ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Λιτά και εντυπωσιακά τα εγκαίνια της γέφυρας ΚΟΥΣΙΟΥ στη Βέροια

Ένα όνειρο ετών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 22 Ιουλίου καθώς εγκαινιάστηκε η γέφυρα ΚΟΥΣΙΟΥ στη Βέροια, η οποία ήταν δωρεά των αδερφών Κούσιων. Παρουσία του μητροπολίτη Βέροιας κ. Παντελεήμων, του δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργαζίδη, του προέδρου του Δημοτικού Συμβούλιου, των αντιδημάρχων, των δημοτικών συμβούλων και αρκετών κατοίκων της πόλης. Επίσης,  παρούσα ήταν  και η πρώην δήμαρχος Χαρούλα Ουσουζόγλου όπου επί της θητείας της έγινε η δωρεά και ξεκίνησε η διαδικασία του έργου.

Η τελετή ξεκίνησε με τον αγιασμό που τέλεσε ο μητροπολίτης, στην συνέχεια η ομιλία του δημάρχου και η παρουσίαση του ιστορικού και της χρησιμότητας του έργου αυτού. Τέλος, ακολούθησε το καθιερωμένο κόψιμο της κορδέλας και η παράδοση του έργου στους πολίτες.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης δηλώσεις στην κάμερα της web tv avena 97,7 έκαναν

0 δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, η πρώην δήμαρχος Χαρούλας Ουσουζόγλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άρης Λαζαρίδης, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, ο δημοτικός Συμβούλου και πρώην αντιδήμαρχος Παύλου Παυλίδη και η αντιδήμαρχος παιδείας Συρμούλα Τζίμα Τοπη.

Δείτε την τελετή των εγκαινίων και τις δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί

Βίντεο.studio Μανίκας.

Φωτορεπορτάζ.Παναγιώτης Γιοβανόπουλος.

Συνεντεύξεις.Δέσποινα Καρέκλα

 

Απάντηση