ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΝΟ.Δ.Ε. Ημαθίας: Κοπή πίτας με ομιλητή τον Βουλευτή κ. Τσιάρα– Τιμώμενο πρόσωπο ο πρώην Βουλευτής Ημαθίας κ. Παπαστάμκος (βίντεο)

Παρουσία στελεχών της παράταξης από την Ημαθία, αλλά και την Κ. Μακεδονία, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟ.Δ.Ε. Ημαθίας. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Οργάνωσης και Βουλευτής Καρδίτσας κ. Τσιάρας Κωνσταντίνος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα βίντεο – αφιέρωμα – στην ιστορία και την πορεία της Νέας Δημοκρατίας

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, ήταν ο κ. Τσιάρας Κωνσταντίνος. Στην ομιλία του ο κ. Τσιάρας, άσκησε έντονη κριτική στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και στην άσκηση της πολιτικής που εφαρμόζεται και μίλησε εκτενέστατα για το κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν.Δ.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Βουλευτής της Ν.Δ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας κ. Παναγιώτης Παλπάνας.

Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ο τέως Βουλευτής Ημαθίας, τέως Ευρωβουλευτής και τέως Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Γιώργος Παπαστάμκος.

Έντονα συναισθήματα συγκίνησης και ενθουσιασμού προκάλεσε ο πρώην Βουλευτής Ημαθίας, ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατά την είσοδό του στο χώρο όπου έγινε δεκτός με αμέτρητα χειροκροτήματα, αγκαλιές και φιλιά. Παρά την μεγάλη περιπέτεια της υγείας του, στο τέλος της εκδήλωσης, σηκώθηκε, ανέβηκε στην πίστα, και με την βοήθεια δικών του ανθρώπων, χόρεψε στον ρυθμό της μουσικής.

Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου, ο πρώην Γ.Γ. του Υπουργείου Υγείας κ. Στάθης, οι πρώην Βουλευτές Ημαθίας κ.κ. Μπατσαρά, Χαλκίδης, Φωτιάδης, Τσαβδαρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδης Κωνσταντίνος, οι Πρόεδροι της ΝΟΔΕ Κοζάνης, Κατερίνης, Κιλκίς, Χαλκιδικής, Πέλλας, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής κ.κ. Πέτρογλου και Σταυρόγλου, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης, ο Τομεάρχης της Ν.Δ. κ. Παπαδημητρίου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Καρατζιούλα, Τεληγιαννίδης, Σαρηγιαννίδης, ο Πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ημαθίας κ. Παυλίδης και οι Πρόεδροι των αστικών Βέροιας και Νάουσας.

Την παρουσίαση έκανε η Συρμούλα Τζήμα – Τόπη, υπεύθυνη τύπου και ενημέρωσης της ΝΟΔΕ Ημαθίας.

Το τυχερό φλουρί το κέρδισε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

%image_alt%

%image_alt%

main_1485565904_5758369 main_1485565920_2172490 main_1485565923_5180494 main_1485565978_4572406 main_1485565994_2366290 main_1485566004_5482074

http://www.verianet.gr/

Απάντηση