ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τετάρτη 27/9

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η νέα θέση της Σελήνης στον Αιγόκερω, προβάλει το κοινωνικό σου πρόσωπο και δημιουργεί πιο έντονα την ανάγκη μέσα σου να επιτύχεις και να αναγνωριστείς από τον κοινωνικό σου περίγυρο. Για σένα έχει σημασία η εικόνα σου, αρκεί να είναι βασισμένη στην πραγματικότητα. Θα έχεις την ικανότητα να διαχειριστείς σωστά το χρόνο σου, προκειμένου να φτάσεις στον στόχο σου τη σωστή στιγμή. Δώσε προσοχή, όμως, στις αντιδράσεις σου που μπορεί να είναι λίγο καυστικές και να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτό που θέλεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια πραγματικά όμορφη ημέρα που θα σου προσφέρει ικανοποίηση όποια και αν είναι η κατάστασή σου. Θα είσαι τόσο ενθουσιώδης και δραστήριος που θα παρασύρεις και τον σύντροφό σου με την καλή σου διάθεση. Απόλαυσε τη βραδιά και μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει την καλή ατμόσφαιρα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, θα είσαι αρκετά προσεκτικός καθώς ο τομέας αυτός σε ενδιαφέρει πολύ. Θα είσαι σε θέση να χειριστείς σωστά τα χρονικά περιθώρια που σου τίθενται για κάθε εργασία και έτσι τα αποτελέσματα θα είναι επιτυχή. Στα οικονομικά, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και μπορείς να κάνεις στέρεα σχέδια.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που ευνοούνται σε μεγάλο βαθμό από την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω. Μπορείς να αξιοποιήσεις το χρόνο σου με τον καλύτερο τρόπο και ειδικά στον επαγγελματικό τομέα για να κάνεις επαφές που θα προωθήσουν την καριέρα σου. Τώρα μπορείς να βάλεις τα θεμέλια για ένα νέο εγχείρημα σε οποιονδήποτε τομέα. Η νηφαλιότητα και η ηρεμία που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό θα είναι βασικά όπλα για να φτάσεις με επιτυχία στο στόχο σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά υπάρχουν οι καλύτερες προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε ψάχνεις το άλλο σου μισό. Η καλή σου διάθεση είναι εμφανής, γεγονός που σε κάνει ελκυστικό στο άλλο φύλο. Μπορείς να κάνεις μια έκπληξη στον σύντροφό σου που θα σας βγάλει από τη μονοτονία και θα σας γεμίσει ενέργεια.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, μπορείς να κάνεις συναντήσεις με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σου, έτσι ώστε να προωθήσεις μια νέα πρόταση ή να βάλεις τα θεμέλια για μια νέα συνεργασία. Στα οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι θετικές, καθώς είσαι αρκετά εγκρατής και ξέρεις πως να αξιοποιήσεις τα χρήματά σου με τον καλύτερο τρόπο.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, αν υπάρχουν σχέδια στο συρτάρι σου που έψαχναν την κατάλληλη χρονική στιγμή για να βγουν στην επιφάνεια, τότε η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να το κάνεις. Αυτή η χρονική περίοδος είναι αρκετά παραγωγική και είσαι σε θέση να δεις την πραγματικότητα ως έχει, αξιολογώντας τις συνθήκες με ρεαλιστική ματιά. Μπορείς ,επίσης, να ξεκινήσεις μια μακροπρόθεσμη δραστηριότητα σε οποιονδήποτε τομέα. Μήπως ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις γυμναστήριο ή ένα νέο χόμπυ; Ή μήπως ήρθε η ώρα για μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα;

