ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Σάββατο 9/12

Η μέρα γίνεται όλο και πιο περίπλοκη καθώς ο παρορμητικός Άρης μπαίνει με αυτοπεποίθηση στο δύσπιστο Σκορπιό και παραμένει εκεί μέχρι τις 26 Ιανουαρίου. Είναι η μέρα που συνειδητοποιούμε ότι ορισμένες πτυχές τις ζωής μας πρέπει να αλλάξουν.

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα είναι η μέρα σου, είσαι ακαταμάχητος. Όμως τα συναισθήματά σου αναβλύζουν και δεν ακολουθούν το προφίλ που θέλεις να επιδείξεις. Είναι όμως αδύνατον να τα αγνοήσεις. Φόβοι ή αμφιβολίες του παρελθόντος μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να σε εμποδίσουν να προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Ωστόσο, η ενέργειά σου είναι στα ύψη, το ίδιο και η δύναμή σου και θα έτσι θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Τα αισθηματικά σου ευνοούνται το τελευταίο διάστημα και έχεις τη δυνατότητα να λύσεις πιθανά προβλήματα στη σχέση σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους, όμως αν βάλεις σε μία τάξη τις υποχρεώσεις σου θα δεις τα πράγματα να αλλάζουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ελπίζεις σήμερα να εμβαθύνεις περισσότερο σε κάποια θέματα και να δώσεις τη λύση που απαιτείται για να προχωρήσεις παρακάτω. Αν και δεν σου αρέσει να βγαίνεις από τη ζώνη ασφαλείας σου, σήμερα αυτή είναι μία κίνηση που πρέπει να κάνεις, όμως να ξέρεις ότι σε αυτή τη ζωή κάτι δίνεις για να κερδίσεις κάτι άλλο. Εν τέλει αυτή η κίνηση θα σε ικανοποιήσει, καθώς θα κερδίσεις τη συναισθηματική πλήρωση που επιθυμείς. Είναι η ευκαιρία σου να λάμψεις και τα επαγγελματικά σου και σίγουρα θα δεις σταδιακά να βελτιώνονται και τα οικονομικά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα μεγάλα λόγια καλύτερα να τα πεις όταν θα έχεις έναν συγκεκριμένο σκοπό, ένα σχέδιο, ένα πάθος για κάτι. Ωστόσο, σήμερα τα ασήμαντα πράγματα που παρεμβάλλονται στην καθημερινότητά σου σε παρασύρουν και σε αποσυντονίζουν. Τα μικρά πράγματα θα έχουν αργότερα σημασία για εσένα, σήμερα προσπάθησε να διαχειριστείς τις υποθέσεις σου και προσπάθησε να είσαι αποτελεσματικός. Με τον σύντροφό σου κοίτα να είσαι ξεκάθαρος και μίλα για όσα σε απασχολούν. Όσο για τα οικονομικά, υπομονή θα δεις φως στο τούνελ.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείς σήμερα δεν μπορείς να ξεφύγεις από τα συναισθήματά σου. Είναι μία ημέρα μικροεντάσεων η σημερινή, ωστόσο με υπομονή και σωστή διαχείριση των καταστάσεων θα ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα. Σήμερα θα μιλήσεις ανοιχτά στον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Με εποικοδομητικό διάλογο θα βρεθεί λύση. Προσοχή στα οικονομικά σου, απέφυγε τις άσκοπες σπατάλες.

 

ΛΕΩΝ
Η ευτυχία σήμερα βρίσκεται στο σπίτι σου και όχι κάπου αλλού. Υπάρχει μία αξιοσημείωτη ανάγκη σήμερα να συνδεθείς με το παρελθόν σου και αναπολείς λάθη που έκανες αλλά και όμορφες αναμνήσεις από την παιδική σου ηλικία. Σου δίνει τη δύναμη να πας παρακάτω και να κοιτάξεις το μέλλον με μία φρέσκια ματιά. Επέλεξε να μοιραστείς τα συναισθήματά σου με τον σύντροφό σου και μην κλειστείς στον εαυτό σου και στις σκέψεις σου. Απέφυγε τις άσκοπες σπατάλες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εκνευρίζεσαι με όσους μπλέκονται στο σημερινό πρόγραμμά σου και πραγματικά εκπλήσσεις τους γύρω σου με την αντίδρασή σου. Ωστόσο, προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις τις εντάσεις, δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Ευτυχώς, η τάση σου να αναλύεις προσεκτικά τις κινήσεις σου θα σε βοηθήσει να βρεις μία εναλλακτική πορεία για σήμερα και να δεις τα πράγματα πιο καθαρά. Θυμήσου ότι «ο θυμός σκοτώνει τη λογική». Αντιθέτως, ο ερωτισμός σου είναι στα ύψη σήμερα, όχι όμως και τα οικονομικά σου τα οποία χρειάζονται περισσότερη τακτοποίηση.

