ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Χαρίεσσα: Δηλητηρίασαν την τυφλή σκυλίτσα, που περπάτησε 10χλμ για να βρεθεί στον άνθρωπό της

Χαρίεσσα: Δηλητηρίασαν την τυφλή σκυλίτσα, που περπάτησε 10χλμ για να βρεθεί στον άνθρωπό της
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα της Νάουσας, πέταξαν φόλα ανήμερα της πρωτοχρονιάς στο σκυλάκι και παρά τις προσπάθειες δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου του χωριού Χαρίεσσα, Δημήτρη Σιδηρόπουλου:

παραμονή Πρωτοχρονιάς έφυγε από το σπίτι μαζί με ένα ακόμη σκυλάκι μας όπως συνήθιζαν να κάνουν κάθε μέρα και μετά από καμιά ώρα επέστρεφαν.

Ωστόσο, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς επέστρεψαν και τα δύο δηλητηριασμένα. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά καθώς άργησαν να γυρίσουν σπίτι και έτσι, τα έψαξα στη γειτονιά αλλά δεν κατάφερα να τα βρω.

Η τυφλή σκυλίτσα έφτασε μέχρι το σπίτι μας και μόλις μπήκε στην αυλή έπεσε κάτω. Προσπαθήσαμε να τη σώσουμε με εμβόλια, αντιβιώσεις, βιταμίνες, ορούς και ενέσεις αλλά δεν κατάφερε να μείνει ζωντανή παρά δύο μέρες μόνο.

Ο δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας κάνει λόγο για έναν φαύλο κύκλο δίχως τέλος:

Στο χωριό Χαρίεσσα έβαλαν φόλες και δυστυχώς αυτή η σκυλίτσα η οποία ταλαιπωρημένη έφτασε στον άνθρωπο που την φρόντισε, έφαγε μια από αυτές και δεν μπόρεσε ο πρόεδρος να τη σώσει.

Θα προχωρήσουμε σε μηνύσεις κατά αγνώστων αλλά δεν λύνεται το πρόβλημα με αυτή τη διαδικασία. Στοιχεία για τους υπεύθυνους αυτών των πράξεων δεν έχουμε αλλά σίγουρα πρέπει να σταματήσουν να δηλητηριάζουν σκυλιά.

Το σκυλάκι χωρίς όραση είχε περπατήσει 10χλμ από τον χώρο φιλοξενίας αδέσποτων για να βρεθεί κοντά στον άνθρωπο που την είχε φροντίσει στο παρελθόν.

 

 

Απάντηση