ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τοπικό συμβούλιο Λουτρού: Με ανυπομονησία περιμένουμε τον Κώστα Καλαϊτζίδη στο χωριό μας

Τοπικό συμβούλιο Λουτρού: Με ανυπομονησία περιμένουμε τον Κώστα Καλαϊτζίδη στο χωριό μας

Το τοπικό συμβούλιο κοινότητας Λουτρού Ημαθίας ενημερώνει ως προς το θέμα της οδοποιίας του κομματιού Σιδηροδρομικές Γραμμές Λουτρού – Διασταύρωση Βρυσακίου:

Με μεγάλη μας χαρά ακούσαμε στην συνέντευξη που έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ Κωνσταντίνος στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το πρωί της 20/04/2021 από την περιοχή του Νησελίου, ότι δηλαδή είναι έτοιμος να προχωρήσει στην υλοποίηση της υπόσχεσής του, ήτη στην ανακατασκευή της οδοποιίας του κομματιού Λουτρού – Βρυσακίου, καθώς επίσης και ότι  επιθυμεί να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο τοπικό κατάστημα της κοινότητάς μας παρουσία των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Ενημερώνουμε λοιπόν τόσο τους κατοίκους μας όσο και την Π.Ε. Ημαθίας ότι με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση θα δεχθούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ.ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ Κωνσταντίνο στο χωριό μας σε προγραμματισμένη σύσκεψη την ημ/νία και ώρα που αυτός θα υποδείξει, ιδιαιτέρως δε για το εν λόγω ζήτημα οδοποιίας.

Με ανυπομονησία λοιπόν περιμένουμε την οριστική λύση του ζητήματος στην οποία ευελπιστούμε να δοθεί κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, και για την οποία θα ενημερωθείτε άμεσα μετά την πραγματοποίηση αυτής.

Τα μέλη του συμβουλίου:

ΤΖΙΜΟΥΛΗΣ Αλέξανδρος.
ΒΟΥΛΤΣΙΝΟΣ Βασίλειος.
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ Μαρία.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος.
ΚΑΛΟΣΟΠΟΥΛΟΣ Αργύριος.

 

Απάντηση