ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Το ψητοπωλείο «Φίνα Κότα» επισκέφτηκε ο Γιάννης Σισμανίδης και τα μοντέλα του!

Το Moda Show – Giannis Sismanidis διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης επίδειξη μόδας με θέμα «φθινόπωρο χειμώνας 2019-2020» στην πόλη της Βέροιας και συγκεκριμένα στον πολύ όμορφο χώρο του μαγαζιού Plaza Cafe Veria.

Ο γνωστός σχεδιαστής το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφτηκε μαζί με τα μοντέλα του,Όλγα Κανακίδου, Έλενα Αργυριάδου, Σωκράτη Τσιφλίδη, Ιωάννα Μάρκου,Χριστίνα Βασιλειάδου, Αντώνη Πάσχου και την παρουσιάστρια της εκδήλωσης Βάγια Χρυσού τον Χρήστο Μπαλτζή και το ψητοπωλείο «Φίνα Κότα».

Αν και τα μοντέλα του Γιάννη Σισμανίδη γενικά προσέχουν τη διατροφή τους,δεν μπόρεσαν για ακόμη μια φορά να αντισταθούν στους εκλεκτούς μεζέδες του ψητοπωλείου «Φίνα Κότα».

Ψαγμένο ψητοπωλείο με καλές επιδόσεις στη σχέση ποιότητας-τιμής, εστιάζει μόνο σε ελληνικά φρέσκα προϊόντα, απλώνεται σε ποικίλους ουζομεζέδες, αγαπάει τα φρέσκα κρεατικά κι έχει ανάμεσα στα ατού της το διάσημο πουλί της «Φίνα Κότα».

Ο ιδιοκτήτης Χρήστος Μπαλτζής και το Ψητοπωλείο «Φίνα Κότα» στο Μακροχώρι Ημαθίας κερδίζουν, κάθε μέρα που περνάει, την εμπιστοσύνη ολοένα και περισσότερων πελατών με δουλεία και μεράκι με μικρές αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις να δίνουν το παρόν για κάθε είδους δραστηριότητα.

Πόζαρε λοιπόν για ακόμη μια φορά η διάσημη κότα του «Φίνα Κότα» στο γκαλά μόδας του Moda Show – Giannis Sismanidis και εμείς να ευχηθούμε στο ποιο νόστιμο και ποιοτικό πουλί σύντομα και στο γκαλά μόδας του Παρισιού!

Μανώλης Πεχλιβανίδης

 

Απάντηση