ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αποφασισμένοι και στα πλαίσια του νόμου, να μην επιτρέψουν την έλευση μεταναστών στην πόλη τους οι κάτοικοι της Αλεξάνδρειας.(βίντεο)

Αποφασισμένοι και στα πλαίσια του νόμου, να μην επιτρέψουν την έλευση μεταναστών στην πόλη τους οι κάτοικοι της Αλεξάνδρειας.

Σε ήρεμος τόνους αλλά με αποφασιστικότητα να κινηθούν στα πλαίσια του νόμου και να μην επιτρέψουν να έρθουν επιπλέον μετανάστες στο hotspot της Αλεξάνδρειας και ει δυνατόν να απομακρυνθούν και όσοι βρίσκονται σε αυτό,εμφανίστηκαν οι κάτοικοι της Αλεξάνδρειας το βράδυ της Πέμπτης 31/10 στην συγκέντρωση διαλόγου και διαμαρτυρίας, που πραγματοποίησαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.

Σχεδόν στο σύνολο των ομιλητών επικρατούσε η ψυχραιμία αλλά ταυτόχρονα και η αποφασιστικότητα ότι δεν θα επιτρέψουν την έλευση και εγκατάσταση στην πόλη τους  επιπλέον μετανάστες. Χρησιμοποιώντας δε επιχειρήματα όπως η κουλτούρα,η θρησκεία και ο μεγάλος αριθμός των μεταναστών πού βρίσκονται στην χώρα μας,θεωρούν ότι αυτά, δεν θα επιτρέψουν την ενσωμάτωση αυτών στην Ελληνική κοινωνία.Εκφράζοντας ταυτόχρονα την αγωνία και τον φόβο τους,ότι όλα αυτά γίνονται με σκοπό την αλλοίωση της εθνικής ταυτότητας των Ελλήνων.

Αυτό όμως που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους παρευρισκομένους και σχολιάστηκε αρνητικά, ήταν η απουσία του δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων πού για ένα τέτοιο κρίσιμο θέμα δεν βρισκόταν εκεί για να τους ενημερώσουν.Βέβαια ενόχληση υπήρχε και για την απουσία πολιτικών παραγόντων.

Απάντηση