ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το όνειρο ετών πραγματοποιείται.Το ταρτάν τοποθετείτε στο γήπεδο Αλεξάνδρειας.

Το όνειρο ετών πραγματοποιείται.Το ταρτάν τοποθετείτε στο γήπεδο Αλεξάνδρειας.

Ένα όνειρο πολλών ετών και ένα ημιτελές έργο του οποίου την ολοκλήρωση ανέμενε η αθλητική κοινότητα του δήμου Αλεξάνδρειας,πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε λίγο καιρό.

Πρόκειται για την ολοκλήρωσης της τοποθέτησης του ταρτάν στο δημοτικό γήπεδο  Αλεξάνδρειας.Την απόφαση για το έργο αυτό πήρε η οικονομική επιτροπή του δήμου  Αλεξάνδρειας, η οποία συνεδρίασε την Τρίτη 28/1 και με την οποία, ανοίγει ο δρόμος για την δημοπρασία του έργου και την ολοκλήρωση του.Όπως όλα δε δείχνουν θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2020.

Πρόκειται για έργο της τάξης των εξακοσίων χιλιάδων περίπου ευρώ, το οποίο θα λύσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της προπόνησης των αθλητών του στίβου, οι οποίοι από το 2007 προπονούνται σε ημιτελές στάδιο.

Ακόμη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής πάρθηκε ακόμη μία πολύ σημαντική απόφαση που αφορά την καθαριότητα του δήμου.

Αποφασίσθηκε λοιπόν προμήθεια κάδων.Πρόκειται για έναν μεγάλο αριθμό, περίπου χιλίων,για τους οποίους όμως όπως επισημάνθηκε από τον κ.Κιρκιλιανίδη και κ. Χαλκίδη ότι αυτού του είδους οι κάδοι δεν έχουν διάρκεια μεγάλης ζωής.Κάτι για το οποίο συμφώνησε και ο δήμαρχος ο οποίος είπε και υποσχέθηκε ότι με την άμεση αγορά αυτών, επιλύεται σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα και στη συνέχεια σταδιακά θα γίνεται η αντικατάστασή τους από μεταλλικούς.

 

Απάντηση