ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Ένωση Αστυνομικών Ημαθίας ευχαριστεί πολίτες και ιδιώτες για την προσφορά ειδικού επιχειρησιακού εξοπλισμού,

Η Ένωση Αστυνομικών Ημαθίας ευχαριστεί πολίτες και ιδιώτες για την προσφορά ειδικού επιχειρησιακού εξοπλισμού,

Η Ένωση μας οφείλει να εκφράσει δια της παρούσης την ευαρέσκεια της στους παρακάτω πολίτες και ιδιώτες για την πολύτιμη προσφορά ειδικού επιχειρησιακού εξοπλισμού, που προσέφεραν μέσω της Ένωσης μας στα μέλη μας, τα οποία στελεχώνουν την Διμοιρία Υποστήριξης Ημαθίας, ως έμπρακτη αναγνώριση του έργου που επιτελούν το τελευταίο χρονικό διάστημα με την παρουσία τους στα σύνορα της Χώρας , στις Καστανιές Έβρου, προστατεύοντας όλους εμάς από την παράνομη είσοδο μεταναστών στην Ελληνική Επικράτεια.

Ευχαριστούμε θερμά για τη δωρεά ειδικού επιχειρησιακού εξοπλισμού τους : κ.κ. Γιώργο και Στέλιο Μεϊμαρίδη, ιδιοκτήτες της εταιρείας « Αφοί Μεϊμαρίδη Β. Ο.Ε.» Κ.κ. Αποστολίδη Στέφανο και Νικολόπουλο Βασίλειο, ιδιοκτήτες της εταιρείας «TASTY FRUIT O.E.» και τους κ.κ. Νούλα Νικόλαο και Γιτόπουλο Στέφανο, ιδιοκτήτες της εταιρείας «ΚΟΡΜΟΣ Ο.Ε.»

Ευχαριστούμε θερμά για τη δωρεά μασκών και φίλτρων αερίων τον κ. Φανιάδη Φάνη ιδιοκτήτη της εταιρείας «ΦΑΡΜΑ Ε.Ε.»

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ανεσίδη Νικόλαο Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Ημαθίας Πέλλας (ΣΦΗΠ) για τη δωρεά ιατροφαρμακευτικού υλικού.

Ευχαριστούμε που στηρίζετε έμπρακτα το έργο μας! Εμείς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την ασφάλεια όλων μας, στα νησιά, την Ημαθία και τα σύνορα της Χώρας!

Απάντηση