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου το κλίμα είναι αρκετά καλό και η σημερινή ημέρα το ευνοεί ακόμη περισσότερο. Αν υπάρχουν πράγματα που θέλεις να αλλάξεις στην σχέση σου , τώρα είναι κατάλληλη περίοδος για να το κάνεις. Αν είσαι μόνος, πάρε την πρωτοβουλία να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, μπορείς σήμερα να ασχοληθείς με εκκρεμότητες του παρελθόντος και να τις τακτοποιήσεις άμεσα και αποτελεσματικά. Έτσι, θα έχεις χρόνο να ασχοληθείς με νέα εγχειρήματα και να καταστρώσεις τα σχέδιά σου με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο. Στα οικονομικά, μπορείς να ασχοληθείς με ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο ή επενδύσεις, με σκοπό την αύξηση των εσόδων σου.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για εσένα, καθώς η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω σε βοηθάει να επαναπροσδιορίσεις τις καταστάσεις γύρω σου και να επιδιορθώσεις ό,τι θεωρείς δυσλειτουργικό. Ξέρεις ότι η σωστή σχεδίαση και η οργάνωση είναι απαραίτητες σε κάθε βήμα σου προκειμένου να φτάσεις στην επιτυχία. Μην σπαταλάς τους πόρους σου, είτε είναι χρόνος, είτε ενέργεια, είτε χρήμα. Φρόντισε να αξιοποιήσεις αποτελεσματικά κάθε λεπτό της ημέρας.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια ενδιαφέρουσα ημέρα με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην ξεφύγεις με τα λεγόμενά σου. Διατήρησε το κλίμα ζεστό και ευχάριστο ελέγχοντας τις αντιδράσεις σου. Αν είσαι μόνος, μην αφήνεις την απογοήτευση να σε κάνει πικρόχολο και απροσέγγιστο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις σχέδια για το μακροπρόθεσμο μέλλον, ενώ η διάθεσή σου ευνοεί αλλαγές σε υποθέσεις που έχουν βαλτώσει. Δώσε λίγη προσοχή στα έξοδα, γιατί έχεις την τάση να ξοδεύεις αρκετά και αυτό σε βγάζει εκτός προϋπολογισμού.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέων, η ευστροφία σου θα σε βοηθήσει σημαντικά σήμερα να ξεφύγεις από δύσκολες καταστάσεις και να ξεπεράσεις εμπόδια σε διάφορους τομείς στη ζωή σου. Παράλληλα, η κοινωνική αναγνώριση θα γίνει κινητήριος δύναμη για να πάρεις δραστικές αποφάσεις. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μην αφήσεις τις αμφιβολίες να βάλουν φρένο στον δυναμισμό σου. Σε προσωπικό επίπεδο, η νέα θέση της Σελήνης σου προσφέρει ηρεμία και ένα χαλαρό κλίμα, μέσα στο οποίο μπορείς να κατευνάσεις την ένταση και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η ημέρα αναμένεται αρκετά ευχάριστη και αναζωογονητική. Ο ποιοτικός χρόνος στο πλευρό του συντρόφου σου θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις την ένταση και να αφήσεις στην άκρη ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει. Ωστόσο, πρόσεξε την συμπεριφορά σου, γιατί έχεις την τάση να αντιδράς χωρίς σκέψη. Μην χαλάσεις την ατμόσφαιρα…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να θέσεις νέα σχέδια και να επιτύχεις τις αλλαγές που από καιρό τριγυρίζουν στη σκέψη σου. Μην εκπλαγείς αν κάτι απρόοπτο σου προσφέρει «ως δια μαγείας» αυτό που έψαχνες. Η τύχη παίζει περίεργα παιχνίδια και μπορεί να επηρεάσει ακόμη και τα οικονομικά σου.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ανήκεις στα ,ιδιαιτέρως, ευνοημένα ζώδια από την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω. Είσαι σε θέση να κάνεις επαφές που θα σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου, ενώ το κοινωνικό σου προφίλ ενισχύεται σημαντικά. Βέβαια, τίποτα δεν γίνεται αν και εσύ δεν δραστηριοποιηθείς αντίστοιχα. Αν υπάρχουν ζητήματα που θέλεις να διορθώσεις, να αλλάξεις ή να βελτιώσεις τώρα είναι μια καλή στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες και να τις υλοποιήσεις χωρίς καθυστέρηση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά τα πράγματα πάνε καλά και ο ενθουσιασμός που κρύβεις μέσα σου παρακινεί και το ταίρι σου να εκφράσει το συναίσθημά του. Απόλαυσε μια ημέρα διασκέδασης και ισορροπίας με έντονο το στοιχείο του ρομαντισμού. Πάρε πρωτοβουλίες και ζήσε την κάθε στιγμή της ημέρα, όποια και αν είναι η προσωπική σου κατάσταση.

