ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρωταγωνιστής σε αμερικάνικη υπερπαραγωγή ως Απόστολος Παύλος, ο Καραμίχος

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αμερικάνικη υπερπαραγωγή θα έχει ο γνωστός βεροιώτης ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες. Συγκεκριμένα, η αµερικάνικη ταινία με θρησκευτικό θέμα «Παύλος, ο Απόστολος του Χριστού» διηγείται τη ζωή του Αποστόλου Παύλου και ο Γιώργος Καραµίχος υποδύεται τον Σαούλ από την Ταρσό,όπως ονοµαζόταν πριν γίνει χριστιανός ο Απόστολος Παύλος.

«Βρέθηκα στη Μάλτα για τις ανάγκες των γυρισµάτων. Υποδύοµαι τον ρόλο του Σαούλ. Πραγµατικά είµαι ευγνώµων που υπήρξα µέρος αυτού του ταξιδιού», λέει µε ενθουσιασµό στη Real ο ηθοποιός. Μάλιστα, για τις ανάγκες της ταινίας, ο Γιώργος Καραµίχος χρειάστηκε να αλλάξει ολοκληρωτικά και να αφήσει γενειάδα. Μεγάλο είναι επίσης και το καστ της παραγωγής, καθώς ο Έλληνας ηθοποιός παίζει δίπλα σε µεγάλους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, όπως είναι ο Τζέιµς Φόκνερ, ο Τζιµ Καβίζελ και ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ.
Η ταινία θα κάνει πρεµιέρα στις αµερικανικές κινηµατογραφικές αίθουσες το 2018 και επικεντρώνεται στο διάστηµα κατά το οποίο ο Απόστολος Παύλος υποφέρει σε µια ρωµαϊκή φυλακή, αναμένοντας την εκτέλεσή του από τον αυτοκράτορα Νέρωνα.
Η εµβληµατική αυτή µορφή του χριστιανισµού θα καταφέρει να κλωνίσει τη ρωµαϊκή αυτοκρατορία και θα εξαπλώσει µαζί µε τους πιστούς ακολούθους του το µήνυµα του Ιησού Χριστού, αλλάζοντας για πάντα τον κόσµο.

ΠΗΓΗ: VEROIOTIS.GR

Απάντηση