ΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΑΙΔΕΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τα΄΄κολεγιόπαιδα”που φοιτούσαν στο ιδιωτικό σχολείο Μαυρίδης στην Αλεξάνδρεια,συναντήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 25/9.(βίντεο-φωτο)

Τα΄΄κολεγιόπαιδα”που φοιτούσαν στο ιδιωτικό σχολείο Μαυρίδης στην Αλεξάνδρεια,συναντήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 25/9

Τα ΄΄κολεγιόπαιδα” με τα γκρίζα μαλλιά, με κάποια κιλά παραπανίσια και μετά από αρκετές δεκαετίες αφότου αποφοίτησαν από το Εξατάξιο Γυμνάσιο, αποφάσισαν να συναντηθούν το απόγευμα της Τετάρτης 25/9 στην Αλεξάνδρεια.

Πρόκειται για τους μαθητές που φοιτούσαν στο ιδιωτικό σχολείο του κυρίου Βασιλείου Μαυρίδη την δεκαετία του 70 και αποφοίτησαν το 1976.Το σχολείο αυτό βρισκόταν μέσα σε στενό της οδού Ναούσης πίσω από την οικοδομή του κ.Μπέρσου, απέναντι από το πολιτιστικό κέντρο της Αλεξάνδρειας.

Οι μαθητές λοιπόν μαζί με τον καθηγητή τους, συναντήθηκαν στο καφέ garden και  στη συνέχεια επισκέφτηκαν τον χώρο του σχολείου. Τέλος όλοι μαζί γευμάτισαν στο καφέ μπαρ μπιστρό Olive όπου εκεί απολαμβάνοντας τους εκλεκτούς μεζέδες και πίνοντας το κρασάκι αναπόλησαν τις πάλες καλές μαθητικές στιγμές των νεανικών τους χρόνων.

Απάντηση