρεμα τις γιορτές των Χριστουγέννων με τους δικούς σου. Γενικότερα, επειδή αφιέρωσες χρόνο την εβδομάδα αυτή και οργάνωσες καλύτερα το πρόγραμμά σου, σήμερα δεν έχεις άγχος. Η ανάγκη σου να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου, δεν σε έχει εγκαταλείψει και ακόμη το σκέφτεσαι σοβαρά ακόμη και να μετακομίσεις. Τα οικονομικά σου έχουν βελτιωθεί και πλέον το βλέπεις και εσύ.

ΖΥΓΟΣ
Αφιέρωσες πολύ χρόνο στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα, επομένως πλέον ήρθε η ώρα να αφοσιωθείς στον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου. Ιδανική ημέρα σήμερα για να κάνεις τα ψώνια σου για το εορταστικό τραπέζι καθώς και τα δώρα που θα δώσεις σε συγγενείς και φίλους. Κινήσου με προσοχή όμως και μην κάνεις σπατάλες. Θέσε γερές βάσεις στα οικονομικά σου, για να μπορέσεις να μείνεις εντός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εμπιστεύσου το ένστικτό σου, μην χάσεις την αυτοπεποίθησή σου. Χρειάζεται τώρα που δεν έχεις τόσες υποχρεώσεις λόγω των εορτών να δώσεις σημασία στον αγαπημένο σου και να μην τον πιέζεις για ανούσια πράγματα. Προσπάθησε να είσαι και εσύ πιο χαλαρή και θα δεις την εξέλιξη που επιθυμείς στα αισθηματικά σου. Να θυμάσαι ότι τα νεύρα και η πίεση δεν οδηγούν πουθενά. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να είσαι πολύ προσεκτική. Μην παρασυρθείς και κάνεις άσκοπες αγορές. Να προσέχεις για να έχεις…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ό,τι δεν λύνεται, κόβεται. Μην μένεις εγκλωβισμένη σε μία κατάσταση που δεν σε ικανοποιεί μόνο και μόνο για να μην “χαλάσεις” την καθημερινότητά σου. Ό,τι δεν έχει μέλλον δεν αξίζει να το έχεις στη ζωή σου, για αυτό σκέψου καλά τις κινήσεις που θα κάνεις, ειδικά στα επαγγελματικά σου από εδώ και πέρα. Διοχέτευσε όλη την καλή σου ενέργεια στη σχέση σου και αν είσαι μόνη σου βγες και διασκέδασε και που ξέρεις, μπορεί να κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Αναδιοργάνωσε τα οικονομικά σου, οι πλανήτες είναι με το μέρος σου και θα έχεις καλά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έκανες ξεκάθαρες επιλογές για το μέλλον σου και είσαι σίγουρη για αυτές. Κουράστηκες αρκετά όλη την εβδομάδα, όμως βλέπεις ότι είχε αποτέλεσμα και ότι οι κόποι σου δικαιώθηκαν. Μία γνωριμία μπορεί να ταράξει την μονοτονία των ημερών αν είσαι μόνη σου. Αν είσαι σε σχέση, εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, έχεις κάνει κινήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση, όμως χρειάζεται ακόμη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η πρόοδος που σημείωσες το τελευταίο διάστημα πλέον φαίνεται γιατί κοιτάζεις τη ζωή χωρίς τόσο άγχος, όσο τις προηγούμενες ημέρες. Νιώθεις καλά και σκέφτεσαι με τρομερή αισιοδοξία το μέλλον σου. Αυτό γίνεται κατανοητό και από τον σύντροφό σου και θα το εκτιμήσει πολύ γιατί θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες του παρελθόντος. Θα δεις άμεσα βελτίωση στα οικονομικά σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Η Σελήνη είναι στο ζώδιό σου και θα περάσεις μία υπέροχη μέρα και γενικώς ένα πολύ ωραίο Σαββατοκύριακο. Είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις τα λάθη σου και θα ζητήσεις συγγνώμη σε όσα έφταιξες και έτσι θα φτιάξεις τα προβήματα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνη σου, φρόντισε να είσαι ανοιχτή σε ότι παρουσιαστεί. Από την αρχή της εβδομάδας έκανες κάτι σαν restart στα οικονομικά σου και πλέον μπορείς να απολαύσεις τους καρπούς αυτής της κίνησης.

Απάντηση