ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας και κοπή της πίτας

Συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας και κοπή της πίτας

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε κοινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας, των Δημοτικών Οργανώσεων Αλεξάνδρειας, Βέροιας, Νάουσας, της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ημαθίας και των συνέδρων στο επικείμενο συνέδριο του κόμματος.

Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν η έως τώρα πορεία της οργάνωσης, ο προγραμματισμός δράσεων για το νέο έτος καθώς και θέματα που αφορούν την καλύτερη λειτουργία των Οργανώσεων στην εκλογική περιφέρεια της Ημαθίας.

Παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι βουλευτές κ. Τάσος Μπαρτζώκας και κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης και οι εκπρόσωποι της Γραμματείας Οργανωτικού Ν.Δ., κ. Ηλίας Τάπρας υπεύθυνος των Οργανώσεων Κεντρικής Μακεδονίας και κ. Αθανάσιος Καζάς, τομεάρχης Ημαθίας.

Μήνυμα απέστειλαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής  Ν.Δ. κ. Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού, Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου Ν.Δ., κ. Στέλιος Κονταδάκης.

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας χρονιάς πραγματοποιήθηκε και κοπή της πίτας την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

Απάντηση