ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σάκης Κούγκας: Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να είμαι υποψήφιος με τον Μιχάλη Χαλκίδη

ΚΟΥΓΚΑΣ ΣΑΚΗΣ

 

ΚΟΥΓΚΑΣ ΣΑΚΗΣ
ΚΟΥΓΚΑΣ ΣΑΚΗΣ

Δήλωση-βόμβα έκανε ο πρώην αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Σάκης Κούγκας, στον Στέλιο Κουρνιάκο μέσω της οποίας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του 19 με τον Μιχάλη Χαλκίδη.

Μία δήλωση που από μόνη της και μόνο ταράζει τα πολιτικά νερά στο δήμο της Αλεξάνδρειας και αλλάζει όλα τα δεδομένα.

Είναι γνωστό ότι οι δύο πολιτικοί άνδρες οι οποίοι ανήκουν στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας ποτέ πολιτικά κατά το παρελθόν δεν συνυπήρξαν, μάλιστα οι σχέσεις τους επιεικώς θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ψυχρές. Επειδή όμως στην πολιτική ποτέ μη λες ποτέ και ο Σάκης Κούγκας το έκανε πράξη,αρχής γενομένης το 2002 με τη συμμετοχή του στο συνδυασμό του Μπάμπη Γκιόνογλου, κάνοντας μία μοναδική υπέρβαση για τα δεδομένα της εποχής(Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ) Και λόγω της Πολύ κακής σχέσης που υπήρχε μεταξύ αυτού και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μόσχου Γικόνογλου θείου του Μπάμπη Γκιόνογλου.

Δεύτερη υπέρβαση για τον Σάκη Κούγκα ήταν η συμμετοχή του το 2010 με το συνδυασμό του Φώτη Δημητριάδη, που ως γνωστόν μέχρι τότε οι σχέσεις τους ήταν κάκιστες και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε,όπως και την πρώτη φορά.

Επειδή λοιπόν ο Σάκης Κούγκας είναι από τους ανθρώπους που ξέρει να ελίσσεται πολιτικά και να κάνει τις υπερβάσεις όταν οι συνθήκες το απαιτούν, Αν και τώρα το πράξει τότε μιλάμε για εντελώς νέα δεδομένα τα οποία αλλάζουν όλους τους συσχετισμούς δυνάμεων, ιδιαίτερα στον χώρο της κεντροδεξιάς δίνοντας ένα σαφέστατο προβάδισμα έναντι οποιουδήποτε άλλου στον Μιχάλη Χαλκίδη.

Πάντως αυτό το ενδεχόμενο θα δοκιμάσει τις σχέσεις του Μιχάλη Χαλκίδη με τον Νίκο Αλεξόπουλο.

Βέβαια υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμη και έχουμε πολλά να δούμε και να ακούσουμε.

Πάντως από πληροφορίες που έχουμε εμείς δύο ανθρώπους αποκλείει ο Σάκης Κούγκας να είναι υποψήφιος μαζί τους.

Παναγιώτη Γκυρίνη και

Κώστα Ναλμπάντη

Απάντηση