ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένα παράξενο συμβάν μας καταγγέλθηκε το βράδυ της Τρίτης 28/1.Έχασε προς στιγμήν την ψυχραιμία του ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας.

Ένα παράξενο συμβάν μας καταγγέλθηκε το βράδυ της Τρίτης 28/1.Έχασε προς στιγμήν την ψυχραιμία του ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας.

Συγκεκριμένα όταν αστυνομικοί της τροχαίας του τμήματος Αλεξάνδρειας, σε ελέγχους στον κεντρικό δρόμο της Αλεξάνδρειας στην οδό  Βετσοπούλου, για  διπλοπαρκαρισμένα  ΙΧ τα οποία εμπόδιζαν την κυκλοφορία των υπόλοιπων ΙΧ, διαπίστωσαν κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ότι ένα  εξ’ αυτών ήταν του δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο δήμαρχος προς στιγμήν έχασε την ψυχραιμία του και αντέδρασε με άκομψο τρόπο ζητώντας από τους αστυνομικούς να κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει για να αποσυμφορήσουν την Βετσοπούλου, η οποία αντιμετώπιζε πρόβλημα από τα παράνομα  διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Μα αυτό κάνουμε του απήντησαν οι αστυνομικοί και ένα από τα οχήματα που δημιουργούν το πρόβλημα είναι και το δικό σας. 

Μετά από λίγη ώρα και αφού προφανώς συνειδητοποίησε το λάθος του ζήτησε συγγνώμη από τους αστυνομικούς παρέλαβε την κλίση και έφυγε.

Να επισημάνουμε εμείς, ότι στο σημείο αυτό, το οποίο βρίσκεται περίπου στο κέντρο της Βετσοπούλου, συνεχώς και καθ’ όλη σχεδόν την διάρκεια του 24ώρου αυτοκίνητα σταματούν για να ψωνίσουν από κάποιο κατάστημα της περιοχής εκείνης και διπλοπαρκάρουν.

Αποτέλεσμα. Σχεδόν σε καθημερινή βάση να υπάρχει πρόβλημα κυκλοφοριακό και να δημιουργεί τον εκνευρισμό των διερχόμενων οδηγών.

Ελπίζουμε μετά και από αυτό το γεγονός και πριν συμβεί κάτι χειρότερο η αστυνομία να επιληφθεί και να συνεχίσει τους ελέγχους με πιο εντατικό ρυθμό.

 

Απάντηση