ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΥΓΕΙΑΣ

Να και κάτι ευχάριστο: Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊού στο Λουτρό Ημαθίας.(βίντεο)

Να και κάτι ευχάριστο: Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊού στο Λουτρό Ημαθίας

Μετά την εύλογη ανησυχία που προκάλεσαν τα τρία κρούσματα πού βρέθηκαν θετικά σστον ιό του κορωνοϊού σε μαθητές της Τετάρτης Δημοτικού στο σχολείο του λουτρού, καθώς επίσης και ενός εκ των δασκάλων. Με πρωτοβουλία του προέδρου της τοπικής κοινότητας Αλέξανδρου Τζημούλη και με τη συνδρομή του δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη ΓκυρΊνη,κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του τοπικού καταστήματος της κοινότητας και διενήργησε δωρεάν Rapid test στους κατοίκους του χωριού.

Η ανταπόκριση των κατοίκων σε γενικά πλαίσια ήταν ικανοποιητική και το ικανοποιητικότερο ήταν ότι όλα τα τεστ βρέθηκαν αρνητικά.

Για την όλη διαδικασία μίλησε στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ράδιο Web TV avena 97,7 με τον Χρήστο Ασλανίδη, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αλέξανδρος Τζημούλης που δήλωσε την απόλυτη ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα contest των τεστ. Ακόμη ο πρόεδρος ευχαρίστησε την κ. Έλσα Αλευρά υπεύθυνη της εθελοντικής ομάδσς του χωριού καθώς επίσης και τις κυρίες από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ όπως ευχαριστούμε και εμείς.

Απάντηση