ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Απαράδεκτες και ντροπιαστικές εικόνες στα κοιμητήρια Αλεξάνδρειας! (Photos)

Απαράδεκτες και ντροπιαστικές εικόνες στα κοιμητήρια Αλεξάνδρειας!

Επιστολή διαμαρτυρίας, καταγγελίας για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στα κοιμητηρια της Αλεξάνδρειας, λάβαμε από αναγνώστρια και την μεταφέρουμε αυτούσια. Το όνομα της αναγνώστριας είναι στη διάθεσή μας αλλά για ευνόητους λίγους δεν το δημοσιοποιούμε.

Η εικόνα που μια πόλη παρουσιάζει απέναντι στους νεκρούς της , φανερώνει τον σεβασμό και την ποιότητα των ανθρώπων που κατοικούν σε αυτήν. Δυστυχώς, στα κοιμητήρια Αλεξάνδρειας το μόνο που μπορείς να δεις είναι η αμέλεια τον υπευθύνων.

Εδώ και περίπου μια εβδομάδα έχει γεμίσει ο χώρος με σπασμένα μάρμαρα και σκουπίδια. Ο δήμαρχος αγνοεί επιδεικτικά τους ανθρώπους που τον ψήφισαν για δυο τετραετίες , αφού αγνοεί κάθε έκκληση για καθαρισμό των κοιμητηρίων.

Ο κόσμος δεν έχει μέρος για να πατήσει η μυρωδιά είναι αποπνικτική, φωτισμός δεν υπάρχει , φύλαξη ούτε κατά διάνοια .

Οι υπεύθυνοι μας είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι, τα κοιμητήρια λειτουργούν εθελοντικά και όποιος θέλει κάνει ότι θέλει!

Που ακουστικέ αυτό; Σε ποια άλλη πόλη , χωριό έχει ακουστεί κάτι τέτοιο; Από πότε είναι εθελοντικός ο σεβασμός στους νεκρούς του τόπου μας, που τόσα χρόνια ο κάθε ένας με τον τρόπο του προσέφερε κάτι σε αυτή την πόλη;

Ζητάμε την αλλαγή αυτών των εικόνων ντροπής και ειλικρινά αφότου κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί , ο μόνος τρόπος είναι η κοινοποίηση σε δημόσια μέσα.

Κύριε Δήμαρχε έχετε λάμψει δια της απουσίας σας και της αδιαφορίας σας. Πριν αποχωρήσετε από την θέση σας φροντίστε να μην μείνετε στην ιστορία της πόλης ως ο πιο ασεβής πολίτης μας. Τεράστια θλίψη για τις αρχές της πόλης .

Απάντηση