ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σκάνδαλο 16 εκατ. ευρώ και όχι τα «ανέκδοτα» του Π.Δούκα η αιτία της αποπομπής του Σ.Λιβανού

Σκάνδαλο 16 εκατ. ευρώ και όχι τα «ανέκδοτα» του Π.Δούκα η αιτία της αποπομπής του Σ.Λιβανού

Ανατροπή στην υπόθεση της αποπομπής του Σπήλιου Λιβανού, υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αλλά και στενού φίλου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη: Έγκυρες πηγές της ΝΔ μιλάνε για κάτι «πολύ μεγαλύτερο» από τις ετεροχρονισμένες ατάκες και τους εν είδει ανεκδότου ισχυρισμούς του δήμαρχου της Σπάρτης Πέτρου Δούκα, για τις σακούλες με το χρήμα που μοίρασε στην Πελοπόννησο το 2007 για να κερδίσει και πάλι τις εκλογές η ΝΔ μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.

‘Αλλωστε αυτά ήταν σε γνώση όλων εδώ και μέρες, ο διάλογος. Αυτό που δεν ήταν γνωστό, είναι ότι «σκάει» οσονούπω, ένα σκάνδαλο 16 εκατ. ευρώ στο οποίο εμπλέκεται ο Σ.Λιβανός.

Και ότι η αποπομπή για τα «ανέκδοτα» του Πέτρου Δούκα με τις «σακούλες χρημάτων», ήταν απλά η κάλυψη για την εκδίωξη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Φημολογείται η εμπλοκή του σε σκάνδαλο υπεξαίρεσης 16.000.000 ευρώ, με σύμβουλο που είχε στο υπουργείο, έναν πρώην δήμαρχο δήμου της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο οποίος είναι μπλεγμένος με απάτη σε βαθμό κακουργήματος για υπεξαίρεση παραποίηση εγγράφων από δικαστήρια με εμπλοκή δικαστικών γραμματέων κλπ.

Αυτό εξηγεί πολλά…

Απάντηση