ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Fotopoulosagro: Σύγχρονα αγροτικά και γεωργικά μηχανήματα!!!

Η Fotopoulos Agro είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και εμπορίας αγροτικού –  γεωργικού μηχανολογικού εξοπλισμού.  Ιδρυτής αυτής ο κ. Φωτόπουλος Σαράντης, ένας άνθρωπος άρρηκτα συνδεδεμένος με τη γεωργία, γεννημένος στην Καβάσιλα Ημαθίας δραστηριοποιήθηκε στην κατασκευή καινοτόμων γεωργικών μηχανημάτων. Η δημιουργικότητα και ο επαγγελματισμός που τον διακατέχουν,  καθιέρωσαν  τα αγροτικά αυτά μηχανήματα  στον γεωργικό κλάδο της περιοχής και στη συνέχεια σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η επόμενη γενιά, αναλαμβάνοντας τα ηνία, πρόσθεσε την καινοτομία και τον εκσυγχρονισμό στη  κατασκευή αυτών των μηχανημάτων που κατέχουν σήμερα ηγετική θέση στον αγροτικό τομέα.

Πρωτοπόροι και ανελλιπώς τεχνολογικά προσαρμοσμένοι στα νέα δεδομένα και τις απαιτήσεις του σύγχρονου αγροτικού τομέα δίνουμε αποδοτικές, οικονομικές και αποτελεσματικές λύσεις.

Όλα τα γεωργικά μηχανήματα είναι δικής μας κατασκευής και συνεπώς υπάρχει ευελιξία στις διαστάσεις και προσαρμογή στις ανάγκες του κάθε μας πελάτη ξεχωριστά!

Επισκεφτείτε την σελίδα της εταιρίας Fotopoulos Agro πατώντας ΕΔΩ και δείτε τα προϊόντα μας πάντα προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες.

Δείτε μέσα από τα βίντεο που ακολουθούν μερικά από τα προϊόντα μας και τις δυνατότητες τους.

Στοιχεία επικοινωνίας:Καβάσιλα Βέροιας-59132 Βέροια

2331038271-2331038270

6972249215-6932453736

info@fotopoulosagro.gr

Απάντηση