ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Τσιούντας Χρήστος προς Γεωργία Μπατσαρά:Μην λες μ……. (βίντεο)

Τσιούντας Χρήστος προς Γεωργία Μπατσαρά:Μην λες μ……. (βίντεο)

Τον εαυτό του εκτός δημοτικής Ομάδος και με την έκφραση ”πρώην αρχηγό μου κυρία Μπατσαρά” ξεκίνησε την εισήγηση του ο Χρήστος Τσιούντας στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής 4/9 στον πολυχώρο της ελιάς στη Βέροια

Καυστικός λοιπόν ο κ Τσιούντας για την πρώην αρχηγό του και με πολλές αιχμές για τον τρόπο λειτουργία της, για τον τρόπο έκφρασης της, που τον ανάγκασε όπως είπε,κατ επανάληψη να την πει ”μην λες μ…….”

Αλλά και με το ερώτημα που έθεσε προς τους δημοσιογράφους να διερευνήσουν. Ποιος από τους 41 δημοτικούς συμβούλους του δήμου είναι αυτός που έχει πλουτίσει από την πολιτική. (Χωρίς βέβαια να αφήσει υπονοούμενο για παράνομο πλουτισμό)

Αιχμές και για τους συναδέλφους του της Δημοτικής του ομάδας που αποδέχονται τον αυταρχικό τρόπο λειτουργίας της, αποκαλώντας τους ”παιδιά μου” αιτιολογώντας του, ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι κοντά στην ηλικία των παιδιών του.

Στο ερώτημα εάν πλέον έχει ανεξαρτητοποιηθεί.Μας παρέπεμψε να ρωτήσουμε την κυρία Μπατσαρά η οποία τους είχε πει ότι, όποιος δεν ψηφίσει τις αποφάσεις της θέτει τον εαυτό του εκτός Ομάδος

Την συνέντευξη μετέδωσε ζωντανά WebTV avena 97.7 από τις σελίδες του στο facebook avena FM 97.7 και Τάσος Καμπάνης

 

Απάντηση