Επαγγελματικές
Η ημέρα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και τη δουλειά σου με όποιον τρόπο αρμόζει στην περίπτωσή σου. Μπορείς να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες, να κάνεις επενδύσεις, να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις με τους συνεργάτες, και γενικότερα να κάνεις κινήσεις που θα σε βοηθήσουν και στη δουλειά σου και στα οικονομικά σου.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, είναι μια καλή ημέρα για να βάλεις μια σειρά σε ό,τι σε προβληματίζει. Μπορείς να πάρεις το χρόνο σου για να σκεφτείς, να αξιολογήσεις και να ανασυγκροτήσεις εκείνες τις υποθέσεις που σε αγχώνουν. Ο ρεαλιστικός τρόπος που βλέπεις τα πράγματα σε βοηθάει να κοιτάξεις ξεκάθαρα τα δεδομένα και να πάρεις αποφάσεις που θα αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ικανότητές σου. Η καριέρα και οι δημόσιες σχέσεις ευνοούνται πολύ, για αυτό μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις τώρα τα κατάλληλα βήματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις και να κάνεις νέα σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Ακόμη και αν είσαι μόνος, το πλανητικό σκηνικό σου δίνει μια ώθηση στον τομέα αυτό, ενώ δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου σήμερα θα έχεις πολλές ευκαιρίες αρκεί να παίξεις σωστά τα χαρτιά και να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις. Μίλησε με τους προϊσταμένους σου, χρησιμοποίησε επιχειρήματα και θα δεις ότι μπορείς να κερδίσεις πολλά προς όφελός σου. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις επενδύσεις ή σχέδια που θα βελτιώσουν την οικονομική σου θέση.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω και αυτό προκαλεί ιδιαίτερη εύνοια προς το ζώδιό σου. Ο τομέας των επαγγελματικών βρίσκεται στο προσκήνιο, για αυτό προώθησε τη δουλειά σου στα κατάλληλα άτομα, διεκδικώντας ό,τι σου αξίζει. Παράλληλα, το κοινωνικό σου προφίλ ενισχύεται και μπορείς να κάνεις σημαντικές επαφές προς όφελός σου. Η κοινωνική αναγνώριση είναι σημαντική για εσένα, για αυτό οι κινήσεις σου θα υποκινούνται από αυτόν τον σκοπό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια όμορφη ημέρα που θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να προχωρήσεις παρακάτω αφήνοντας το παρελθόν εκεί που ανήκει. Ένα νέο ξεκίνημα μπορεί να πραγματοποιηθεί, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε είσαι μόνος.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου η ημέρα αναμένεται λαμπρή. Μπορείς να λύσεις προβλήματα αποτελεσματικά, να κάνεις τις σωστές συζητήσεις με τα σωστά πρόσωπα, να βελτιώσεις το επαγγελματικό σου προφίλ και γενικότερα να φτάσεις στην επιτυχία με σχετική ευκολία. Στα οικονομικά, μπορείς να συζητήσεις νέα σχέδια που θα αυξήσουν το εισόδημά σου.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σήμερα σε ο,τιδήποτε αφορά την κοινωνική σου καταξίωση και αποδοχή. Θέλεις να επιτύχεις στα σχέδιά σου και οι ενέργειές σου περιστρέφονται γύρω από αυτή την ιδέα. Η σημερινή σου ευστροφία σου δίνει την ώθηση που χρειάζεσαι διευκολύνοντας τη δράση σου. Ο χρόνος θα είναι πολύτιμος για εσένα και για αυτό δεν θα είσαι διατεθειμένος να τον χαραμίσεις με οποιονδήποτε τρόπο. Οργανώσου και μείνε συγκεντρωμένος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να χαλαρώσεις και να βρεις την ηρεμία που σου λείπει τις υπόλοιπες στιγμές της ημέρας. Η ένταση είναι μεγάλη, οι απαιτήσεις αρκετές, για αυτό φρόντισε οι στιγμές με τον σύντροφό σου να είναι λυτρωτικές και ικανές να σου προσφέρουν την αναζωογόνηση που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα υπάρξουν αρκετές δυσκολίες σήμερα, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα στον τρόπο που θα τις διαχειριστείς. Η εμπειρία και η σοφία σου σε βοηθούν να ελιχθείς και να οδηγηθείς στα αποτελέσματα που θέλεις. Οικονομικά, μπορείς να ασχοληθείς με σχέδια που θα σου αποφέρουν επιπρόσθετο εισόδημα μακροπρόθεσμα.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σου ασκεί θετική επιρροή σε σένα και τις επιλογές σου. Είσαι πιο συνεργάσιμος, πιο κοινωνικός και γενικότερα πιο εξωστρεφής. Μπορείς να αντικρούσεις απόψεις με σθένος και δυναμισμό και μπορείς να διεκδικήσεις όσα πιστεύεις ότι σου αξίζουν. Η περίοδος είναι παραγωγική για εσένα και η ρεαλιστική ματιά σου σε κάνει ικανό να λάβεις αποφάσεις που μπορούν εύκολα να υλοποιηθούν.