 

ΖΥΓΟΣ
Είναι μία ευαίσθητη ημέρα για εσένα σήμερα, ίσως αισθανθείς ότι χάνεις την ευκαιρία για κάτι πολύ σημαντικό. Μην αφήνεις τα συναισθήματά σου να σε κυριεύσουν και προχώρησε τα σχέδιά σου με καθαρό μυαλό χωρίς να παρασύρεσαι από δεύτερες σκέψεις. Κινήσου έξυπνα γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και απαιτούν λύση. Μόλις οργανωθείς καλύτερα, θα δεις ότι τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα είσαι πρόθυμος να αναλάβεις καινούργια καθήκοντα, να φέρεις εις πέρας πολλά σχέδια μαζί, να ξεκινήσεις ένα καινούργιο ρομάντζο ακόμη και να λάβεις μέρος σε ένα ομαδικό άθλημα. Με λίγα λόγια έχεις ενέργεια και αυτό φαίνεται. Έχεις κίνητρο και επιμονή να ολοκληρώσεις όσα έχεις αφήσει στην αναμονή. Πρόσεξε όμως, μην μπλέκεσαι σε περιττές διαμάχες, γιατί θα χάσεις άσκοπα την ενέργειά σου. Για τον λόγο αυτό μετρίασε τον εγωισμό σου και μην λογομαχείς χωρίς λόγο με τον σύντροφό σου. Δεν θα οδηγήσει σε τίποτα θετικό. Τα οικονομικά σου ευνοούνται.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι αναποφάσιστος καθώς δεν μπορείς να διαλέξεις ποιον θέλεις στο πλευρό σου για να σε βοηθήσει με τα σημερινά σου σχέδια. Έχεις την επιθυμία όμως να μείνεις και μόνος σου και ίσως τελικά επιλέξεις να κινηθείς solo. Παρόλα αυτά θέλεις να έχεις στο πλευρό σου τους φίλους σου και την οικογένειά σου. Περίεργα τα συναισθήματά σου λοιπόν για σήμερα. Θέλεις τη μοναξιά σου, αλλά με… παρέα. Όσο περνάει η μέρα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση και θα βρει τη μέση λύση. Ερωτικά και οικονομικά ευνοούνται.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν είσαι σίγουρος αν σήμερα ξύπνησες εσύ στραβά ή όλοι οι υπόλοιποι γύρω σου. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην εμπλακείς σε άσκοπους τσακωμούς. Η δημιουργία συμμάχων είναι η καλύτερη στρατηγική και όχι η δημιουργία εχθρών. Απόλαυσε μία όμορφη ημέρα με τον σύντροφό σου και βγες να ξεσκάσεις. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι πραγματικά αποφασισμένος να ολοκληρώσεις οποιοδήποτε project για το οποίο έχεις δεσμευτεί, ωστόσο όσο σχεδιάζεις τα βήματα για την υλοποίησή του εκεί αρχίζεις να έχεις δεύτερες σκέψεις. Έχεις στο βάθος του μυαλού σου τον τελικό στόχο σου, όμως σήμερα δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στις λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά είσαι έτοιμος για την πρόκληση. Θα έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου, ενώ η ψυχολογία σου θα βελτιωθεί καθώς περνάς μία περίοδο που ανακάμπτεις οικονομικά.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Περνάς μία περίοδο αλλαγής, μεταμορφώνεσαι όμως σε αυτό το στάδιο της ζωής σου δεν είναι όλα ρόδινα και παιχνιδιάρικα, καθώς προσπαθείς να ξεπεράσεις και όσα εμπόδια σε κρατάνε πίσω. Ευτυχώς σταδιακά θα βρεις τον εαυτό σου και τα συναισθήματά σου θα βελτιωθούν. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά. Διόρθωσε λάθη στη σχέση σου, ενώ αν είσαι single πραγματικά τώρα έχει έρθει η ώρα να ενδώσεις σε ένα νέο έρωτα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν και αυτό επίσης βοηθά στην ψυχολογία σου, καθώς μειώνεται το άγχος σου.

Απάντηση