Αισθηματικές
Όμορφη ημέρα για την αισθηματική σου ζωή. Η θέση των πλανητών σου προσφέρει νηφαλιότητα που επηρεάζει θετικά τη σχέση σου και την αρμονία της. Χαλάρωσε στις προσωπικές σου στιγμές, απόφυγε τις εντάσεις και εκδήλωσε το συναίσθημά σου χωρίς δισταγμό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια των συνεργατών σου προκειμένου να καταφέρεις τους στόχους σου. Η ικανότητά σου να διαχειρίζεσαι το λόγο και να έρχεσαι σε επαφή με τα πρόσωπα γύρω σου θα σε βοηθήσει να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα που θα σου αποφέρουν έσοδα στο μέλλον.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η ανάγκη σου για επιτυχία γίνεται ολοένα και πιο έντονη και μάλιστα σήμερα θα κυριαρχεί στην σκέψη σου. Θέλεις να καταξιωθείς κοινωνικά και αυτό καθορίζει τις επιλογές σου. Επίσης, είναι μια καλή στιγμή για να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος, τώρα που είσαι πιο ρεαλιστής και ικανός να αντιληφθείς τις πραγματικές διαστάσεις των γεγονότων και των καταστάσεων. Κινήσου προσεκτικά και μείνε συνεπής στα «πιστεύω» και τις αξίες σου. Μικρά και σταθερά βήματα θα σε οδηγήσουν στον προορισμό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να προσέξεις λίγο περισσότερο τη συμπεριφορά σου. Δεν θα είναι δύσκολο να πεις λόγια που δεν θα τα εννοείς, καθώς θα σε παρασύρει το συναίσθημα. Προτίμησε να βρεις πιο δημιουργικούς τρόπους να περάσεις ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις σπουδαία βήματα να προωθήσεις την καριέρα σου, καθώς η επιρροή που δέχεσαι από το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ ευνοϊκή για τον τομέα αυτόν. Κάνε σχέδια, συζήτα γύρω από ένα επιχειρηματικό σχέδιο ή διερεύνησε το ενδεχόμενο μιας επένδυσης. Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρεις να βελτιώσεις και τα οικονομικά σου.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα βρίσκεται στο προσκήνιο ο επαγγελματικός τομέας και οι επιλογές που θέλεις να κάνεις σε αυτόν. Νιώθεις αυτοπεποίθηση και μια μοναδική ενέργεια που πρέπει να εκφράσεις. Συζήτησε με συναδέλφους και ανωτέρους για τις επόμενες κινήσεις, διεκδικώντας ό,τι καλύτερο μπορείς για τη θέση σου. Σε δεύτερο επίπεδο, η σκέψη σου τριγυρίζει γύρω από την κοινωνική σου θέση και τις ενέργειες που μπορείς να κάνεις για να την ενισχύσεις. Η επιτυχία και η αποδοχή είναι σημαντικές για εσένα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις όμορφα σήμερα, αν αποφασίσεις να εκφράσεις τον ενθουσιασμό και την ενέργεια που έχεις για ζωή. Παράσυρε το σύντροφό σου με την καλή σου διάθεση, έχοντας ως απώτερο σκοπό την βελτίωση των συνθηκών μεταξύ σας. Δείξε την αγάπη σου, φτιάξε την ατμόσφαιρα και απόλαυσε τη χαρά να έχεις δίπλα σου ένα πρόσωπο που σε στηρίζει και σε αγαπάει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, η ημέρα ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς. Παρά τα εμπόδια και τις αναποδιές είσαι σε θέση να αντιδράσεις σαν επαγγελματίας και να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Νέες συνεργασίες μπορούν τώρα να συζητηθούν και μάλιστα να δρομολογηθούν άμεσα με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Τα οικονομικά σου μπορούν να ευνοηθούν αν αποφασίσεις να κάνεις νέα βήματα και επενδύσεις

Απάντηση